14-11-2013، 19:45
چه لاک خوشرنگی...چه ارایشی داری...
چه دوس پسر خوبی...چه ارامش داری...
ارمین2afm
چه دوس پسر خوبی...چه ارامش داری...
ارمین2afm
|
یه تیکه از متن آهنگی رو که دوست دارین برای نفر قبلیت بنویس. |
|||||
14-11-2013، 19:45
چه لاک خوشرنگی...چه ارایشی داری...
چه دوس پسر خوبی...چه ارامش داری... ارمین2afm
14-11-2013، 19:46
You, do you remember me?
تو ٬منو به خاطر داری؟ Like I remember you? همانطور که من تورو به یاد دارم؟ Do you spend your life Going back in your mind to that time ایا زندگیت رو صرف برگشت در ذهنت به اون زمان میکنی؟ Because I, I walk the streets alone چون من، من در خیابان ها تنها (به تنهایی) قدم می زنم I hate being on my own (از مال خود بودن متنفرم (بیزارم And everyone can see that I really fell و همه میتونن ببینن که من واقعا" سقوط کردم And I'm going through hell و من دارم از جهنم عبور می کنم Thinking about you with somebody else (فکر میکنم در باره ی تو با کس دیگه ای (فکر میکنم در باره ی این که تو با کس دیگه ای هستی Somebody wants you یکی تورو میخواد Somebody needs you یکی بهت نیاز داره
14-11-2013، 19:48
لعنت به من چه ساده دل سپردم...
لعنت به من اگر وسش میمردم.... دست منو گرفتو بعد ولم کرد... لعنت به اون کسی که عاشقم کرد... لعنت به من از مازیار فلاحی ![]()
بله بله چشم من هر چی بگی گوش میدم حتما
کاریم ندارم که حق با کیه چیکاره این حرفا دارم من اصلا نره نره قلبم از یادتوو یه سر بزن به قبلا ببین کی مث من عاشقه تو بوده ببین کی میخوادت قد من اقلا تتلو ♥ـــ♥
وقتی 2afm نی دیگه به تو فکر کنه
روزی صد با زنگ بزنه تورو چک کنه از ارمین 2afm
14-11-2013، 19:50
آروم آروم میری نمیگی بی تو میمیرم ؟
نمیگی اگه نبآشی افسردگی میگیرم ؟ تتلو ♥ـــ !
14-11-2013، 19:50
یکی بگه...یکی بگه که ماه من کی بوده...
مسبب گناه من کی بوده... سهم من از نگاه تو همین بود.. عشق تو بدترین قسمت بهترین بود... مازیار فلاحی ![]()
14-11-2013، 19:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-11-2013، 19:54، توسط Jack Daniel'ѕ.)
چقدر تو رو دور نگه داشتم از دشمنا
یه آدم خوب ساختم از یه انگشت نما ما ها از عشق هم دیگه تب زده بودیم ما ها واسه ماه ها بعدمون حرف زده بودیم همه چی خوب بود و همه چی زود زود میگذشت و تنها غم من این روز بود که تو بری و من گله کنم از دست تو من عاشقت بودم دقیقا برعکسه تو آرمين 2afm
14-11-2013، 19:53
You’re out of control
تو خارج از کنترلی! And then I’m finding all of this from my boys و دارم همه ی اینارو از دوستام درمی یابم! Girl you said I’m cold, you say it ain’t so دختر,تو گفتی من سردم. گفتی. نگفتی؟ you already know I’m not attached to materials تو پیش از این میدونستی که من دلبسته به مادیات نیستم CHORUS: I give it all up, but i’m taking back my love, من دست از همه چیز بر میدارم، اما عشقمو پس می گیرم I’m taking back my love, دارم عشقمو پس می گیرم I’m taking back my love, دارم عشقمو پس می گیرم I’ve given you too much, من خیلی زیاد بهت بخشیدم (عشق و محبت رو...) But i’m taking back my love, اما حالا دارم عشقمو پس می گیرم Im taking back my love, my love,my love,my love,my love دارم عشقمو پس می گیرم..عشقمو...
14-11-2013، 19:55
Takin back my love كه يه بار گفتي
| |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|