امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

(06-12-2013، 21:24)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 21:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 118

الان چرا اسم من وسط دوتا دختره؟؟؟؟0___0

از خداتم باشهه!!!!Dodgy
 سپاس شده توسط M.K.N ، Mïņ̃†êR
آگهی
امر دیگه سلامتی دوستان انجمنTongueTongueTongue
ماكان آواتارت!!!

يادش بخير موقعي كه من نويسنده بودم با اون يكي اكانتم تو به من گفتي ميخوام نويسنده بشم منم گفتم چشم داداش!!!

الان مدير هم شدي من محروم يه اكانت ديگهSad
 سپاس شده توسط M.K.N
(06-12-2013، 21:24)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dj1210 نمایش این ارسال محتویات این پیام مخفی است زیرا dj1210 در لیست سیاه شما می‌باشد.
یادت نیس مزاحم عاطفه شده بودی!!!؟؟؟AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
بگم بهش چی گفتی آهان!!!!؟؟؟AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
هی شماها همین امشبه که بهتون سپاس میدم اینقد شوق نکنید! @:
کسایی که بهشون سپاس ندادم بگن تا بهشون بدم -_-! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(06-12-2013، 21:25)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 21:24)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 21:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه بدِ!!!؟؟؟:cool:

برای منکه زن دارم آره :|

(06-12-2013، 21:26)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خداتم باشهه!!!!Dodgy

تو که آبجیمی کلا بحثت جداستDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
من سپاس میخوام تاراااااااااااااااااااااااااا
 سپاس شده توسط T A R A
(06-12-2013، 21:26)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونکه بعله.پس من چی؟؟؟؟؟؟TongueTongue
آدمهای خوب از یاد نمیرن ، از دل نمیرن ، از ذهن نمیرن !
ولی زودتر از اینکه فکرش رو بکنی از پیشت میرن !
خیلی زود دیر میشه.... قدر همدیگرو بیشتر بدونیم...Angel
(06-12-2013، 21:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی شماها همین امشبه که بهتون سپاس میدم اینقد شوق نکنید! @:
کسایی که بهشون سپاس ندادم بگن تا بهشون بدم -_-! |:

مـــــــــــــــــــــــــــن!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط T A R A
Star 
(06-12-2013، 21:28)بیتا خانومی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 21:26)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونکه بعله.پس من چی؟؟؟؟؟؟TongueTongue

توهم جزو دوستایی دیگه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان