نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

اقا محسن افرین همینجور ادامه بده موضوع ها رو زود زود بذار موضوعت هم رفت تو موضوع های مهم موفق باشیSleepy
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، سحر. ، mohsenniceboy ، Son of anarchy
آگهی
من دلم روشنه با اومدن امیر خان همه مشکلات تیممون حله.Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
با تشکر از علی آقا و سحر خانوم و نیوشا جان .
روز بیست و پنجم :

120.اعتراض شدید کادرفنی ازبکستان و توپی که گل شد!

کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال ازبکستان به مردود اعلام شدن گل این تیم در دقیقه 74 بازی به شدت اعتراض کردند.

در دقیقه 74 دیدار تیم ملی ایران برابر ازبکستان ضربه "اودیل احمداف" در شرایطی مشکوک از روی خط دروازه تیم ایران توسط سیدجلال حسینی برگشت داده شد که کادرفنی و بازیکنان تیم ازبکستان اعتقاد داشتند این توپ وارد دروازه شده است.

در این لحظه آنها به شدت به این مسئله اعتراض کردند اما داور بدون توجه به این مسائل دستور به ادامه بازی داد. این درحالی بود که صحنه‌های آهسته بیانگر عبور توپ از خط دروازه بود.

حواشی دیگر این بازی در زیر می آید:
* در دقایق پایانی مسابقه توپ برگشتی مدافعان ما از خط طولی زمین به بیرون رفت که کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران توپ را لحظاتی در اختیار گرفت و به بازیکن حریف نداد. این اتفاق باعث اعتراض "گینریخ" به سرمربی تیم ایران شد. داور چهارم هم بلافاصله به سمت کی‌روش آمد و به وی تذکری جدی داد.

* تماشاگران ازبکستانی در دقایق پایانی بازی به شدت به تصمیمات داور اعتراض داشتند و اعتراض‌های آنها در دقایق پایانی بازی بیشتر می‌شد.

* در دقیقه 84 بازی، کارلوس کی‌‍‌روش به بی‌تفاوتی داور در خصوص خطای صورت گرفته روی خسرو حیدری به شدت اعتراض کرد که باز هم داور چهارم به سمت سرمربی ایران آمد و او را به آرامش دعوت کرد.

* در ثانیه‌های پایانی مسابقه به غیر از کی‌روش، سه عضو دیگر کادرفنی تیم ایران هم به کنار زمین آمده و نکات مدنظرشان را به بازیکنان منتقل می‌کردند.
121.پولادی از پرسپولیس نرفت/ مهرداد قراردادش را یک سال تمدید کرد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○ 10

مهرداد پولادی با پرسپولیس قرارداد یک ساله بست.
به گزارش خبرآنلاین؛ مهرداد پولادی كه فصل گذشته به صورت قرضی از مس كرمان به پرسپولیس رفته بود تا این تیم را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی كند، امروز برای فصل آینده با پرسپولیس به توافق رسید. او قراردادش را با پرسپولیس به مدت یك سال تمدید می‌كند. پرسپولیسی‌ها كه از اقدام‌های انجام گرفته توسط برخی باشگاه‌ها برای جذب پولادی ناراحت شده‌اند، روی سایت رسمی خود خبر پرسپولیسی شدن پولادی را منتشر كرده‌اند و در بخشی از آن نوشته‌اند: «متاسفانه طی روزهای اخیر تلاش های زیادی از سوی برخی باشگاه ها برای جذب این بازیکن ملی پوش صورت گرفت ولی مهرداد پولادی با توافق نهایی به جمع سرخپوشان پیوست.»
122.انصاری فرد پیشنهاد یک میلیاردی را رد کرد !

((اگر رفتن انصاری فرد به اروپا منتفی شود این بازیکن به احتمال فراوان در استقلال یا پرسپولیس فوتبالش را ادامه خواهد داد.))

باشگاه سپاهان از چند ماه پیش تلاش های پنهانی خود را برای جذب کریم انصاری فرد مهاجم ملی پوش سایپا آغاز کرد ولی در نهایت نتوانست این بازیکن را جذب کند.

انصاری فرد جز بازیکنانی است که در لیگ برتر مشتریان زیادی دارد ولی او می خواهد فوتبالش را در اروپا ادامه دهد. تا همین چند روز پیش سپاهانی ها به شدت دنبال جذب این بازیکن بودند ولی انصاری فرد به پیشنهاد اصفهانی ها پاسخ منفی داد.

جالب است که بدانید سپاهان یک میلیارد تومان به مهاجم فصل گذشته سایپا پیشنهاد داد ولی انصاری فرد آن را رد کرد. اگر رفتن انصاری فرد به اروپا منتفی شود این بازیکن به احتمال فراوان در استقلال یا پرسپولیس فوتبالش را ادامه خواهد داد.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، ps3000 ، Ali MuSiC ، AmItiSe ، Hamidreza jefri HHH ، Son of anarchy
123.سرمربی تيم ملي فوتسال استعفا كرد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرمربي تيم ملي فوتسال به دليل نتايج ضعيف در جام ملتهاي آسيا از سمتش كناره گيري كرد.

ايسنا: تيم ملي فوتبال ايران در رقابتهاي قهرماني آسيا كه در امارات برگزار شد پس از باخت در مرحله نيمه نهايي به تايلند از راه يافتن به فينال اين مسابقات باز ماند و در پايان به مقام سومي بسنده كرد.

به دنبال اين اتفاق علي صانعي كه پيش از اعزام جام ملتها نيز عنوان كرده بود اگر در اين مسابقات نتيجه نگيرد به عنوان اولين نفر خواهد رفت، يك روز پس از بازگشت از امارات از سرمربي گري تيم ملي كناره گيري كرد.

قرارداد علي صانعي تا اواسط مردادماه بود و تيم ملي تا آن زمان هيچ مسابقه‌اي را پيش رو ندارد به اين ترتيب كميته فوتسال مي‌تواند در اين مدت سرمربي جديدش را انتخاب و معرفي كند.
124.ژاوی: روزنامه ها به همه چیز شک دارند|توپ طلا فقط مال مسی است| در تیم ملی همه با هم دوست هستند

در آستانه رقابت های یورو 2012، نشریه اسپورت در گفتگویی مفصل با ژاوی ارناندز، هافبک خلاق تیم ملی اسپانیا، در مورد رقابت های پیش رو و همچنین فصل تازه به پایان رسیدن با این بازیکن باتجربه صحبت کرد.

متن کامل این را مصاحبه را به نقل از سایت طرفداری بخوانید:

- جمله ’فوتبال مسئله مرگ و زندگی نیست، بلکه فراتر از آن است‘ چه مفهومی دارد؟

: ”واقعیت این است که خود این جمله همه چیز را می‌رساند. من این جمله را در بالای تختم دارم. هر بار قبل از خواب این جمله را می‌خوانم.“

- پس شما شیفته این جمله بیل شنکلی، مربی اسطوره‌ای لیورپول هستید؟

: ”فوتبال برای من همه چیز است. من تلاش کرده‌ام که به جایی که اکنون هستم برسم. ولی من خوش‌شانس بودم که در مسیر صحیح قرار گرفتم. شما افرادی را می‌بینید که در مسیر اشتباه قرار می‌گیرند و به چیزی که می‌خواهند نمی‌رسند. من امیدوارم که از سال‌های باقیمانده دوران فوتبال خود لذت ببرم.“

- و تمام این‌ها با وجود مصدومیت‌ها است؟

: ”مشکل اینجاست که من می‌خواهم همیشه بازی کنم. خیلی مواقع پزشکان تیم به من می‌گفتند که کاملا آماده نیستی ولی من ترجیح می‌دادم بازی کنم. این مشکل من بود. من مشکلاتی در عضلاتم داشتم ولی با وجود مصدومیت بازی کردم. مشکل من این بود.“

- روزی که در نوکمپ در مقابل رئال مادرید تعویض شدی بسیار ناراحت بودی

: ”من نمی‌خواهم به آن اهمیت دهم. من در زمین احساس راحتی می‌کردم. این یک ناراحتی شخصی بود، نه چیزی بیشتر. من خودخواه نبودم، تا به حال نبوده‌ام و در آینده هم نیستم. این یک مسئله شخصی بود. من موقع به ثمر رسیدن گل تساوی بیشتر از همه خوشحالی کردم ولی گل رونالدو ناامیدکننده بود.“

- و در مورد حذف ناامیدکننده در مقابل چلسی ...

: ”بله در چهار سال گذشته بدترین اتفاقات 2 بار ناکامی در رسیدن به فینال بود و دو تیمی که ما را از رسیدن به فینال بازداشتند به قهرمانی رسیدند.“

- کدام بیشتر ناراحت کننده بود، چلسی یا اینتر؟

: ”بدون شک چلسی“

- چرا؟

: ”این حذف غیرعادلانه بود. در بازی مقابل اینتر آن‌ها بسیار خوب دفاع کردند. ولی این بار بی دقتی بازیکنان منجر به شکست شد. از دست دادن پنالتی و تک به تک‌ها. ما 2-0 جلو بودیم. یک بازیکن بیشتر داشتیم و یک پنالتی نیز از دست دادیم. این اتفاق‌ها می‌افتد. در بازی با اینتر باید 2 گل خورده را جبران می‌کردیم. بسیار مشکل‌تر بود. ولی در مقابل چلسی همه چیز در دستان ما بود. با این وجود هر دوی آن‌ها بسیار ناراحت کننده بود.“

- و در فینال چه کسی؟

: ”تورس و ماتا بودند و من برای آن‌ها ناراحت بودم. ولی حقیقت این است که پیروزی بایرن برای فوتبال بسیار بهتر بود، یک فرد کور هم می‌توانست این را ببیند. من واقعا از فینال لذت بردم. وقتی روبن یک پنالتی را از دست داد به نظر می‌رسید همه چیز مقدر شده است که چلسی قهرمان شود.“

- امسال به نظر می‌رسد توپ طلا بسیار رقابتی‌تر از همیشه است. نظر شما چیست؟

: ”توپ طلا برای مسی. این الزامی است، ولی مورینیو هر روز می‌گوید که توپ طلا باید به رونالدو برسد چون او لیگ را برده است. این قابل درک است که مورینیو حامی رونالدو است ولی مردم نظر دیگری در مورد فوتبال دارند. این پسر (مسی)دو سرعت دارد، ذهنی و فیزیکی. بقیه یکی دارند. هیچ کس مثل مسی نیست. او بهترین است. شماره 1 است. او کار با پایش خوب است و سرعت تفکر بالایی دارد. عده‌ای از بازیکنان سرعت تفکر و تصمیم‌گیری بالایی دارند و دیگران سرعت بالایی در ساق‌هایشان است، ولی مسی تنها کسی است که هر دو را با هم دارد.“

- شما قبل از ماه مارس گفتید که پپ می‌داند که بازیکنان تیم برای جدایی او آماده نیستند. آیا شما اکنون آماده‌اید؟

: ”این درست است که من گفتم که آماده نبودیم، ولی در آن زمان ما تصور نمی‌کردیم که جانشین او تیتو باشد. این انتخاب خوبی بود. چون همه چیز به خوبی پیش می‌رود، همان‌طور که با پپ بود. تیتو راهی را ادامه می‌دهد که خودش در ساختنش نقش داشته. ما می‌بینیم که او آماده است و به او احترام می‌گذاریم. ما تا مرگ با او هستیم. او اطلاعات فوتبالی بالایی دارد. او سبک پپ را دارد. او به خوبی نقش مربی را اجرا کرده است. قبلا پپ رهبر بوده و اینک نوبت به تیتو رسیده است. ما برای این اتفاق آماده‌ایم.“

- چرا در مطبوعات تا این حد در مورد تیتو شک وجود دارد؟

: ”این افراد همیشه شک دارند. حتی شک داشتند که آیا من می‌توانم برای بارسا بازی کنم، یا در مورد اینیستا هم همین حرف‌ها مطرح بود، آن‌ها شک داشتند که آیا پپ مربی خوبی خواهد بود، اگر مسی یک بازی گل نمی‌زد در مورد افت او صحبت می‌کردند. بعد از صحبت‌های کرایوف از من در این مورد پرسیده شد و من گفتم این یک باشگاه است، هرکس آزاد است در مورد ما صحبت کند. این شامل افراد داخل باشگاه هم می‌شود. 14 سال من در اینجا حضور دارم. این حرف‌ها چیز جدیدی نیست. ما آماده‌ایم که به صحبت‌های لاپورتا، کرایوف یا هر کس دیگر با بازی خود جواب دهیم و نشان دهیم که یک تیم پیروز هستیم.“

- چه چیزی در رختکن تیم ساکت بود؟

: ”من متوجه نمی‌شوم.“

- پپ گفت که چیزهای زیادی این فصل در رختکن ساکت بود.

: ”من منظور شما را نمی‌فهمم. در این مورد باید از پپ بپرسید، درست است؟“

- نظر شما در مورد صحبت رونالدو در مورد پایان دوره بارسا چیست؟

: ”من با رونالدو در مورد پایان دوره موافق نیستم. ما در 4 سال گذشته 14 عنوان قهرمانی از 19 عنوان ممکن را کسب کردیم و آن‌ها تنها 2 جام به دست آوردند. در این فصل ما از 6 جام ممکن 4 جام را به دست آوردیم و آن‌ها از 4 جام تنها 1 جام را به دست آوردند.“

- آیا شما پس از مرخصی آبیدال با او ملاقات داشته‌اید؟

: ”هنوز نه. ولی من با او صحبت کردم. من با پزشک او نیز صحبت کردم. حال او خوب است. نمونه او یک الگوی بزرگ در زندگی ورزشی من و حتی در سراسر زندگیم است. برای تمام کارهایی که برای باشگاه انجام داد از او متشکریم. ما در روز قبل از عمل در خانه او بودیم و با خانواده‌اش نیز صحبت کردیم.“

- به نظر می‌رسید بحث ملی بین بارسا و رئال به پایان رسیده است. ولی دل‌بوسکه به راموس و پیکه هشدار داد که اختلافات را کنار بگذارند.

:‌ ”اینجا همه با هم دوست هستند.“

- پس مفهوم صحبت دل‌بوسکه چه بود؟

: ”من نمی‌دانم. از او بپرسید. اگر مشکلی وجود داشته باشد باید به آن رسیدگی شود، مثل مشکلات داخل باشگاه. بازی‌های الکلاسیکو تنش‌هایی را ایجاد کرده است. ما صحبت کرده‌ایم و همه چیز را به روشنی گفته‌ایم تا سوبرداشت و احساس بدی ایجاد نشود. اگر غیر از این بود نیز جز صحبت در مورد جو خوب چیزی نمی‌گفتم. ما می‌خواهیم بار دیگر تاریخ‌ساز بشویم. ما می‌خواهیم قهرمانی اروپا را به دست آوریم تا نشان دهیم که این گروه هنوز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.“

- نظرت در مورد صحبت‌های اسپرانزا آگویره؟

: ”سیاست نمی‌تواند در ورزش دخالت کند. این صحبت مشاجره‌هایی را به وجود آورد ولی نمی‌خواهم در این مسائل وارد شوم.“

- در مورد ویا؟

: ”ما از نبود او ضربه‌های زیادی خوردیم. ما به او در باشگاه و در تیم ملی نیاز داریم. او بازیکنی است که هدف دارد و انگیزه بالایی برای بازگشت به میادین دارد و همچنین یک دوست خوب است.“

- آیا زندگی در دودستگی ساندریسم و لاپورتیسم (رقابت لاپورتا رییس سابق باشگاه با راسل رییس فعلی) مشکل است؟

: ”نه. همه ما جزئی از بارسا هستیم. من جزئی از باشگاه هستم. قبلا لاپورتا رییس باشگاه بود و اکنون روسل رییس است. و مشخصا هردوی آن‌ها به دنبال موفقیت باشگاه هستند. من با آن‌ها صحبت کردم. با هر دوی آن‌ها روابط خوبی دارم. وقتی می‌بینم که عملکرد هر دوی آن‌ها برای باشگاه مفید بوده است به هر دو احترام می‌گذارم. هم لاپورتا و هم ساندرو بسیار عالی کار کرده‌اند. هر دو روابط خوبی با بازیکنان داشته‌اند و نظر بازیکنان و کاپیتان‌های تیم نسبت به هر دوی آن‌ها مثبت است. تا کنون همه چیز با ساندرو مانند زمان لاپورتا عالی پیش رفته است.“

- آیا جای خالی پپ احساس می‌شود؟

: ”بله، گرچه چیز زیادی برای صحبت در مورد آن وجود ندارد. او از ما بابت این 4 سال تشکر کرد و ما به او گفتیم که دلمان برایش تنگ می‌شود. او نیز احساس مشابهی داشت.“

- آیا شما احساس می‌کنید که با وجود نبردن تمام جام‌ها، این فصل بهترین فصل در 4 سال گذشته بوده است؟

: ”بله. هر سال ما بهتر از سال قبل بودیم. مشکل اینجاست که ما به اندازه سال‌های قبل موثر نبودیم. من حس می‌کنم که ما هر سال بهتر عمل کردیم. بازی با سیستم 3-4-3 در سن‌سیرو و برنابئو موفقیت بزرگی بود. ولی خوب بازی کردن همیشه تضمینی برای پیروزی نیست. پیروزی بسیار مشکل است.“

- مدعی اصلی قهرمانی در یورو بودن، مانعی برای شما به حساب نمیاید؟

: ”ما نباید تحت تاثیر این قرار بگیریم که مدعی اصلی قهرمانی هستیم. ما مدعی اصلی هستیم، به دلیل عملکردمان در 4 سال گذشته این را می‌پذیریم. ولی باید رقابت کنیم و هر بار قهرمانی نسبت به دفعه قبل سخت‌تر است. شما می‌دانید که ما چطور بازی می‌کنیم. ولی ما تیم قوی داریم. با وجود اینکه ویا و پویول را که نقش کلیدی در موفقیت‌هایمان داشته‌اند را همراه نداریم.“

- آیا آلمان رقیب اصلی شماست؟

: ”تیم‌های بسیار بیشتری رقیب ما هستند. هلند، پرتغال، ایتالیا و انگلستان نیز بسیار قوی هستند. ما باید تلاش کنیم تا بتوانیم به قهرمانی برسیم.“
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe ، Hamidreza jefri HHH ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
روز بیست و ششم :
125.پیشنهاد میلیاردی تراکتور به تیموریان!

مظلومی به مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز گفته است تحت هر شرایطی این بازیکن را جذب کنند و هر اندازه پول که می خواهد به مرد شماره 14 آبی ها پرداخت کنند.

به گزارش قدس آنلاین، وقتی امیر قلعه نویی دست روی بازیکنان استقلال می گذارد پرویز مظلومی هم همین کار را می کند! به دنبال شایعاتی در خصوص اینکه امیر قلعه نویی با تعدادی از بازیکنان تراکتورسازی برای پیوستن به استقلال گفت و گو کرده مظلومی هم دست روی مهره های شاخص استقلال گذاشته است. یکی از این مهره های شاخص کسی نیست جز آندرانیک تیموریان که رابطه بسیار نزدیکی با مظلومی دارد.

مظلومی به مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز گفته تحت هر شرایطی این بازیکن را جذب کنند و هر اندازه پول که می خواهد به مرد شماره 14 آبی ها پرداخت کنند. گفته می شود مبلغی در حدود یک میلیارد تومان برای جذب آندو کنار گذاشته شده است تا در اولین فرصت مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز با آندو برای عقد قرارداد با تراکتورسازی به گفت و گو بنشینند. تیموریان نیم فصل در تبریز فوتبال بازی کرده و به خوبی با شرایط فوتبال این شهر آشنا است. دور از ذهن نیست که پیشنهاد خوب تبریزی ها به تیموریان جواب مثبت بدهد و این بازیکن مطرح به تراکتورسازی برود.

