امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

خداحافظ هم وطنان
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 237
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Shadow of Death ، ♥ترانه♥
آگهی
(22-11-2013، 13:07)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان سپاس نشانه جواب سلام استBig GrinBig GrinBig Grin
الاخ:|
 سپاس شده توسط ♥ترانه♥ ، Shadow of Death
(22-11-2013، 13:04)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:58)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:55)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:53)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم میخواین من فقد سپاس بدم نظرتون چیه؟؟؟DodgyDodgyDodgyDodgy

نظرم مثبته مثبته !kaffe2

میخوای من یجوری بکشونمت از زیر تو بحث که کسیم متوجه نشه؟25r30
ههههههه
شغل جدیدم مبارک

فدای تو دیگه کاری بود که ادسم بر میومد انجام دادم برات Big Grin
مرسی بزودی شیرینیشو تقدیمتون میکنمBig GrinBig Grin

منتظریم عیزم HeartAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Aiden Pearce ، ♥ترانه♥ ، Wєιяɗ
(22-11-2013، 13:09)♥ترانه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوادارین ؟

انگارشما ترکا خیلی جنگی هستین ارامشتونو حفظ کنین. Sleepy

عزیزم من که الان چیزی بت نگفتم نترس نمیخورمت
تو یه چی به ترکا بگو دعوارو اون موقع میبینی
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ♥ترانه♥ ، Mïņ̃†êR
تازگیا جوابم نمی دن Dodgy
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ♥ترانه♥ ، Shadow of Death ، Mïņ̃†êR
(22-11-2013، 13:09)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطفه تو که خوتِ یه رگت ترکِ!!!!!
ولی از ترکا خوشم میاد!!!!
نه بابا
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Shadow of Death
(22-11-2013، 13:09)assassins creed iv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداحافظ هم وطنان

اوف حسن ایا تویی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Aiden Pearce
(22-11-2013، 13:09)♥♥♥love♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:07)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان سپاس نشانه جواب سلام استBig GrinBig GrinBig Grin
الاخ:|

خانومی درس صحبت کن دهن منم وا نکن که بسته نمیشه
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mïņ̃†êR
جان مادرتون ول کنیم ولی من 80 درصد دوستام ترکن!!!!
جهت اطلاع!!!!!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Shadow of Death ، ♥ترانه♥
(22-11-2013، 13:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:09)assassins creed iv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداحافظ هم وطنان

اوف حسن ایا تویی؟
yes

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 77 مهمان