24-11-2013، 19:27
خسیسه به زنش می گه امروز جون یه نفر رو نجات دادم زنش می گه مگه چیکار کردی؟ می گه: به یه فقیر 10 هزار تومانی دادم دیدم داره از خوش حالی میمیره ازش گرفتم
|
لطیفه جدید،جوک،جک،باحال،خنده دار،طنز |
||||||||||||||||||||
24-11-2013، 19:27
خسیسه به زنش می گه امروز جون یه نفر رو نجات دادم زنش می گه مگه چیکار کردی؟ می گه: به یه فقیر 10 هزار تومانی دادم دیدم داره از خوش حالی میمیره ازش گرفتم
24-11-2013، 20:23
یک روز یه خودکار ابیه باباش میمیره تا 40 روز مشکی مینویسه
24-11-2013، 22:25
مرغه قرص x میخوره اسراعیلیا دسگیرش میکنن
چون هی میگفت قدس قدس قدس . . . به یارو میگن ساعت چنده ؟؟؟؟ میگه : هواسرده ؟؟؟؟ . . . ببخشید دیگه مغزم کار نمیده + بلد نیستم
26-11-2013، 16:54
به یک لره میگن سه تا سیب داری اگه یکی شو یه نفربیاد برداره چندتا سیب داری ؟
لره میگه : سه سیب ویه جنازه خخخخخخخخخخخ!!!!
26-11-2013، 17:56
یارو می خوره زمین می ره تو زیر زمین مییییییییییییییییییییییییره تو هسته مییییییییییییییییییییییییییره بیرون از جو میییییییییییییییییییرهههههههههههههههههه کنار خورشید و ذوب می شه
غضنقر و دوستش میرن مشهد
بعدش میرن هتل می گیرن و میرن حرم برای زیارت موقع برگشت راه رو گم می کنن دوست غضنفر می گه : ای وای وسایل رو چیکار کنیم غضنفر میگه : وسایل رو ول کن هتل مردم رو گم کردیم سپاس از یاد نرود هرگز دانش آموزان اعضای یک پیکرند که در امتحان ز یک گوهرند چو تستی بدرد آورد مغزشان دانش آموز خر خون بود یارشان از خاطرات یک دانشجو:نشسته بودم ناگهان حس درس خواندن به من دست داد تا صد شمردم صلوات فرستادم به حمد الله رفع شد نزدیک بودااا پسره تو خواستگاری از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. پسره می گه: آهان فهمیدم ، اسمتون شلنگه فيلسوف چيه ؟ هنگاميكه فيل بين انسان و خورشيد قرار بگيرد به طوري كه سايه فيل روي انسان بيفتد ، فيلسوف رخ ميدهد . ^_^
08-12-2013، 17:39
10-12-2013، 1:59
به معتاده میگن فرق تو با ورزشکارا چیه ........ میگه : اونا تکنیکی کار می کنن . ما پیکنیکی .
زنه به شوهرش میگه : میشه دفتر چه یادداشتت بشم تا همیشه باهات باشم ؟ شوهرش میگه : سر رسیدم باش تا هر سال عوضت کنم
يه دريا رژيم ميگره ميشه تف
غضنفر مربي فوتبال ميشه 10 ميفرسته بيرون دوتا 5مي فرسته تو به يك دختره ميگن اگه دنيا بهت بدن چيكار ميكني ميگه:من فعلا ادامه تحصيل بدم
11-12-2013، 23:03
ملشی
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|