البته هنوز با آندو صحبتی پیرامون رفتن به تراکتورسازی نشده است اما به سرعت تبریزی ها وارد عمل خواهند شد تا یکی از بهترین بازیکنان سال ها اخیر فوتبال ایران را دوباره به خدمت بگیرند. مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز آن قدر آندو را دوست دارند که برای جذب او فقط در نیم فصل حاضر شدند مبلغی در حدود نیم میلیارد تومان را هزینه کنند. حالا با توجه به پیشینه بازی تیموریان در تبریز به نظر می رسد بار دیگر زمینه برای بازگشت این بازیکن به تبریز فراهم باشد چرا که پیشنهاد مالی باشگاه تراکتورسازی آن قدر بالا هست که آندو را برای جدایی از استقلال متقاعد کند. اینکه تیموریان از استقلال جدا بشود قطعا این تیم را در خط میانی برای فصل بعد دچار مشکل خواهد کرد. آندو بازیکن بسیار اثر گذاری برای استقلال بود و اگر چه در 14 بازی نتوانست برای استقلال به میدان برود اما هرگاه در ترکیب آبی ها قرار گرفت به خوبی توانست تاثیر گذاری اش را به رخ بکشد. رفتن او از استقلال امیر قلعه نویی را برای جذب یک هافبک دفاعی توانا به درد سر خواهد انداخت. شاید اگر امیر قلعه نویی و دوستانش برای تضعیف تراکتورسازی تبریز آستین بالا نمی زدند اکنون نیز پرویز مظلومی برای جذب تیموریان تلاش نمی کرد. این بازی ممکن است برای یک طرف بسیار گران تمام بشود. دعوای مربیان این دو تیم به طور قطع یکی از دو تیم استقلال یا تراکتورسازی را به شدت تضعیف خواهد کرد چرا که سرمربی های دوتیم دو سال است که بر سر حفظ و تصاحب نیمکت استقلال با یکدیگر در جنگ و جدل هستند!
126.ژاوی عربستان را مسخره کرد!

بازیکن تیم ملی اسپانیا، تیم های عربستان و هندوراس را به سخره گرفت.
به گزارش روزگار نو: ژاوی هرناندز بازیکن اسپانیا و بارسلونا، در کنفرانسی خبری گفت: جام ملت های اروپا بسیار مهم است و بر خلاف جام جهانی در آن تیم های ضعیفی مثل عربستان و هندوراس حضور ندارند؛ تیم هایی که دروازه اشان باز است!

وی افزود: تمام ۱۶ تیم حاضر در این جام قوی هستند و هر یک از این تیم ها می توانند شما را شکست دهند.

25r3025r3025r30
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe ، Hamidreza jefri HHH ، ps3000 ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
127.شکار قبلی پرسپولیس در راه استقلال تهران

حسينی برای تقويت خط دفاعی استقلال، اولين گزينه امير قلعه نويی محسوب می‌ شود و مسوولان اين باشگاه در روزهای اخير با سيدجلال و برادرش مذاكره كردند.

سيدجلال حسينی مدافع ميانی تيم ملی هنوز تصميم خاصی برای فصل آينده نگرفته و اين در حالی است كه در 2 هفته اخير حرف و حديث های زيادی در مورد مذاكره او با باشگاه پرسپوليس مطرح شد.
به گزارش سايت گل در اولين روزهای اردوی تيم ملی در ازبكستان بود كه سايت های خبری از توافق حسينی با پرسپوليس خبر دادند و حتي محسن بنگر در مصاحبه ای اعلام كرد كه حسينی حتما فصل آينده همراه با او پيراهن پرسپوليس را برتن خواهد كرد. سيدجلال اما با پرسپوليس توافقی نكرده و اين در حالی است كه مدافع فصل گذشته سپاهان اين روزها به پيشنهاد استقلال فكر می كند.

