امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اس ام اس جدید

نقل قول:
اس ام اس جدید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس جدید 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس جدید : امروز برای شما انواع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس جدید را قرار میدهیم که هم از خواندشان لذت ببرید هم می توانید با فرستادن این( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیامک ها ) برای دوستان و آشنایان خود آن ها را هم در شادی خود شریک کنید.برای خواندن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس جدید به ادامه مطلب بروید.

اس ام اس جدید

اگه خاطرات با من بودن اگه خوشی ها و خنده هات با من اگه دیدن نوشته هایی از من اگه حتی دیدن عکس من اگه نشنیدن از این به بعد صدای من نتونه من رو به یادتو بیاره, محال است که اسم رفیق رو بشنوی و یادم نیوفتی با شنیده شدن اسم” رفیق” ناخداگاه تنت خواهد لرزید و به یاد من خواهی افتاد!! و حسم خواهی کرد نمیتونی فراموش کنی که بارها با “رفیق”صدایم زدی.
اس ام اس نیو

کسیکه بدانددرحضورخدا است،نمیتواندگناه کند.تمام انحرافات ما ازاین است که خداراناظروشاهدنمی بینیم… “آیت الله بهجت.”
جدیدترین اس ام اس

ﻃﺮﻑ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﯿﮕﻪ ” ﻋﺸﻘــــﻢ ” ﺗﺎ ﺷﺎﯾﺪ ﯾﮑﯽ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺩﺍﺩ !!! O_o
اس ام اس نو

ایا میدانید که طعم پیاز و خیار و سیب یکی است فقط بوی ان ها فرق دارد‏?جان من میدونستید‏?‏
اس ام اس تازه

یه وقتا قصه باید زیرورو شه یکی باید یکی رو جا بزاره
اس ام اس جدید ۹۲

بعضی از اتفاق های خوب اونقدر دیر می افتن که باید رو به اسمون کردو گفت:وقتش گذشت “مال خودت”….
اس ام اس جدید جدید

خدایـــــــا اهـــــــل معاملـــــه هستی؟ من جهنـــــــمت راندیده بازندگـــــــیم عوض میکنم! توکــــه زندگــــــی مرا دیده ای.. نتــــرس ضرر نمیکــــــــــنی
اس ام اس عاشقانه جدید

خیلی وقتا بهم میگن:چرا میخندی بگو ما هم بخندیم… اما هرگزنگفتن:چرا غصه میخوری بگو ما هم بخوریم…
اس ام اس جالب جدید

همه اخطار ها زنگ ندارند گاهی هم “سکوت” آخرین اخطار است . . .
اس ام اس سرکاری جدید

ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﻣﻠﺖ ﻋﮑﺴﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺁﭘﻠﻮﺩ کنن ﻣﻦ ﻭ ﺗﺮﯾﭗ ﻣﺸﮑﯽ ﻣﻦ ﻭ ﻗﯿﻤﻪ ﻣﻦ ﺯﯾﺮ ﻃﺒﻞ من و شله زرد ﻣﻦ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺭﺑﺴﺖ ﻣﻦ ﻭ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺘﻢ !!
اس ام اس عبرت آموز جدید

آدم چه صبورانه بعضی دردها را تحمل میکند بی آنکه بداند حق است یا ستم!
اس ام اس قشنگ جدید

همیـــــــشهـ سعی میکنهـ بقیهـ رو شاد کنـهـ…!!! یهـ اردیبهــــ♥ ــشتی خیلی قلبـــ پاکی دارهــــ… یهـ اردیبهـــ♥ ـــشتی عاشـــق محبتــــ کردنهـ!!! یهـ اردیبهـــ♥ ـــشتی همیشــــــه براتــــ میمونه…حتی اگهـ نبینیشــــ! احساسشو راحتـ و سادهـ بیان میکنهـ! فقط با یهـ اردیبهشــ♥ ــــتی میتونی دردودلــ کنیـ و بهت آرامشـ بدهــ…! خیلـــ میشهــ بِش اعتماد کرد!!! اگهـ یهـ اردیبهــــ♥ ــشتی اومد تو زندگیتــ، هیچـ وقت ولش نکنـ… چون خوش شانس ترینی..!
اس ام اس باحال جدید

من زاده “مـــــردادم

” اگر مرا میخواهی باید:

با “غـــــرورم”"بخواهی

باید با “پیچیدگـــــی ام” بخواهی

باید با “صراحـــــتم” بخواهی من با بقیه متفاوتـــــم

اگر میخواهی مثل بقیه باشم

برو دنبال همان “بقیـــــه”

آنکه درون من خفته است

“عشـــــق”است

عشقی که منتظر است

دستــــــ از پا خطا کنی تا

تلـــــخ ترین تلـــــخ ها را به تو بچشاند

پس اگر نمیتوانی

“خاص”بودنم را تحمل کنی

به من نزدیک نشو
پیامک جدید

یه آدماهی هستن می‌خندن ! زیاد هم می‌خندند ! اما . . . حرف‌ هاشون ، غم‌هاشون ، مشکلاتشون این‌ ها چیزهایی ست که می‌ ریزه توی دلش و دَرَش رو هم دو قفله می‌ کنه ! کسی رو هم راه نمیده اون تو ! نمیزاره بفهمید که اون تو چه خبره ! و شما هیچ وقت درکش نمی‌کنید ، چون بلد نیست منت بزاره . .
جدیدترین پیامک ها

آدمیان به لبخندی که بر لبها می نشانند و به احساس خوبی که بر جا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند، می ارزند…بودنشان را میخواهم چون وجودشان، زمین را زیباتر میکند. ” همیشه باشید،همیشگی و ماندگار”
اس ام اس جدید 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان