امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کل کل (نسخه 4)

این به هوش نی
به دقته
آگهی
دانشمند باید هوش داشته باشی تا دقت هم داشته باشی دیگه به خاطر همین بر میگرده به همون حرفی که من زدم
تقریبا درست میگیBig Grin

خب داشتین سر پارک زنا دعوا میکردین؟
نه جریانش طولانیه
من ماشین خودمو(ماشین مادر ادم ماشین خوده ادمه Big Grin) یه جایی پارک کردم بعد از 5 ساعت برگشتم دیدم یه ماشینه ماشینشو چسبونده به ماشینه من منم نمیتونستم ماشینمو درارم 1ساعت وایسادم اخر سر خسته شدم تویه کاغذ نوشتم نکبت اشغال جا قطعی بود اوردی چشسبوندی به ماشینم بعد شمارمو گذاشتم بعد از نیم ساعت دیدم مرده بهم زنگ زده میگه
ج.ده گمشو تنه لشتو تکون بده بیار دم این ماشینت منم رفتم واییییییییییییییییییییییییییی یعنی از یک طرف داشتم سکته میکردم که الان مرده منو میکشه از یه طرف عصابانی
که اخرسر دیدم خیلی داره دادوبی داد میکنه با کیفم زدم تو صورتش گفتم اوهوی 10یوس قرازتو جمع کن میخوام برم
هیچی دیگه ماشین شو جا به جا کرد اخر سر بهش گفتم عمتو ......... بعد ده برو در رفتم
 سپاس شده توسط ...asall...
(15-10-2013، 20:24)ELISA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه جریانش طولانیه
من ماشین خودمو(ماشین مادر ادم ماشین خوده ادمه Big Grin) یه جایی پارک کردم بعد از 5 ساعت برگشتم دیدم یه ماشینه ماشینشو چسبونده به ماشینه من منم نمیتونستم ماشینمو درارم 1ساعت وایسادم اخر سر خسته شدم تویه کاغذ نوشتم نکبت اشغال جا قطعی بود اوردی چشسبوندی به ماشینم بعد شمارمو گذاشتم بعد از نیم ساعت دیدم مرده بهم زنگ زده میگه
ج.ده گمشو تنه لشتو تکون بده بیار دم این ماشینت منم رفتم واییییییییییییییییییییییییییی یعنی از یک طرف داشتم سکته میکردم که الان مرده منو میکشه از یه طرف عصابانی
که اخرسر دیدم خیلی داره دادوبی داد میکنه با کیفم زدم تو صورتش گفتم اوهوی 10یوس قرازتو جمع کن میخوام برم
هیچی دیگه ماشین شو جا به جا کرد اخر سر بهش گفتم عمتو ......... بعد ده برو در رفتم

فک کنم شما با این لحن حرف زدنتو ts هستید
(15-10-2013، 20:24)ELISA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه جریانش طولانیه
آخه دعوا کردن داشت؟شمارتو مییذاشتی مینوشتی هرموقع دراوردی بهم زنگ بزن
اگر تو توهین نمیکردی اونم اینطوری بهت نمیگفت بلکه با احترام
البته مرده هم یکم تنش میخارید
گواهینامه هم شده عین شکلات همینطوری کشکی به زنا میدن
کوروش جان من گواهینامه ندارم وقتی 16 سالم بود مامانم بهم رانندگی یاد داد الانم رانندگیم 20 ته Dodgyو
وفتی دو تا ماشین بهت بچسبن و یکیشون 1 ساعت طول بکشه بیاد و اون یکی هم اصلا نیاد و تو هم تو خیابون باشی از مرکز خرید برگشته باشی
خسته هم باشی اونوقت به قول تو شمارتو هم گذاشتی باشی بعدش کجا بری ؟ میگم من تو خیابون از مرکز خرید برگشته بودم ؟
هااااااااااااااااااااااااا
چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(16-10-2013، 10:00)ELISA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش جان من گواهینامه ندارم وقتی 16 سالم بود مامانم بهم رانندگی یاد داد الانم رانندگیم 20 ته Dodgyو
وفتی دو تا ماشین بهت بچسبن و یکیشون 1 ساعت طول بکشه بیاد و اون یکی هم اصلا نیاد و تو هم تو خیابون باشی از مرکز خرید برگشته باشی
خسته هم باشی اونوقت به قول تو شمارتو هم گذاشتی باشی بعدش کجا بری ؟ میگم من تو خیابون از مرکز خرید برگشته بودم ؟
هااااااااااااااااااااااااا
چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی یه مسئله رو درست تعریف نمیکنی اون کسی که میخونه درست هم نمیفهمه من فکر میکردم 1 نفره
اگه تو 16 سالگی یاد گرفتی من 6 ماه پیش یاد گرفتم
درضمن دراوردن پراید کاری ندارهSmile
مسخره میکنی؟
ماشین 206 بود بعد یه سانتافه و یه سمند بهم چسبیده بودن که من با اونی دعوام شد که سانتافه داشت
آهان
خب دیگه آسون تر
206 که کوچیک تره راحت تر هم میشه از پارک دراورد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان