سن 17اهل گرگان
سن17 اهل گرگان
سن17 اهل گرگان
|
درباره ی خود |
||||||||||||||||||||||||||||||||
سن 17اهل گرگان
سن17 اهل گرگان
07-06-2012، 12:12
من هستی17سالمه.اهل تبریزم ولی خونمون تو ماکو(شهر مرزی ایران و ترکیه)توی رشته ی تجربی هستم درسخون به تمام معنا.عاشق ورزش و موسیقی و استقلال.ورزش کاراته رو به صورت حرفه ای انجام می دم و گیتارو ویالونم میزنم درضم بچه ی مثبتیم تعریفم نباشه خوشگل و بانمکم خیلی هم اهل مدم.
سلام من امیر رضا هستم 10 سال دارم من و دوستم زرنگ های کلاس هستیم
یادم رفت پرسپولیسم
08-06-2012، 22:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-06-2012، 22:20، توسط mohammad910.)
منم یه آدم مثل بقیه ی آدما
19 سالمه رشته ی الکترونیک عاشقشم ترم2 از دخترا بدم نمیاد ولی .... اما... اگر...شاید....... زیاد خوشمم نمیاد در ضمن عاشق تیم چلسی ام ممنون منم یه آدم مثل بقیه ی آدما 19 سالمه رشته ی الکترونیک عاشقشم ترم2 از دخترا بدم نمیاد ولی .... اما... اگر...شاید....... زیاد خوشمم نمیاد در ضمن عاشق تیم چلسی ام ممنون
اسم من صدف
12 سالمه محل زندگی من تهران منطقه 3 کلاس اول راهنمایی
10-06-2012، 21:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-06-2012، 22:11، توسط فرشته ي كوچولو.)
اسمم زهرا ست مهريم زياد مي رقصم محل زندگيم تهرانه منطقه 5 عاشق صداي ياس و تهي و جي جي و مافيم كلا عاشق رپم بعضي وقت ها گيتار مي زنم كتاب شعر و رمان عاشقانه زياد مي خوانم در كل از خودم تعريف نكنم خيلي باحالم
اسمم زهراست زياد مي رقصم مهرييم عاشق صداي ياس و تهي جي جي و مافيم كلا عاشق رپم رمان هاي عاشقانه و كتاب شعر زياد مي خوانم گيتار مي زنم اگه تعريف از خود نشه كلا آدم باحاليم
11-06-2012، 10:50
من نادیا هستم 14 سالمه از تهران از منطقه یوسف آباد هستم و خوش حال میشم که بیاین آموزشگاه کلاس زبان ایران-کانادا توی کوچه 18 یوسف آباد دختر و پسر هم قاطی هست تا هر سنی هم که بخواین هست بدو بدو بیــــــــــــــا خیلی خوبه معلم هاشم هم پسر هستن و هم دختر خیلی هم جوونن خیلی هم خوب درس میـــــــــــــدن بیاین دیگه هر کی اومد شمارشو بده تا بفهمم اومده و ازش تشکر کنم بوووووووووس برای همه شما................
11-06-2012، 19:59
رها . 17 سالمه مشهديم تربيت بدني مي خونم 54 كيلو ام و قدمم 175 است
12-06-2012، 15:52
سارا 14ساله از کاشان می خوام نقاش بشم از تیم های رئال مادرید و بارسلونا خوشم میاد وعلاقه ی زیادی به ورزش های شطرنج و اسکیت دارم متولد اول دی [size=large][font=Arial][color=#FF0000]هستم
12-06-2012، 19:52
من وجود هستم 15 سالمه دارم میرم تو 16 سال خونمون تهرانه تو نیاورون مدرسه تیزهوشان درس میخونم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|