19-10-2013، 18:37
(19-10-2013، 18:34)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2013، 18:32)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیوا...
(19-10-2013، 18:30)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2013، 18:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2013، 18:25)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود بر همگی
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دللللللللللللللللللللللللللم تنگ شدۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀ
پشت تلفن چی گفتم بهت؟
آره...آره...
ینی نمیتونم بگم دلم تنگ شدۀ؟؟چطوری ندا بگۀ دلش محو شدۀ من نگم؟
دو روزه صداتو نشنیدم
زنگت زدم سب ک ارهههههههههههههههه دلم تنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگ شدۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀ
![cry girl cry girl](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/crygirl.gif)