11-11-2013، 17:58
کنار ما
همیشه احتمال خیانت هست
همیشه پلی برای فروریختن
و مرگی
برای بی خبر از راه رسیدن.
مهم نیست زیر کدام سقف پناه گرفته باشی
دنیا
مکان امنی برای عاشق شدن نیست.
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
||||||||||||||||||||||||||||||||
11-11-2013، 17:58
کنار ما همیشه احتمال خیانت هست همیشه پلی برای فروریختن و مرگی برای بی خبر از راه رسیدن. مهم نیست زیر کدام سقف پناه گرفته باشی دنیا مکان امنی برای عاشق شدن نیست.
11-11-2013، 22:25
دیدی که سخــــت نیســـــت
تنها بدون مــــــــــن ؟!! دیدی صبح می شود شب ها بدون مـــــــــن !! این نبض زندگی بــــــــی وقفه می زند… فرقی نمی کند با مــــــن …بدون مــــــن… دیــــــروز گر چه سخت امروزم هم گذشت …!!! طوری نمی شود فردا بدون مــــــن !!!…
وقتی تنهاییم دنبال یک دوست میگردی
وقتی پیداش کردیم دنبال عیب هاش میگردیم وقتی عیب هاشو پیدا کردیم ترکش میکنیم وقتی ازدستش دادیمدنبال خاطره هاش میگردیم وباز می فهمیم که تنهاییم تازه فهمیدم تودنیاهیچ قلبی برای من نمی تپه حتی قلب خودم چون اونم واسه ی تو می تپه
12-11-2013، 12:44
کار سختی پیش رو دارم : بعد از رفتنت باید زنده بمانم !
12-11-2013، 17:11
یادت هست مادر؟
اسم قاشق را گذاشتی قطار -کشتی و هواپیما: تا یک لقمه بیشتر بخورم… یادت هست؟ شدی خلوان-ملوان-لوکوموتیوران میگفتی بخور تا بزرگ بشی اقا شیره بشی… خانوم طلا بشی… و من عادت کردم هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم. حتی بغض هایم را…!!!
12-11-2013، 19:37
چقد سخته وقتی پشتت بهشه دونه های اشک گونه هات رو خیس کنه اما مجبور باشی بخندی تا نفهمه هنوزم دوسش داری...
تو دنیا دو تا نابینا میشناسم یکی تو که عشقم رو ندیدی یکی خودم که کسی جز تو رو ندیدم
مادر را بخاطر مهر مادرییش دوست دارم شمع را بخاطر از خود گذشتگی اش گل را بخاطر زیباییش وتورا بدون انکه بدانم چرا دوست دارم میدونی بعضی ادمابین الف تا ی قرار دارن بعضیهامثل ب برات میمیرن مثل د دوست دارن مثل ع عاشقت میشوند مثل م منتظر میمانند تایه روز مثل ی یارت شوند
12-11-2013، 21:56
باورت بشود یا نه ... روزی می رسد ... که دلت برای هیچ کس به اندازه من تنگ نخواهد شد ! برای نگاه کردنم .. خندیدنم .. و حتـــی اذیت کردنم .... برای تمام لحظاتى که در کنارم داشتی !! روزی خواهد رسید که در حسرت تکرار دوباره من خواهی بود ... می دانم روزی که نباشم هیچکس تکرار من نخواهد شد ... !!
12-11-2013، 23:00
مهم نیست!
که تو بامن چه میکنی...
بیا ببین من برای "تو"باخودم چه میکنم...!
13-11-2013، 10:00
رایِ تــــو می نویسم
می رومـــ و پشتـــــ خواهمـــ کــرد به تمـــامیِ تپشــهایِ این دقایــــق دل خواهمــ کَنـد بی تـــــو خواهمــ زیـستـــــ گوش خواهــمــ سپـرد فریــاد خواهمــ شد مهربان نخواهمــ بـود ، دل نخواهمــ سپرد آرامـــــتر که شدمــ بــــــی تــــــو خواهمــ مــــــرد ...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|