امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

(06-12-2013، 20:51)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دی جی چرا دوستات همه دختره؟!؟!؟1
هموشون واسه تو!!!!
منو گذاشتن تو لیستشون بجز تارا من اونارو گذاشتم!!!!
مگرنه همه رو به چشم خودت نبین!!!
من اونجوری پسر نیستم!!!
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 108
آگهی
(06-12-2013، 20:48)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبی ماکان جانBig Grin

جــــــــــــــــان؟؟؟؟؟0___0
ممنون خوبم :|

(06-12-2013، 20:49)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی داش؟؟

ممنون آبجی

(06-12-2013، 20:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم تو چطوری؟
همین الان داشت با این مرتیکه دعوا میکر{:

بد نیستم
مرتیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مرتیکه؟؟؟؟؟؟
کی جرات کرده با خانوم من در بیوفتهگُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 108
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★ ، яᎧмιиα
(06-12-2013، 20:53)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:49)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:48)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:47)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi

ببی میزنم لهُ لَوَردَت میکنما
توکه دستت بهم نمیرسه خخخخخخخخخخخخ

:|
ببی بورو دنبال پستونکت (:
مثلا میخوای بگی شاخم. من تا12 انجمن شاخای مثل تورو ادب کردم توکه جوجه ای
هی منم شاختو میشکنم!!!!Dodgy
گفتم منو مخم خرآبه!!!!
(06-12-2013، 20:53)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:49)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:48)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:47)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi

شروع شد
سلــام:]
 سپاس شده توسط M.K.N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

hi

پسر با اینقد اعتماد به نفس ندیده بودم

نام کاربری:ارشیا خوشگلهHuhBig Grin
 سپاس شده توسط T A R A ، M.K.N ، яᎧмιиα
(06-12-2013، 20:53)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نیستم
مرتیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مرتیکه؟؟؟؟؟؟
کی جرات کرده با خانوم من در بیوفتهگُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 108

چی از تو پنهون ماکان!
این خانومه شما با همه پسرای اینجا مشکل داره!D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، M.K.N ، Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، яᎧмιиα
(06-12-2013، 20:52)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:50)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:49)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:48)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ماکان
داداش چرا به من انقد گیر میدی!!؟؟؟

با دوستام درست رفتار کن تا باهم مشکلی نداشته باشیم -__-

ایول داش فدآیی داری (:
مهسا دست درد نکنه!!!! >_<

خواش :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط M.K.N

hi

هـــــــــــــــــــــــــــــــــویDodgy
حواست باشه با کی و کجا داری حرف میزنیDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، Mïņ̃†êR ، T A R A ، яᎧмιиα
سلووووووووووووم!بعد 2 یا3 ماه ،دوباره اومدم!!!!هورا!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، M.K.N ، яᎧмιиα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 123 مهمان