امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(28-11-2013، 18:13)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام ملیک^_^

نفیسههههههههههههههههBig Grin

(28-11-2013، 18:13)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 18:11)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خنی یه قبر جدا خود ت داری نمیخواد بیای بچسبی به من=)
قبرت کجاست صبا ؟ تا برای خودم یکی اونجا بسازم Tongue

همین جاهاست =)
چقدر اواتارت رنگ کفش تیز
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 354

سپاس شده توسط ICe Angele
آگهی
(28-11-2013، 18:15)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 18:12)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب کردی من میخام تو وب خودمم براش تبریک راه بندازم!

به وبلاگایی که میشناسی بگو بیان تو این وبلاگ نظر تبریک تولد بدن!باشه؟!

چشوم =)
یه در نوشابه ای واسه نخاری باز کردم که لنگه نداره!Big Grin

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط pink lady ، *Nafas*
مغسی ملیک!
تو خوبی عجقم؟!=)
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط bela vampire
(28-11-2013، 18:19)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 18:13)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام ملیک^_^

(28-11-2013، 18:13)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 18:11)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین جاهاست =)
چقدر اواتارت رنگ کفش تیز
قشنگه عایا ؟Rolleyes

(:  ......  nobody  is  #perfect
(28-11-2013، 18:21)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 18:19)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام ملیک^_^

همین جاهاست =)
چقدر اواتارت رنگ کفش تیز
قشنگه عایا ؟Rolleyes
اره عجیجم تو چشم امد
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(28-11-2013، 18:20)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مغسی ملیک!
تو خوبی عجقم؟!=)

اره ....
از یکی ناراحتم بیا تو پ.خ بت میگم

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط *Nafas*
(28-11-2013، 18:19)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا
فقد نگا میکنی؟
قصد نداری چیزی بگی؟
راسی عکسام به دردت خورد؟
سری دوشم گذاشم
دارم رياضي ميخونم
(28-11-2013، 18:19)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشوم =)
یه در نوشابه ای واسه نخاری باز کردم که لنگه نداره!Big Grin

کو؟!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

دو بخشش تموم شدAngel
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

هـــِعـــxـــی ):

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 180 مهمان