امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(13-11-2013، 12:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عشخم؟=(

نِمیدُونَــــم ):
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
آگهی
پریا بز:|

(13-11-2013، 12:24)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رژیم اره خوبم تو خوبی؟Big GrinBig Grin
نع:|
چه خبر؟:o

(13-11-2013، 12:25)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 12:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عشخم؟=(

نِمیدُونَــــم ):
instagram داری عشخم؟=)
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، pegah jb
باز چرا خوب نیستی؟
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 35
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(13-11-2013، 12:25)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 12:24)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 12:25)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عشخم؟=(

نِمیدُونَــــم ):
instagram داری عشخم؟=)

نَ...چِرآ میپُرســـی؟؟؟تو دآری؟؟
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(13-11-2013، 12:29)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 12:25)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عشخم؟=(

نِمیدُونَــــم ):
instagram داری عشخم؟=)

اوهوم=)

(13-11-2013، 12:28)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز چرا خوب نیستی؟
امتحانامو خراب کردم:|
قرار بود بریم مسافرت نرفتیم:|
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(13-11-2013، 12:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 12:29)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عشخم؟=(

نِمیدُونَــــم ):
instagram داری عشخم؟=)

اوهوم=)

(13-11-2013، 12:28)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز چرا خوب نیستی؟
امتحانامو خراب کردم:|
قرار بود بریم مسافرت نرفتیم:|

اهان په بگو دردت چیه کدومشو گند زدی؟
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
من همین دیروز عربی شدم 7 ادم باید خونسرد باشه و با صبر به جلو حرکت کنه تازه پیشرفت خوبی داشتم
آرمیــــــن؟؟؟؟عَرَبی شُدی هَف؟؟؟؟ HuhHuhHuhHuhHuhHuh
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(13-11-2013، 12:36)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تازه خیلی خوب پیش رفتم
(13-11-2013، 12:37)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 12:36)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تازه خیلی خوب پیش رفتم

جَلَل خآلِق!!!! :|
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان