امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کل کل (نسخه 4)

(16-10-2013، 13:11)kourosh A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 13:08)ELISA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حقیقتش من یه رگم روسیه بدون شوخی میگم

درضمن کلسوم اسم ننته بی چاره
مث که یادت رفت که بابام به ننت حقوق میده
نزار بگم که ننتو اخراج کنه بدبخت
با منی؟

نه بابا با من بود یعنی ی جورائی با ننه بزرگش توهین کرد دخمل گلم
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
چه كل كل باحالي !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(16-10-2013، 13:08)ELISA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حقیقتش من یه رگم روسیه بدون شوخی میگم

درضمن کلسوم اسم ننته بی چاره
مث که یادت رفت که بابام به ننت حقوق میده
نزار بگم که ننتو اخراج کنه بدبخت
قول داد ک ور داره
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
بابا همه اینجا دیوونن

خدایا این دیوونه هارو شفا بده

اه اه اه اه اه
این که کل کل نیستش این دعواس
پس من حال و حوصله ی دعوا ندارم
یعنی همون غلط کردیم حتی به خصوص فرهادی که مامانش کلسومه و کوروش و علی هم که تازه اومده بی خبره منم حساب نمیشم
پس هممون از دم غلط کردیم

علی تو چی میگی اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارین کل کل مینین مثلا ؟Big Grin
خوب، ولی اشتباه...
(04-10-2013، 17:48)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 17:45)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااااااااااااام من حریف میطلبمHeartکی بلده باد جلو؟
اول بهتره مطلبی رو ک میخای بنویسی ی بار از روش بخونی

واه واه خوب شد گفتی نمیدونستم هه بااااااهوش عجله داشتم که نخوندم تو به مغزت فشار نیارTongueUndecidedSleepy
کل کل (نسخه 4) 198
کل کل (نسخه 4) 198
(16-10-2013، 20:19)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 17:48)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 17:45)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واه واه خوب شد گفتی نمیدونستم هه بااااااهوش عجله داشتم که نخوندم تو به مغزت فشار نیارTongueUndecidedSleepy

عجله نکن گلم با آرامش باش و یکبار تایپتو بخون
(16-10-2013، 20:28)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 20:19)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجله نکن گلم با آرامش باش و یکبار تایپتو بخون

تایپمو خوندم واقعیتش میخواستم فوضولامو شناسایی کنم که موفقم شدمممممم!
کل کل (نسخه 4) 198
کل کل (نسخه 4) 198
خخخخخخ ..
خوب، ولی اشتباه...
بوق بوق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان