امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(05-12-2013، 21:02)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول یکی از دوستان(جمع کنید این بحث بچه گانه رو)Big Grin

هعــی تـو هم یــآدته |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 285
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(05-12-2013، 20:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم موخوم دعوا کنم-_-

فعلا بزار صاحابش اومد

ولی محض اطلاع دعوا با این یارو EDRINA , dj2012
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ینی واقعا چقد زور زدی اونقد ریش دراوردی؟؟
بپا خفمون نکنی(:

حالا
ماهان اسم یه سردار (خوب ضایه میشین واقن)
صفر صفر (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 285
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
(05-12-2013، 21:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:00)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیست با کی حرف میزنم حتی اگر صابر هم باشهDodgy
داری منو میترسونی مثلا؟DodgyDodgy

آوره تو رو میترسونم
problem..!!!
وااااااااااااااای
خدا از ترس ر**م به خودم
نکن این کارو جون توDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
اهم اهمDodgy
مــاکــان دآدآ ایــن خعلــی بـی ادبه بهـش اخطـآر بـده !! |: (:
نع مگه الکی
پس تو هم بهم گفتی فضلاب به محمد گفتی گوساله پس تو چی!!!؟؟؟؟ هآن؟؟؟؟
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 285
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
شیوا صابر آن شده 0_0
فک کنم میخواد مدیرا رو انتخاب کنه وووووووویییییییییی >_<
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
(05-12-2013، 21:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم موخوم دعوا کنم-_-

فعلا بزار صاحابش اومد

ولی محض اطلاع دعوا با این یارو EDRINA , dj2012
عع:|
من طرف شمام صددرصد:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نقل قول:
شیوا فک کنم فکر مدیریت هوا رو از کلت پرونده !!
اصلا مدیریت دارم؟« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 285
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
دوستان حواستون به چیزهایی که میگید باشهDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
(05-12-2013، 21:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:00)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوره تو رو میترسونم
problem..!!!
وااااااااااااااای
خدا از ترس ر**م به خودم
اهم اهمDodgy
نع مگه الکی
عــزیزم نمیخــوآد طـرفـدآری کنـی |: مـن فُش هـآی مجـآز دآدم |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 285
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-12-2013، 21:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوره تو رو میترسونم
problem..!!!
وااااااااااااااای
خدا از ترس ر**م به خودم
اهم اهمDodgy
نع مگه الکی

اونا فرق میکنه با اون حرفایی که دوستتون زدن
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان