26-11-2013، 13:31
پیاز متوسط ریز خرد شده =٢ عدد اسپاگتی سبزیجات
گوجه متوسط خرد شده= ٢ عدد
رب گوجه= ١ قاشق غ
هویج و فلفل دلمه ای خلال شده هر کدام= یک عدد متوسط
قارچ حلقه شده= ٧ ،٨ عدد
جعفری خرد شده= ٣ قاشق غ
عصاره مرغ و یا سبزیجات= ٢ عدد
بهارات( ادویه مخلوط + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + ریحان + سبزی های عطر دار دیگه به دلخواه و پودر سیر و دارچین و میخک =به مقدار لازم )
اسپاگتی آبپز شده= ١ بسته
طرز تهیه:
نیمی از پیاز رو خوب سرخش کرده تا ترد و طلایی بشه،و بعد بریزیدش روی دستمال تمیزی تا روغنش گرفته بشه، و نیم دیگه رو هم با دارچین و میخک سرخش کرده و زمانی که بوی دارچین استشمام شد اون تکه های دارچین رو از توی پیاز خارج کرده: و رب گوجه و گوجه رو بهش اضافه کنید و شعله رو کم کنید تا زمانی که گوجه ها اب بندازن :و هویج و فلفل دلمه ای و ادویه ها و عصاره مرغ و کمی آب رو بهش اضافه کنید و همچنین ریحان و سبزی های عطری و پودر سیر و...اینارو هم مقداری بپاشید روی اون:و میذارید تا کمی قل بخوره و آب بندازه و غلیظ بشه و در آخر قارچ و جعفری رو به مواد اضافه کرده :و الان اسپاگتی آبکش شده رو بهش اضافه کرده:و در آخر هم پیاز سرخ و ترد شده و با برگر سروش کنید نوش جونتون
.
.
.
.
.
.
.
.
اسپاگتی با سس نخود (مراکش)
مواد لازم:
روغن زیتون = ۴/١ فنجان
پیاز خرد شده = ١ عدد
سیر خرد شده = ٢ حبه
گوجه فرنگی خرد شده = ٨ عدد متوسط
هل ساییده شده = ١ ق چ
زیره ساییده شده = ١ ق چ
زردچوبه = ٢/١ ق چ
نخود پخته = ٢٠٠ الی ٢۵٠ گرم
ماکارونی رشته ای = یک بسته ٣٠٠ گرمی
بادام بو داده = ١٠٠ گرم
جعفری خرد شده = ١ ق س
گشنیز خرد شده = ١ ق س
نعنا خرد شده = کمی
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن زیتون را در ظرف مورد نظر ریخته و پیاز و سیر را در آن کمی تفت می دهیم بعد گوجه فرنگی های خرد شده، هل، زیره و زردچوبه را پیاز و سیر اضافه می کنیم حرارت شعله را متوسط می کنیم و حدود ٢٠ الی ٣٠ دقیقه زمان می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها کاملاً کشیده شود در آخر نخود پخته و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سبزی های خرد شده را در زمان سرو به سس اضافه می کنیم.
در طول این مدت ماکارونی را نیز آماده می کنیم، آب را به جوش می آوریم ماکارونی را به آب در حال جوش اضافه می کنیم و بنا بر نوع ماکارونی زمان پخت می دهیم.(زمان پخت باید به اندازه ای باشد که ماکارونی کاملاً پخته شود چون ماکارونی را به صورت آبکش استفاده می کنیم و دم نمی گذاریم) وقتی ماکارونی پخت آن را آبکش می کنیم و سس آماده شده را روی ماکارونی ریخته، بادام های بو داده شده را نیز روی سس ریخته و نوش جان می کنیم.
در صورت تمایل می توانیم از زیتون سبز نیز در سس استفاده کنیم.
.
.
.
.
.
.
.
اسپاگتی با پنیر
مواد لازم:
اسپاگتی=1 بسته(700 گرم)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
پیاز=1 عدد بزرگ
فلفل دلمه=2 عدد
نمک و فلفل=به مقدار لازم
پنیر موزاریلا=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند. 2. پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود. 3. سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود) 4. نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.
گوجه متوسط خرد شده= ٢ عدد
رب گوجه= ١ قاشق غ
هویج و فلفل دلمه ای خلال شده هر کدام= یک عدد متوسط
قارچ حلقه شده= ٧ ،٨ عدد
جعفری خرد شده= ٣ قاشق غ
عصاره مرغ و یا سبزیجات= ٢ عدد
بهارات( ادویه مخلوط + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + ریحان + سبزی های عطر دار دیگه به دلخواه و پودر سیر و دارچین و میخک =به مقدار لازم )
اسپاگتی آبپز شده= ١ بسته
طرز تهیه:
نیمی از پیاز رو خوب سرخش کرده تا ترد و طلایی بشه،و بعد بریزیدش روی دستمال تمیزی تا روغنش گرفته بشه، و نیم دیگه رو هم با دارچین و میخک سرخش کرده و زمانی که بوی دارچین استشمام شد اون تکه های دارچین رو از توی پیاز خارج کرده: و رب گوجه و گوجه رو بهش اضافه کنید و شعله رو کم کنید تا زمانی که گوجه ها اب بندازن :و هویج و فلفل دلمه ای و ادویه ها و عصاره مرغ و کمی آب رو بهش اضافه کنید و همچنین ریحان و سبزی های عطری و پودر سیر و...اینارو هم مقداری بپاشید روی اون:و میذارید تا کمی قل بخوره و آب بندازه و غلیظ بشه و در آخر قارچ و جعفری رو به مواد اضافه کرده :و الان اسپاگتی آبکش شده رو بهش اضافه کرده:و در آخر هم پیاز سرخ و ترد شده و با برگر سروش کنید نوش جونتون
.
.
.
.
.
.
.
.
اسپاگتی با سس نخود (مراکش)
مواد لازم:
روغن زیتون = ۴/١ فنجان
پیاز خرد شده = ١ عدد
سیر خرد شده = ٢ حبه
گوجه فرنگی خرد شده = ٨ عدد متوسط
هل ساییده شده = ١ ق چ
زیره ساییده شده = ١ ق چ
زردچوبه = ٢/١ ق چ
نخود پخته = ٢٠٠ الی ٢۵٠ گرم
ماکارونی رشته ای = یک بسته ٣٠٠ گرمی
بادام بو داده = ١٠٠ گرم
جعفری خرد شده = ١ ق س
گشنیز خرد شده = ١ ق س
نعنا خرد شده = کمی
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن زیتون را در ظرف مورد نظر ریخته و پیاز و سیر را در آن کمی تفت می دهیم بعد گوجه فرنگی های خرد شده، هل، زیره و زردچوبه را پیاز و سیر اضافه می کنیم حرارت شعله را متوسط می کنیم و حدود ٢٠ الی ٣٠ دقیقه زمان می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها کاملاً کشیده شود در آخر نخود پخته و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سبزی های خرد شده را در زمان سرو به سس اضافه می کنیم.
در طول این مدت ماکارونی را نیز آماده می کنیم، آب را به جوش می آوریم ماکارونی را به آب در حال جوش اضافه می کنیم و بنا بر نوع ماکارونی زمان پخت می دهیم.(زمان پخت باید به اندازه ای باشد که ماکارونی کاملاً پخته شود چون ماکارونی را به صورت آبکش استفاده می کنیم و دم نمی گذاریم) وقتی ماکارونی پخت آن را آبکش می کنیم و سس آماده شده را روی ماکارونی ریخته، بادام های بو داده شده را نیز روی سس ریخته و نوش جان می کنیم.
در صورت تمایل می توانیم از زیتون سبز نیز در سس استفاده کنیم.
.
.
.
.
.
.
.
اسپاگتی با پنیر
مواد لازم:
اسپاگتی=1 بسته(700 گرم)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
پیاز=1 عدد بزرگ
فلفل دلمه=2 عدد
نمک و فلفل=به مقدار لازم
پنیر موزاریلا=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند. 2. پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود. 3. سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود) 4. نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.