12-06-2012، 20:03
منم می گم برند به جهنم گر چه خودم در ایرانم وعرب ها انجا هستند .
|
اعراب به ما آموختند |
|||||||||||||||||
12-06-2012، 20:03
منم می گم برند به جهنم گر چه خودم در ایرانم وعرب ها انجا هستند .
12-06-2012، 20:44
مرسی خیلی خوب بود منم از عربا متنفرممممممممممممممممم
15-06-2012، 16:21
من اهل نژاد پرستی نسیتم عربا که حرف((پ)) تو الفباشون ندارند که بگن سگ پارس پارس می کنه.
15-06-2012، 17:59
میدونید که در زبان عربی نفر برای شمارش شتر و غذا به معنی ادرار شتر است
16-06-2012، 19:07
(15-06-2012، 16:21)rezamn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم، اونا قرار نبود از واژه ی پارس کردن استفاده کنند که حالا تو الفباشون داشته باشن یا نداشته باشن، بلکه با افرادی که به کشورمون فرستادند( که تعدادشون هم کم نبوده) تا این لغت رو تکرار کنند تا کم کم به فرهنگ ما هم وارد بشه. افتاد؟
26-07-2015، 22:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-07-2015، 22:34، توسط سید محمد رضا معلمی.)
جاب تک تکشون(من خودم عربم و جواب ابلهان خاموشیست)
عرب ها پ ندارند ک بگن پارس عرب ها اصلا غذا رو نمیشناسن در ضن پس آ شتر غذاف هست عرب ها هیچ دخالتی در ادبیات ما ندارند نفر یک واژه ایرانی هست آقایی که ادعات میشه ایرای هستی کوروش به کسی توهین نمیکرد همین بسه که به اا توهین کردین خدا اجرتون رو روز قیامت میده (06-06-2012، 10:58)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عربا ملخ نمیخورن به میگو میگن ملخجاب تک تکشون(من خودم عربم و جواب ابلهان خاموشیست) عرب ها پ ندارند ک بگن پارس عرب ها اصلا غذا رو نمیشناسن در ضن پس آ شتر غذاف هست عرب ها هیچ دخالتی در ادبیات ما ندارند نفر یک واژه ایرانی هست آقایی که ادعات میشه ایرای هستی کوروش به کسی توهین نمیکرد همین بسه که به اا توهین کردین خدا اجرتون رو روز قیامت میده
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
عرب های به ما آموختند....اولین پستمه هاااا ناامیدم نکیننننن | |||||
هنگامی که اعراب تلاش دارن خلیج عربی به وجود بیارن | |||||
عکس های بسیار جذاب اسکی بیابانی توسط اعراب |