امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

بَچ هآ خدآفسی خلوته....

شیوآ عرفآن شیوآ2 و گلی ^_^ و.... همــتونــــ*_*
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 47
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(13-11-2013، 20:03)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه این یآرو دآره دیوونِه میکنِه هَمَروووو

فینگلیــــــــش مینویســـه تآپیکآشو....-__-

اَه ی نگآ ب تآپیکآش بندآزین

فِک کرده اینجآ وی چَتِ اونوخـ عنوآن تآپیکآشو :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=92435

انقد بش گفتم درس کن البته چن تا رو درس کرده (:

قبلا بهش لطف کردن. ارسال تاپیک های بی کیفیت و اسپم زا بیشمار..)در صورت مشاهده دوباره محروم خواهید شد( )+4 مورد(امروز, 06:24 PM11-20-2013, 06:24 PM *2gether4ever* مشاهده
‏.
‏.
من اون موقع از این قانون شکنای مسخره و بچه سال نبودم. من به خاطره بحث های سیاسی و دینی بن میشدم.
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
بـــــــــــــــــــــــآیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــی....♥♥♥
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
درحال تغییر امضا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 47
درود رضا.
شیوآ خآنوم خوب شد؟

من فاطمه هستم
مَشهدی اَم
هفت آذر میرم تو پونزه سآل
قآبل توجه شیواخآنوم

کیا هستین به مآم بگینBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(13-11-2013، 20:15)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوآ خآنوم خوب شد؟

من فاطمه هستم
مَشهدی اَم
هفت آذر میرم تو پونزه سآل
قآبل توجه شیواخآنوم

کیا هستین به مآم بگینBig Grin

مرسی گلم Angel

نقل قول: من اون موقع از این قانون شکنای مسخره و بچه سال نبودم. من به خاطره بحث های سیاسی و دینی بن میشدم.

میدونم میدونم میشناسمت کاملللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللkaffe2
Channel
بفرماhappy girl

چیه چرا چیزی نمیگی؟؟؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(13-11-2013، 21:08)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:07)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:03)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:01)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیگه خداییش از تو قدیمی ترم

مطمئنی؟اگ یادت باشۀ من بردمت تو گفتگو و .........

موضوعت بی کیفیتۀ ملت دارن اسپم میدن ارسالاشون میرۀ بالا

شاید تو منو برده باشی گفت و گو ولی از من قدیمی تر نبودی فقط اینکه تو با بچه ها صمیمی تر از من بودی
خب بنظرت این صمیمیت بدۀ؟اگ من 2ماۀ برم بدش بیام کسی منو تحویل نمیگیرۀ؟پس بدون این محبت ک ادمو تو یادها نگۀ میدارۀ و قدیمی ترم هستم من 2تا اکانت دیگۀ داشتم ک ترکید

از من بای اسپمۀ ۀمش

نگفتم بده اره خیلی خوبه دو ماه بری بیای همه تحویلت بگیرن ولی میدونی چی بهتره ؟اینکه بعد از دو ماه برگردی ببینی کیا تحویلت میگیرن و دوستای واقعیتو بشناسی

گلم برای این موردی ک برای تو پیش اومدۀ 2تا دلیل هست:
1>اسمتو عوض کردی و بدش نیومدی ک بچه ها بدونن

2>بغول خودت با بچۀ ۀا صمیمی نشدی گل من تو ک میدونی من چغدر دوست دارم هر وقت اومدی بات سبت کردم خیلی سرد جواب دادی تو بگو من یا یغیۀ باید چکار میکردیم؟
Channel
(13-11-2013، 21:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:08)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:07)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:03)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:01)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنی؟اگ یادت باشۀ من بردمت تو گفتگو و .........

موضوعت بی کیفیتۀ ملت دارن اسپم میدن ارسالاشون میرۀ بالا

شاید تو منو برده باشی گفت و گو ولی از من قدیمی تر نبودی فقط اینکه تو با بچه ها صمیمی تر از من بودی
خب بنظرت این صمیمیت بدۀ؟اگ من 2ماۀ برم بدش بیام کسی منو تحویل نمیگیرۀ؟پس بدون این محبت ک ادمو تو یادها نگۀ میدارۀ و قدیمی ترم هستم من 2تا اکانت دیگۀ داشتم ک ترکید

از من بای اسپمۀ ۀمش

نگفتم بده اره خیلی خوبه دو ماه بری بیای همه تحویلت بگیرن ولی میدونی چی بهتره ؟اینکه بعد از دو ماه برگردی ببینی کیا تحویلت میگیرن و دوستای واقعیتو بشناسی

گلم برای این موردی ک برای تو پیش اومدۀ 2تا دلیل هست:
1>اسمتو عوض کردی و بدش نیومدی ک بچه ها بدونن

2>بغول خودت با بچۀ ۀا صمیمی نشدی گل من تو ک میدونی من چغدر دوست دارم هر وقت اومدی بات سبت کردم خیلی سرد جواب دادی تو بگو من یا یغیۀ باسد چکار میکردن؟
توقعی ندارم از کسی چون هیچ وقت رو هیچکدومتون حساب باز نکردم

راست میگی مشکل از منه فقط اینو بدون که واقعا دوست داشتم خدافس
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ICe Angele

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان