امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

دیدی شیواجون درست گفتم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(14-11-2013، 16:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چرا هر چی ارسال میکنم به ارسالام افزوده نمیشه
ارسالای اینجا حساب نمیشه رفیق :|
چطوری گلرخ؟ (:
کجا بودی؟ :/

خوبم آوایی^_^
نت نداشتم!خوفی تو ؟

(:  ......  nobody  is  #perfect
(14-11-2013، 16:09)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:05)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:02)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:59)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:55)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلم فیزیک 37 ص جزوه داده روانی گفته شنبه امتحان میگیرم:|
این حقه؟؟؟*_*
زنیکه اسکول
12 ص حل کردنی=/
میخوام خودمو بکشم
کسی میاد کمک؟؟:|

بر عکسه استاده ما
اااا مگه استادتون چ جوریه؟؟؟
خدا عجب غلطی کردما
مدرسه معمولی بودم الان وعضم خعلی بهتر بود=/

توپه. سره کلاس فحش از دهنش عینه بلبل در میاد ما میخندیم Big Grin مشقم کم میده. هر بار 8 مسئله
خوش ب حالت
ب ما فش میدادن بهتر بود
زنیکه خودش نمیفهمه چی میگه:|
شما کارسوق دارید؟؟ همتون؟؟

کارسوق چیه؟ عالی درس میده. تمام 23 نفر کلاس درسو بلدن. به ما هم که فحش نمیده. تیکه های بدی میندازه. خوراکی هامونم میخوره. دی
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(14-11-2013، 16:15)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی...
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Justin-1994، sahar 20، ✘♥Sky✖Angel♥✘3 کاربر پنهان

مرسی من پنۀانارو نمیدیدم 2i8d
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(14-11-2013، 16:15)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای حوصلم سرید

سلام...
چراااااااااااا؟؟؟؟؟؟
اواتار گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 93خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Andrea
(14-11-2013، 16:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:13)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو زندگیتون کیو خیلی بعد از پدر و مادر و خدا دوسش دارین

خواهرام
خدا
عِشخم
داداشام
فعلا(;
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، Alijah-1994
(14-11-2013، 16:16)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی شیواجون درست گفتم

بلۀ بلۀ ولی کلا من مامان پاری ام و مامانبزرگ و جد بچۀ ۀای اون :cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
سَـــ...
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 93
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، Alijah-1994 ، Mïņ̃†êR
خدافظ هلن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان