امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

[quote='نی نی نینا' pid='1285958' dateline='1385643262']
نگاه هر کی چه میشناستم چه نمیشناسه یه خط دربارم بگه یک دو سه شروع

خیلی میخندی=)
مهلبون هم هستی !

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Adl!g+
آگهی
(28-11-2013، 15:54)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 15:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: لزومی نارع بفهمی کی هستم

خیلی هم خوب خوشبختم ناشناس جان من شیوا 20 از اصفهان هستم kaffe2

خاله ای...
دوباره من اومدم گوریدی بیرون؟

من اینجام گلم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
اخ ویدا رفتی
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 335
(28-11-2013، 15:59)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخییی من چه قدر از اسم باربارا خوشم میاد اسم باحالیه^_^
ممنون^_^
اه چع قدر اینجا خسته کننده شده!=/

(:  ......  nobody  is  #perfect
(28-11-2013، 16:01)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 15:54)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاه هر کی چه میشناستم چه نمیشناسه یه خط دربارم بگه یک دو سه شروع

خیلی میخندی=)
مهلبون هم هستی !
اره هیچ کس به اندازه ی من نمی خندهBig Grin
به قول دوستم به ترک دیوار هم شده م یخندم البته بستگی داره کی باشهBig Grin
 سپاس شده توسط ICe Angele
(28-11-2013، 16:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 15:48)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 15:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 15:43)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 15:41)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی عیزم کی نویسنده شدییییییییییییییییییییییییی لی لی لی لی مبارکککککککککککککککککککpill

همین چند وقت پیش=)
نفس بهم خبرداد=)

مبارک باشه گلم نفس خوش خبر باشه

سلومت باشی عسیسم!
چه میکنی بااین تازه واردا؟=/

فدای تو هیچی بابا میگذرونیم Heart

(28-11-2013، 15:51)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 15:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: لزومی نارع بفهمی کی هستم

خیلی هم خوب خوشبختم ناشناس جان من شیوا 20 از اصفهان هستم kaffe2

ناشناس نیسم
شاید تو منو نشناسی ولی من تاحدی ک باید بدونم میشناسمت

باع با تشکرAngel

نقل قول: شیوا میشه با منم دوس شی؟^_^

ما ک با هم دوستیم گلم
واقعی؟ 0_0
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: واقعی؟ 0_0

اره دیگه مگه شک داشتی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ICe Angele
شیوا اوتارتو عوض میکنی?
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 335
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
میگما هر کی درباره ی من یه خط بنویسه چه می شناستم چه نه لطفا
فقط دونفر گفتن

(28-11-2013، 16:05)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: واقعی؟ 0_0

اره دیگه مگه شک داشتی؟
عزیزم این باربارا همین شکلیه خیلی از کلمه ی واقعی استفاده میکنهBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان