(22-11-2013، 23:32)علی جوکر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2013، 23:22)پونی کوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2013، 23:21)علی جوکر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از ادمای تقلیدکار بدم میاد
مگه چی کرده؟
حالا تو چرا بهت بر میخوره اونی ک باید میفهمید فهمید
1. به ادمی تقلید کار میگن که یه چیزیو میدونسته تکراری بوده و دوباره زده
2. شما زیادی رفتی تو نخه جوکر جدی جدی فکر کردی جوکری فکر کنم سنت زیره 18 سال بوده که فیلمای جوکر رو دیدی و جو گرفتت مثل کسی که فیلم اسپایدر من میبینه میره بالای مبل میپره با کله می خوره زمین دیگه کم مونده بری با ماتیک دوره دهنت رو نقاشی کنی بگی من جوکرم یادم میاد وقتی بچه بودی داستانای جوکر رو بابات برات می خوند پس بنا بر این نتیجه بگیر که شما از روی بنده تقلید کردی و اسمه خودتو جوکر گذاشتی جوکر یدنه بیشتر نیست اگه شما جوکری بدون که جوکر اسمش علی نیست و شما اول یاد بگیر درست حرف بزن بعد برو با بتمن در بیوفت وگرنه ور می افتی
خخخخخخخخخخ کشورتو چرا زدی اعماق جهنم؟ اخه هنوز نرفته دیپورتت می کنن اهان اخ ببخشید ارزو بر جوانان عیب نیست یا نه اشتباه کردم ارزو بر کودکان عیب نیست
خخخخخخخخخخخ ناراحت نشو از حرفام قصده بی احترامی ندارم فقط از کل کل کردن خوشم میاد داداش جوووووووون در ضمن ببخش یزره جمله بندیه حرفای بالایی که زدم یزره بد شد خواهشا بد نخون که فکر نکنی باهات دارم دعوا می کنم فقط در حده جر و بحثه good bye:cool: