امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

نقل قول: شیوا جون من نازلی هم هستم ولی دوست دارم بهم بگن نازی
نازی 17 ساله از تهران

اااااااا خوشوغتم Confused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
(19-10-2013، 21:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:32)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا ویرایش فایدۀ ندارۀ من سراتم بالاس خخخخخخ14k

افرین به تو Angel

بوغ بوغ بتو برو تو افق الان Sleepy
جلوتو نگا کن تو جاده ایم :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
مهسا دست تنهائه خداحافظ برم بهش کمک کنم بعد هم برم بخوابم خداحافظ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 162
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(19-10-2013، 21:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اتفاقا ما زشتیم :/ :|

الان اگه توجه کنی میبینی داری شکست نفسی میکنی :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
نقل قول: نه اتفاقا ما زشتیم :/ :|

میدونستم Wink

(19-10-2013، 21:35)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:32)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا ویرایش فایدۀ ندارۀ من سراتم بالاس خخخخخخ14k

افرین به تو Angel

بوغ بوغ بتو برو تو افق الان Sleepy
جلوتو نگا کن تو جاده ایم :|

اااااااااااااااا بـــــــــــــــــــوغ غیژژژژژژژژژژژ برو کنــــــــــــــــــــــــار بوغـــــــــــــــــــ دوپس دیشسک بوفسک نابود شد

ماکان من پیدام؟
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، M.K.N
(19-10-2013، 21:37)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اتفاقا ما زشتیم :/ :|

الان اگه توجه کنی میبینی داری شکست نفسی میکنی :|
الان اگه توجه کنی می بینی که دارم خرده ها رو به هم میچسبونم :/
(19-10-2013، 21:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه اتفاقا ما زشتیم :/ :|

میدونستم Wink
ولی یه چیزیو نمیدونستی :/

این که ما خوشگلیم :|
 سپاس شده توسط M.K.N ، Mïņ̃†êR
من دیگه برم
تا درودی دیگر بدرود↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 162
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
س همگی...
اوووووووووووووووووووووووَه...نسخه 50 و هفت...
خوب پیش میرید...بای
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 162
 سپاس شده توسط Mason
فقط 50 تا سپاس دیگه میخوام crying

(19-10-2013، 21:39)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه برم
تا درودی دیگر بدرود↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 162

نرو اگه بری دیگه منو نمی بینی Dodgy
 سپاس شده توسط M.K.N ، Mïņ̃†êR ، **MOHAMMAD**
(19-10-2013، 21:39)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط 50 تا سپاس دیگه میخوام crying

40 :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان