16-10-2013، 18:20
نر بودن ی جنسیت است اما مرد بودن ی هویت ...
هستن خانوم هایی که نر نیستن ولی خعلللی مرد هستن
|
مردی که تو باشی ... |
|||||||||||||||||||||||||||||
16-10-2013، 18:20
نر بودن ی جنسیت است اما مرد بودن ی هویت ...
16-10-2013، 18:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-10-2013، 19:04، توسط snow queen.)
من یک زنم اما مردتر ازهمه ی مردهایی تاحالا دیدم چون من:
موهایم رامدل خروس وجوجه تیغی و...نمیکنم یقه ام راباز نمیگذارم تا همه اندامم راببینند تا ماشینی که راننده اش زن است جلویش نمیپیچم و نمیخندم احترام پدر ومادرم رانگه میدارم حتی اگر ته دل نظراتشان را رد کنم روزی به ده نفر شماره نمیدهم وبه همه نمیگویم توتنها عشقمی به صد نفر قول ازدواج نمیدهم خودم راجنس برتر نمینامم وتمام جنس دیگر را برای هوس نمیخواهم اشک هایم راپنهان میکنم وجای آن لبخند میزنم و فرصت میدهم تا دردهایشان رابه من بگویند تا آرام شوند دوستی هایم بهدادن شماره ی دادن شماره ی دوست دختر هایم نیست حالا خودتان قضاوت کنید من مرد ترم یا آنها؟
19-10-2013، 21:25
درذهن زنانه ی من ...
مرد یعنی تکیه گاهی امن....
یعنی بوسه ای از دوست داشتن ها،بدون شرم
درذهن زنانه ی من....
مرد یعنی کوه بودن،پراز سخاوت پرازحیای
مردانه..
در کنار این ابهت لوس شدن های کودکانه..
درذهن زنانه ی من ....
مرد یعنی دوست میدارمت ،تو هر لحظه با منی...
20-10-2013، 16:34
مرد که باشی باید " دستتو " بزاری روی " دلت " که یه موقع کسی نفهمه چه حسی داری وگرنه " دست دلت " رو شده ... مرد که باشی باید بشینیو واسه گذشته ایی که خیلی بهتر میتونستی یادش کنی سیگار پشت سیگار ، اشک پشت اشک، نقاب پشت نقاب بکشیو بریزیو بزنی تو خلوت خودت ، که کسی نفهمه چه غمی داری... مرد که باشی باید غماتو پشت خندت ، دل سوزیتو پشت عصبانیت ، غیرتتو پشت فریاد ، و عشقتو پشت نگاه قایم کنی ... آره مرد که باشی . . .
17-11-2013، 18:51
مـــــــــردها ؛
زیـبــــاتــریـن دخـتــــــر دنـیـا را دوست نـــدارند .... انـهـا دخـتـــــــری را دوست دارنــــد کـــه بـتــــوانــد دنــیـایشان رو بــه زیـبــاتـــریــن شـکــل بـســـازد ...
03-01-2014، 18:00
ﺍﻭ ""ﻣـــــــــﺮﺩ"" ﺍﺳﺖ
ﺩﺳﺘــــﺎﻧﺶ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺯﹺﺒﺮﺗﺮ ﻭ ﭘﻬﻦ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ ... ﺻﻮﺭﺗﺶ ﺗﻪ ﺭﯾﺸﻰ ﺩﺍﺭﺩ ... ﻗﻠﺒﺶ ﺑﻪ ﻭﺳﻌـــﺘﹻ ﺩﺭﯾــــﺎ ... ﺟـــﺎﻯﹺ ﮔﺮﯾـــــﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻮﻫﺎﯾﺶ ﺳﻔﯿﺪﻣﯽ ﺷﻮﺩ ... ... ﺍﻭ ﺑﺎ ﻫﻤــــﺎﻥ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﭘﻬﻦ ﻭ ﺯﺑﺮﺵ ﺗﻮﺭﺍ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻣﯿﮑﻨﺪ ... ﺑﻪ ﺍﻭ ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ... ﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﮑﻦ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﺎﺻﺎﻑ ﻭ ﻧﺎﻣﻼﯾﻢ ﺗﻮﺭﺍ ﻣﯿﺒﻮﺳﺪ ﻭ ﺗﻮ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﺸﻮﻯ ... ﺁﻧﻘــــﺪﺭ ﺍﻭﺭﺍ ﻧﺎﻣــــﺮﺩ ""ﻧﺨﻮﺍﻥ"" ... ﺁﻧﻘﺪﺭ ﭘﻮﻝ ﻭ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻭ ﺛـــــﺮﻭﺗﺶ ﺭﺍ ""ﻧﺴﻨﺞ"" .... ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺍﻭ ""ﻧــــﺦ ﺑﺪﻩ"" ﺗﺎ ﺯﻣﯿﻦ ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺪﻭﺯﺩ ... ﻓﻘــــﻂ ﺑﺎﺍﻭ ""ﺭﻭﺭﺍﺳﺖ ﺑﺎﺵ"" ﺗﺎ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺖ ﺑﺮﯾﺰﺩ...
08-01-2014، 22:55
عاااااااالی
05-02-2014، 22:23
ﺑﻪ ﺗﻮ ﻣﯿﮕﻦ ﺟﻨﺲ ﻗﻮﯼ ؛ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﯿﮕﻦ ﺿﻌﯿﻔﻪ
ﻭﻟﯽ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻗﻮﯼ ﻫﺎ ۹ ﻣﺎ ﺗﻮ ﯾﻪ ﻭﺟﺐ ﺍﺯ ﻭﺟﻮﺩ ﻫﻤﯿﻦ ﺿﻌﯿﻔﻪ ﺷﮑﻞ ﮔﺮﻓﺘﻦ ! ﺑﻪ ﺗﻮ ﻣﯿﮕﻦ ﺷﯿﺮ ﻣﺮﺩ ؛ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﯿﮕﻦ ﺿﻌﯿﻔﻪ ﻭﻟﯽ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺷﯿﺮ ﻣﺮﺩ ﻫﺎ ۲ ﺳﺎﻝ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﺿﻌﯿﻔﻪ ﺭﻭ ﻣﮑﯿﺪﻥ ﮐﻪ ﺷﺪﻥ ﺷﯿﺮ ﻣﺮﺩ ! ﺿﻌﯿﻔﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ۹ ﻣﺎﻩ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﻪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﻭ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﺑﮑﻨﻪ ﺗﺎ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺸﯿﻢ ﻭ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﺪﻩ ؛ ﺿﻌﯿﻒ ﻧﯿﺴﺖ ﺯﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺟﻮﺍﻫﺮ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺟﻮﺍﻫﺮ ﻣﺮﺍﻗﺒﺖ ﮐﺮﺩ !
14-04-2014، 13:00
من زنم…
بی هیچ آلایشی..حتی بی هیچ آرایشی… او خواست که من زن باشم.. که به دوش بکشم بار تورا که مردی… و به رویت نیاورم که از تو قویترم… آری من زنم ..او خواست که من زن باشم… همچنان به تو اعتماد خواهم کرد… عشق خواهم ورزید..به مردانگی ات خواهم بالید… با تمام وجود از تو دفاع خواهم کرد… پشتیبانت خواهم بود..و تو… مرد بمان… این راز را که من مردترم … به هیچ کس نخواهم گفت…
14-04-2014، 13:17
موافقم عجیب:
مرد باید… وقتی مخاطبش عصبانیه , ناراحته , میخواد داد بزنه وایسه روبروش بگه : تو چشام نیگا کن , بهت میگم تو چشام نیگا کن!! حالا داد بزن , بگو از چی ناراحتی؟!! … بعد مخاطب داد بزنه , گله کنه, فریاد بکشه , گریه کنه حتی با مشتای زنونه ش بکوبه تو سینه مرد ولی آخرش خسته میشه میزنه زیر گریه… همونجا باید بغلش کنه نذاره تنها باشه! حرف نزنه ها , توضیح نده ها کل کل نکنه ها , توجیه نکنه ها فقط نذاره احساس کنه تنهاست!! مرد باید گاهی وقتا مردونگیشو با سکوت ثابت کنه!! با بغلش کردنش…
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
دختـــــــر که باشی . .. . | |||||
حوّای من تو باشی اگر٬ قول میدهم | |||||
من باشم و تو باشی و باران.. •♣• |