نظرسنجی: قبلا فکر میکردید که چهارمحال و بختیاری ها از چه گروهی هستند؟
فارس
ترک
لر
کرد
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نه لر،نه ترک،نه کرد،نه گیلک،نه بلوچ

از قدیم رسم داشتیم که هر وقت یکی میمیره بریم بر سر قبرش نزدیکان را دلداری میدادیم با آنها به خانه ی کسی که فوت کرده میرفتیم و شام آنجا میخوردیم

از قدیم رسم داشتیم که موقع ازدواج زوج برای هردو هدیه ببریم بعد از چند روز که عروس و داماد خانه ی خود را مرتب میکردند و مشغول زندگی میشدند زنان آنجا رفته در کمدها ،یخچال و غیره را باز میکردند خانه را میدیدند و هدیه را به عروس میدادند

از قدیم رسم داشتیم وقتی کودکی متولد میشد برایش هدیه ببریم و بزرگ خاندان کیک یا شیرینی میپخت و دور هم میخوردیم

اگر کسی میخواست از همسرش جدا شود اول باید طرف غریبه را میدیدیم و از او خداحافظی میکردیم

اگر کسی میخواست به سفر برود می بایست از همه حلالیت میطلبید و بعد اگر از سفر برگشت حتی برای کوچک ترین عضو فامیل هم سوغات می آورد

اگر کسی بیمار میشد می بایست به امامزاده یا هر جای مقدس برده میشد تا از لحاظ روحی سالم شود

اگر دختری میخواست خودش به تنهایی به سفر برود چنانچه با مخالفت شوهرش همراه شد میتوانست از پدرش اجازه بگیرد و به شوهر نگوید

اگر زنی باردار میشد و نوزاد در دل مادر میمرد زن را می بایست بهترین غذا ها را میخورد و مبلغی مشخص به امامزاده یا فقیری کمک کند

اگر لباس نو عروس در شب عروسی کثیف یا پاره میشد بر اساس خرافات میدانستند که این ازدواج صلاح نیست

اگر عروس از روی خر یا اسب عروسی خود پایین می افتاد بر اساس خرافات داماد با یک نفر دیگر هم ازدواج میکند

اگر دختر بعد از پدر خود خانه میامد و وسط شام خوردن حاظر میشد نمیتوانست شام آن شب را بخورد (تنبیه میشدBig Grin)

همه ی این ها را گفتم
تا هم تاریخ چهارمحال و بختیاری را بیشتر بشناسید
و هم دیگر فکر نکید که همه چهار محال و بختیاری ها (لر )،(ترک)،(کرد)هستند

کسایی که ساکن شهرکرد هستند فارس هستند
کسایی که ساکن کوهرنگ هستند لر (بختیاری)هستند
کسایی که ساکن بن هسنتد ترک هستند
اما کرد نداریمTongue

شاید توی تایپیک بعدیم {تاریخ این که چرا بیشتر کشور فکر میکنند چهارمحالی ها همگی لر یا کرد هستند }را میگمBig Grin
نه لر،نه ترک،نه کرد،نه گیلک،نه بلوچ 1

پاسخ
 سپاس شده توسط mahdi.ir ، ✘ คl๏ภє ✘ ، negin2002 ، FARID.SHOMPET ، Shadow of Death ، ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، *Armila* ، دلبر شیطون ، bieber fan ، Łost Đλtλ ، hasti … ، عشق سلنا ، EHSAN$$ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، رومینا اتیش پاره ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، دختر شاعر ، فرزاد.
آگهی
من کلا فکر می کردم کردن توی این استان
☚مَن☛ مُتِنَـ؋ـِّر نِمیشَҐ . . .→ → →

؋ـَقَط ₪ بیخیال ₪ میشَҐ . . .

اـפּـنَҐ یِهـפּـیے ✗✗✗!!!

پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N ، ッツ محمـב هـاבے ツッ
(11-11-2013، 14:28)دی جی استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا فکر می کردم کردن توی این استان

آره هیچکی فکر نمیکرد که چهارمحال فارس هم داشته باشه....
شاید چون اسم مرکز استانمون (شهرکرد)هستش اینجوریهUndecided

پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، دختر شاعر
جالب بود عزیزم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
اسم موضوت تو حلقم
پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N ، maria-masiha ، ッツ محمـב هـاבے ツッ
عزیزم حالا خودت کودومشونی؟

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

پاسخ
عالی بود اجی گلمBlushHeartBlush
پاسخ
(12-11-2013، 14:28)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم حالا خودت کودومشونی؟

من فارسم دیگهExclamation

پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ
جالب بود گلم مممنون عزیزم خیلی خوشم امدBlushHeartBlushHeartBlushHeart
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
پاسخ
لرHeartBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان