همین الان که تو انجمن هستی داری به چی گوش میدی؟اسم خواننده و اهنگ رو بگو و یه توضیح کوتاه دربارش بده.
*سپاس* یادتون نره.
*سپاس* یادتون نره.
|
در حال حاضر داری به چی گوش میدی ؟؟ |
|||||||||||||||||||||||||||||
همین الان که تو انجمن هستی داری به چی گوش میدی؟اسم خواننده و اهنگ رو بگو و یه توضیح کوتاه دربارش بده.
*سپاس* یادتون نره.
11-06-2012، 12:18
30 seconds to mars
tracktronger تاریخچه : گروه در سال ۱۹۹۸ توسط جارد لتو ( Jared Leto ) و برادرش شانون (Shannon Leto ) بوجود آمد ، ۳۰ ثانیه به مریخ اینگونه بعنوان یک پروژه خانوادگی کوچک شروع بکار کرد . بعدآ Matt Wachter بعنوان نوازنده باس و کیبورد به گروه پیوست . بعد از کار با چند گیتارست ( دو گیتاریست اول گروه Kevin Drake و Solon Bixler بودند که گروه را بدلیل مشکلاتی که در رابطه با تور گروه بود ترک کردند ) Tomo Miličević بعنوان گیتارست کار خود را در گروه شروع کرد . دلیل نامگذاری گروه و معنای آن : بر طبق مصاحبه ای از Virgin Records ( لیبل گروه ) دلایل نامگذاری گروه اینگونه بیان شده است : در حقیقت این نام از یک رساله دکترا گرفته شده است که توسط یکی از پروفسورهای دانشگاه هاروارد ارائه شده که یکی از بخش های این رساله دکترا ، ۳۰ Seconds To Mars ، نام داشت و در مورد رشد مصلحت آمیز تکنولوژی صحبت می کرد که با زندگی بشری در ارتباط است و معنای اصلی ان “سی ثانیه به مریخ ” است . جوایز : 2006 – MTV’s Video Music Awards – Best Rock (The Kill) – Nominated 2006 – MTV’s Video Music Awards – MTV2 Award (30STM) – WON 2006 – Fuse Fangoria Chainsaw Awards – Video Inspired by a Film Award (The Kill) (30STM) – WON 2006 – Fuse Fangoria Chainsaw Awards – Prince Of The Darkness – WON 2006 – MtvU Woodie Awards – Best Video Live Action (The Kill) (30 STM) – WON 2006 – Hollywood Life’s Breakthrough of the Year Awards – Crossover Artist – WON 2007 – Australia Video Music Award – Best Rock Video (The Kill) (30 STM)- WON 2007 – Australia Video Music Award – Video Of The Year (The Kill) (30 STM)- WON 2007 -MTV Italy – TRL Awards – Best New Artist (30 STM)- WON
11-06-2012، 12:55
اهنگ 0111 خداحافظش رو گوش میدم
من دارم به صدای ویز ویز کامپیوتر گوس می دم
خواننده: کامپیوتر <ویرا> سبک : جاز تنضیم: سی پی یو 3.2 کار گردان: فن تهیه کننده: گرافیک 2048 mb موزیک : منو بدبخت کرده ببخشید گوش میدم
11-06-2012، 13:17
دارم ياس به نام از چي بگم وسربازوطن و من ميجنگم موضوع شوسخته خودت بايد گوش بدي ياس سلطان رپ:hje::hje::hje:
11-06-2012، 13:42
خودمم دارم به اهنگ سلام از تتلو و تمه میگوشم.خیلی قشنگه اگه گوش نکردید بهتون توصیه میکنم برید دانلودش کنید.
11-06-2012، 14:03
خیلفی خوب ممنون
11-06-2012، 14:07
صدایه کولرو!!!
اهنگ گوش نمیدم
11-06-2012، 14:58
دارم آهنگ خط روخط ساسی مانکن رو گوش می دم.
خیلی قشنگه به نظر من برید دانلودش کنید.
11-06-2012، 15:56
یادگاری از قمیشی
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
کدوم خواننده رو بیشتر دوست داری ؟اسمشو بگو با اهنگی که خونده ! | |||||
داری به چه آهنگی گوش میدی... چند بیتشو بنویس!!!!!! | |||||
کدوم اهنگو بیشتر از همه دوست داری و تاحالا ازش خسته نشدی؟ | |||||
کدوم اهنگ محسن یگانه رو دوس داری؟؟؟؟ اگه طرفدارشی بیا تو | |||||
کدوم خواننده؟ بهتره؟ بیا تو ! بیا ! از اونی که دوست داری طرفداری کن! نظر سنجی+نظر | |||||
کدوم عضو وان دایرکشن رو بیشتر دوس داری ؟ | |||||
طعنه ریحانا به شکیرا و جنیفر لوپز/ حاضر نیستم خودم را بفروشم! | |||||
محمد قنبری: چاوشی نابغه حال حاضر موسیقی است | |||||
کدوم یکی رو تو گروه زدبازی بیشتر دوست داری؟(طرفداراری زدبازی زود باشین) | |||||
کدوم اهنگ ارمین رو بیشتر دوس داری؟؟؟؟((لطفا بیاین تو و نظر بدین)) |