امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

نقل قول: به دل نگرفتم چون وقتی بهم1کلمه میگه10تا جواب گنده بهش میدمکه اونم مث خودم عصبی بشه لااقل

این بدترین کاریه ک میتونی انجام بدی چون مشکل هیچوقت حل نمیشه و همینطوری دلخوریا ادامه پیدا میکنه توصیه میکنم اگه چیزی گفت یه لبخند بش بزنی و بگی چشم همین یبار امتحان کن بخاطر من ببین چی میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N
آگهی
(23-10-2013، 21:18)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:17)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ سرم درد میکنـه ..

تروخـدا از دعـوا حـرف نزنیـد تروخـداااااا ..

شیوا جونـیـم .. پزشکـی بلـدی ؟

یس وقت قبلی دارین؟Wink
اوهوم ..Angel من مهمون ویژتمـآع :|Rolleyes

(23-10-2013، 21:19)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:17)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ سرم درد میکنـه ..

تروخـدا از دعـوا حـرف نزنیـد تروخـداااااا ..

شیوا جونـیـم .. پزشکـی بلـدی ؟

زنجبیل با چای قاطی کن بخور خوبه
چـی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|AngelBig Grin

دوس نـدارم ! ..Undecided
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
پــــــــــــــوف Dodgy
اه چ چو سنگینیDodgy
خُـــدآفِـــس Dodgy
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 282
(23-10-2013، 21:16)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی دوست عزیزی اینجا با همه دعوا دارهDodgy

اسم اون دوست عزیز ماکانِ نمیخواد اینجوری بگی-___-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Apathetic ، Mïņ̃†êR ، τοxικ
(23-10-2013، 21:18)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:14)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماكان در كل با دخترا اينجوري صحبت نكن روحشون ضعيفهDodgy

قیافتو اونجوری نکن که توپم حسابی پره یهو دیدی به رگبار بستمت -___-
من بعدش چیزی نگفتم تو هم کشش نده دیگه -__-
منم كم نميارم#_#
به هرحال
 سپاس شده توسط Apathetic
(23-10-2013، 21:20)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافستونDodgy

شادي بدو بيا خصوصيDodgy
باشـه احسـان ! ..

مـن سرم درد میکنـه ..

نمیتونـم بدوم :|

اروم میـام ..

چرا به مـن اخم میکنـی ؟ :|
خوب، ولی اشتباه...
(23-10-2013، 21:19)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـوآ .. یـادمـه قدیـم داشـتم خلآقیـت ب خـرج مـیدآدم وآسـه بروبـچ فلش داسـتان مینوشـتم مرضیـه خـواس ازم پزشـک شـع ..

اون کـه نیس .. تو ازش یـاد نگرفتی ؟ ):

من رشتمه گلم Angel

اینی ک میگیو من درجریان نیستم Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Apathetic
ميگم فقط بيا شاديDodgy
(23-10-2013، 21:20)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به دل نگرفتم چون وقتی بهم1کلمه میگه10تا جواب گنده بهش میدمکه اونم مث خودم عصبی بشه لااقل

این بدترین کاریه ک میتونی انجام بدی چون مشکل هیچوقت حل نمیشه و همینطوری دلخوریا ادامه پیدا میکنه توصیه میکنم اگه چیزی گفت یه لبخند بش بزنی و بگی چشم همین یبار امتحان کن بخاطر من ببین چی میشه
ازاین کارا میکنم اما به طعنه که بیشتر اتیش بگیرهUndecided
منو مامانم کلا تو جنگیم همیشهUndecided
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MAKAN ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parya2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~LONA~ ، 4 کاربر پنهان، 1 مهمان

خـاک تـو سرم ! ..

ینـی ایـن خودِ خـودِ پریـآس ؟!Huh

بالاخـره یـه بـار دیـدمش ! ..Big Grin

گلـم با من بحرف ):
خوب، ولی اشتباه...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان