امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(15-10-2013، 22:02)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:59)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم خونــــــــــــــــــه ...... دلم خونـــــــــــــــــه.... وجودم بیتو داغونـــــــــــــــــه......دلم خونـــــــــــــــه
:230:

ولی من که تو رو نمی شناسم UndecidedSleepy

تارا بیا فیلم جدید خشم غزالو بسازیم..... -_-
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، T A R A
آگهی
(15-10-2013، 22:00)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ممد؟کی عاشق شدی؟کی شکست عشقی خوردی؟
با آیسان رفاقت نکن همین
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(15-10-2013، 22:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری نگفتی فونتم چشۀ؟

رو نروه منـهAngel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
دوستان تاگر بهم سپاس بدهید نمیروم بخوایم میدانم شما مرا دوست دارید WinkIdea
 سپاس شده توسط I r A n ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، T A R A
(15-10-2013، 22:03)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*!*karola*!* *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Evil star *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ghazal.s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Reza shottgunner ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Snow-Girl *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا...... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسایی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖  

ملت همیشه در سیما

نقل قول: دلم خونــــــــــــــــــه ...... دلم خونـــــــــــــــــه.... وجودم بیتو داغونـــــــــــــــــه......دلم خونـــــــــــــــه
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 316

ژاکت ...Big Grin

ندا تو چرا همیشۀ نصفه ایی25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
نقل قول: کـآشـ الانـ زمستون بود........

تا زانو برف اومـده بـود

مدرسـه ی مـا تعطیل میشد<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 316
هنوز بارون نیومده. زوده حالا. بذار بارون بیاد و من و تارا بریم تا خیس بشیم ...سپس اصن برف 6 متر بیاد
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، T A R A ، Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
(15-10-2013، 22:03)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*!*karola*!* *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Evil star *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ghazal.s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Reza shottgunner ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Snow-Girl *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا...... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسایی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖  

ملت همیشه در سیما

نقل قول: دلم خونــــــــــــــــــه ...... دلم خونـــــــــــــــــه.... وجودم بیتو داغونـــــــــــــــــه......دلم خونـــــــــــــــه

ژاکت ...Big Grin
من دهنتو رو ***** ...!5
استغفرلله....! خدایا مارو ببخش.....!Angel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، T A R A ، FARID.SHOMPET ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
(15-10-2013، 22:04)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:02)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:59)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم خونــــــــــــــــــه ...... دلم خونـــــــــــــــــه.... وجودم بیتو داغونـــــــــــــــــه......دلم خونـــــــــــــــه
:230:

ولی من که تو رو نمی شناسم UndecidedSleepy

تارا بیا فیلم جدید خشم غزالو بسازیم..... -_-
منم توش بازی میکنم به عنوان قهرمان Wink
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
(15-10-2013، 22:04)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:00)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ممد؟کی عاشق شدی؟کی شکست عشقی خوردی؟
با آیسان رفاقت نکن همین

آره دوست عزیز اصلا با من رفاقت نکن من یه آدم بیشعوری هستم که نگو . . . . (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 316
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
(15-10-2013، 22:04)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:02)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:55)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:54)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:51)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاصه و مختصر من عاشق یکی دیگه شدم . . . . |: وسّلام . . . .

حالا برو برادر من دلم نمیخواد صدام سر داداشم بلند بشه . . . .
خیلی نامردی آیسان فک نمی کردم مثل یاسمن خیانت کار باشی.......

برو اما من همیشه به یادتم........

رهات نمیکنم مطمئن باش..........

میتونی بکشی کنار اما من کنار نمی کشم

من خیانت کار نیستم . . . . |:

ما اصلا داستانی رو شروع نکرده بودیم که بنده نقش خیانت کار رو داشته باشم . . . |:

من خیانت کار نیستم رابطه ای هم بین ما نبوده فقط در حد دوست دارم و اینجور چیزا بوده همین . . . . |:
خیلی نامردی دلمو شکستی لعنتی.............

که اینطور........

از همون اول فهمیدم که عشق من بهت زور میاد...........

خیلی نامردی..........

بچه ها از همتون متنفرم

حتی یه دونه سپاس هم به هیچ کدوم از ارسالام ندادین........

این آخرین پستمه دیگه هیچ وخ نمیام فلش خدافض دوستان

از همتون متنفرم
خیلی لوسی میدونستی؟

واقعا که . . . .

اون دوستای نابابت بهت یاد ندادن که با یه بی محلی نشکنی؟واقعن یادت ندادن؟؟

یادت ندادن که همیشه قوی باشی؟؟؟

باز خدا دوستای ناباب منو خیر بده که این چیزارو یادم دادن . . . . |:
این حرفای تو خیلی فراتر از بی محلی بود.........

ممنونم واسه این چند روز بای
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 77 مهمان