امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

(07-12-2013، 15:32)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:31)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:30)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:29)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:28)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلا پری
خوفی؟
به قول احمد زد حال میشه
ولی بدمBig GrinBig GrinBig Grin
تو چطور بیدی ؟:

خوب نیسم-_-
حالا من هیچ
تو چرا بدی؟ExclamationExclamationExclamationExclamation

به دلایلی:|
هه باشه جوابمو گرفتم:cool::cool:
پووووووووووووووووووووووف حوصلم سرید
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 152
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Mïņ̃†êR
آگهی
(07-12-2013، 15:33)armin3z4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنفس شروع زندگیست
عشق قسمتی از زندگیست
اما دوست خوب قلب زندگیست !

سلام
سگته؟؟؟؟؟
چ خوشگلهــ ^ـــــ^
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Wєιяɗ ، ɨAʀʍɨռ
(07-12-2013، 15:29)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:22)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:20)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:15)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:13)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو ببر هیمالیایی...

لطفا ببر شو من عقابم!
بهت نمیاد!!!!!Big Grin
تو کرکسی!!!!!Tongue

اگه ببری ببر شو...لاشخور...

من عقابم
من لاشخورم بهم نمیاد!!!!!Tongue
تو جوجه رنگی باشه بهت میاد!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــع

جوجـ, فوکولی!
باشه هرچی تو بگی سکینه!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Wєιяɗ
(07-12-2013، 15:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:31)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:30)بیتا خانومی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:29)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه سوال بپرسم دوستان؟

بپرسTongueTongue

چرا مدیرا فکر میکنن از همه سرتر هستن؟؟؟؟

ن چرا این فکرو میکنی گلم؟Big Grin
من هیچ فکری نمیکنم اصولا. شما اینطوری وانمود میکنید
 سپاس شده توسط بیتا خانومی ، Wєιяɗ
(07-12-2013، 15:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلبل شدی شیوا خانومDodgy
من رفتم تا درودی دیگر بدرودDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، T A R A ، Wєιяɗ ، Mïņ̃†êR ، Mohammad 77 ، ★BlAcK EvIl★
نقل قول: منظورت منم بود؟ -_^

تارا کور میشیا حداقل بعضی وقتا اون یکی چشتو ببند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، T A R A ، Wєιяɗ ، Mohammad 77 ، ★BlAcK EvIl★
هیچکی حق نداره به ماکان-ـ^ بزنه!!!!

شوهر خاله ی خودمه به هیچکس نمیدمش!!!!!!

شی شی یاد بگیر!!!!دفاع کن دفاع! ؟ــ!
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR
(07-12-2013، 15:34)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:31)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:30)بیتا خانومی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:29)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه سوال بپرسم دوستان؟

بپرسTongueTongue

چرا مدیرا فکر میکنن از همه سرتر هستن؟؟؟؟

من هیچ فکری نمیکنم اصولا. شما اینطوری وانمود میکنید

باهات موافقم.دقیقا همینجوریه
آدمهای خوب از یاد نمیرن ، از دل نمیرن ، از ذهن نمیرن !
ولی زودتر از اینکه فکرش رو بکنی از پیشت میرن !
خیلی زود دیر میشه.... قدر همدیگرو بیشتر بدونیم...Angel
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Shadow of Death
(07-12-2013، 15:35)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلبل شدی شیوا خانومDodgy
من رفتم تا درودی دیگر بدرودDodgy

بدرود اقا ماکان -ـــــــ-
 سپاس شده توسط Shadow of Death
من از بالای همین تریبون اعلام میکنم
من تو شناسنامه اسمم زهراس:|
ولی همه بم میگن مهسا
شومام بگین مهسا :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان