موضوعها: 38
سپاس ها 861
سپاس شده 929 بار در 398 ارسال
حالت من: هیچ کدام
04-12-2013، 20:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-12-2013، 20:13، توسط ♥bahar♥.)
متولدین آبان: آهن
در بین متولدین آبان آدم عصبی و بی قرارخیلی کم دیده می شود و این در اثر فلز درونی شخصیت آنهاست ٬ با وجود این آنها خیلی رقیق القلب بوده و نسبت به افراد ناتوان و درمانده خیلی دلسوز هستند. متولدین آبان هرگز هدیه یا محبت کسی را فراموش نمی کنند و فورا در جستجوی جبران آن برمی ایند.از طرف دیگر ظلم و بی عدالتی را نیز فراموش نمی کنند و در مقابل ان واکنش های متفاوتی را از خود بروز می دهند. به خانواده و روابط خانوادگی اهمیت زیادی می دهندو رفتارشان با کودکان ملایم و عطوفت آمیز است.
بخداوجود منو اینجا نوشته
خود حقیقته
میخواین منو بشناسین
اینجا نوشته
بنی ادم اعضای یک پیکرند
که مانند خرو سگ به هم میپرند
چون عضوی به درد اورد روزگار
شوند ز دگر عضوها بی قرار
توکز محنت دیگران بی غمی
گمونم پسر عمه ی شلغمی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موضوعها: 0
سپاس ها 15
سپاس شده 22 بار در 17 ارسال
اورانیوم:4chs:
مچکر جالب بود......
دایرکشنر بودن یعنی امیدوار باشی که فالوت کنن
دایرکشنر بودن یعنی حلقه زدن اشک تو چشمات وقتی خنده عشقتو میبینی
دایرکشنر بودن یعنی خودتو جای شخصیت های فن فیکشن ها بذاری و تو رویا و خیال غرق شی
دایرکشنر بودن یعنی جیغ بعد از بردن جایزه بهترین آلبوم سال
آره ... من یه دایرکشنرم نه یه دیوونه که عاشق 5 تا پسر خارجی شده
دایرکشنر یعنی 4 ملیارد طرفدار تو دنیا
دایرکشنر یعنی یـکــــــــــــ جــهـتـــــــــــــــ ..
موضوعها: 20
سپاس ها 1001
سپاس شده 339 بار در 123 ارسال
متولدین اردیبهشت : مس
فلز ماه اردیبهشت مس است که رسانای برق و گرماست و بعد از گذشت سالها همچنان درخشان باقی می ماند. در زندگی خانوادگی حاکم ورئیس است و هیچکس جرات ندارد آرامش او را بر هم زند. او مانند زمان صبور است و مانند جنگل عمیق ٬ واز چنان قدرتی برخوردار است که قادر است کوه را جابجا کند ولی آدمی لجوج و یکدنده است. این افراد معمولا از چیزهای کوچک خوششان نمی آید واز همین رو دلبستگی خاصی به عشق پایدار و ثروت دارند.
کاملا درست:cool::cool:
هنگامي كه دري از خوشبختي به روي ما بسته ميشود ، دري ديگر باز مي شود ولي ما اغلب چنان به دربسته چشم مي دوزيم كه درهاي باز را نمي بينيم
موضوعها: 1,287
سپاس ها 21143
سپاس شده 39789 بار در 14969 ارسال
متولدین مرداد: طلا
متولد مرداد در دوستی بسیار وفادار است و درموقع دشمنی آدم منصف و قدرتمندی است . او چه ساکت باشد ٬ چه خودنما ٬ فردی خلاق ٬ مبتکر و قدرتمند است . چون او از طلای خالص است به همین دلیل ما ٬ گاهی خودخواهی ٬ تکبرو تنبلی او را نادیده می گیریم .متولدین مرداد در مورد پول هیچگونه احتیاطی به خرج نمی دهند ٬ بسیار ولخرج هستند و حتی اگر پول زیادی نداشته باشند شیک می پوشند و زندگی شان لوکس است و برای تفریح و سرگرمی خود زیاد خرج می کنند. اگر کسی از آنها پول بخواهد به او می دهند و اگر نداشته باشند از دیگری قرض می کنند و به او می دهند.
کاملا صحیح ! (:
موضوعها: 2,161
سپاس ها 37727
سپاس شده 26152 بار در 10098 ارسال
متولدین بهمن: اورانیوم
فلز درونی متولدین بهمن یک فلز حقیقی نیست و یک ماده رادیواکتیو است که فقط در ترکیبات یافت می شود . اورانیوم می تواند موجب انفجارات عظیم و زنجیره ای گردداز همین رو تلاش برای محدود کردن آنها و مجبورساختن شان به انجام کاری مثل کوشش برای به دام انداختن طوفان زمستانی در یک بطری است . متولدین بهمن عقیده خود را خیلی رک و بی پرده به زبان می آورد ولی هرگز سعی نمی کند عقیده اش را به شما تحمیل کند. یک بهمنی برای احساس امنیت دور و اطراف خود را شلوغ می کند و دوستان زیادی دارد ولی گاهی اوقات به یکباره در پیله تنهایی خود فرو می رود و دلش می خواهد تنها باشد.
:cool::cool::cool::cool:
موضوعها: 98
سپاس ها 949
سپاس شده 2667 بار در 1499 ارسال
چه قدر طولانی بود ولی مر30 سپاس دادم