حسينی برای تقويت خط دفاعی استقلال، اولين گزينه امير قلعه نويی محسوب می‌ شود و مسوولان اين باشگاه در روزهای اخير با سيدجلال و برادرش مذاكره كردند. او فاصله زيادی با استقلالی شدن ندارد و حتی به نزديكانش گفته كه به احتمال فراوان پيراهن آبی را بر تن خواهد كرد.

128.بازیکن دوست داشتنی قلعه‌نویی با استقلال به توافق رسید

هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان اصفهان با توصیه مستقیم امیرقلعه نویی با مسئولان این باشگاه وارد مذاکره شد و به توافقات اولیه هم رسید.

به گزارش قدس آنلاین، امیر قلعه نویی که به عنوان سرمربی فصل آینده آبی پوشان انتخاب شده است، با چند بازیکن تماس گرفته و خواهان حضور او در استقلال شده است. هاشم بیک زاده یکی از این بازیکنان است که قلعه نویی از او خواسته است به جمع آبی پوشان بپیوندد. بیک زاده امروز سه شنبه به باشگاه استقلال رفت و با مسئولان این باشگاه برای فصل آینده به توافق رسید. قلعه نویی زمانی که از استقلال به سپاهان رفت بیک زاده را با خود برد و این بار هم او را به استقلال برگرداند.
129.
فتح الله زاده: حرف مرد دو تا است! ؛ امشب با دو سه بازیکن گردن کلفت قرارداد امضا می‌کنیم ؛ در لیست قلعه نویی هم جباری هست هم رحمتی

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از فارس، علی فتح‌الله‌زاده که پس از جلسه امروز با امیر قلعه‌نویی در وزارت ورزش حضور پیدا کرده بود در جمع خبرنگاران درباره حضورش در این وزارتخانه گفت: «جلسه‌ای که در وزارت ورزش داشتم ارتباطی به باشگاه استقلال نداشت و برای پیگیری کارهای فراتر از باشگاه با حمید سجادی معاون وزارت ورزش جلسه‌ داشتم که مربوط به پیشنهادهایم به AFC بود.»

وی افزود: «قرار است امشب جلسه‌ای با اعضای هیئت مدیره داشته باشیم و آنجا مشخص می‌شود که می‌مانم یا خیر. شما خبرنگاران خودتان کارشناس هستید و می‌دانید حرف‌هایی که می‌زنم روی اصول است. امیر قلعه‌نویی را قبول دارم اما هر سیستمی اگر درست پایه‌ریزی نشود، به مشکل می‌خورد.»

فتح‌الله‌زاده عنوان کرد: «تا آخرین لحظه که در باشگاه استقلال باشم به کارم ادامه می‌دهم و دیدید که امروز هم با هاشم بیگ‌زاده کار را تمام کردم و با بقیه بازیکنان هم امشب صحبت می‌کنم. اگر امشب جواب استعفایم مشخص نشود با دو سه بازیکن گردن کلفت جلسه دارم. اگر در استقلال هم نباشم نمی‌گذارم استقلال در نقل و انتقالات زمین بخورد و از این جهت هواداران نگران نباشند و بدانند که تیم خوبی را می‌بندیم.»

مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که دوست دارد بماند یا خیر، گفت: «اگر کسی بگوید دوست ندارد، دروغ گفته است. من برای استقلال زحمت کشیده‌ام. تازه کمپ را ساخته‌ام و می‌خواهم فاز دوم آن را به انتها برسانم. امسال هم باید یک ستاره دیگر می‌گرفتیم اما خودمان به خودمان ضربه زدیم. باید دید ماندن به چه قیمتی است. این مسئله خیلی مهم است.»

وی درباره اینکه گفته می‌شود در سمتش ابقا شده اظهار داشت: «این سؤال را باید از دوستانی که ابقا می‌کنند، بپرسید. تا این لحظه با رسولی‌نژاد هیچ جلسه‌ای نداشتم و همانطور که گفتم در مورد مسئله‌ دیگری در وزارت ورزش حضور پیدا کردم. برای ماندن شرایط خاصی ندارم. حرفم این است که دیگران میلیاردها تومان پول دارند و بازیکن می‌گیرند اما من دست خالی هستم و نمی‌توانم با دست خالی مبارزه کنم.»

یکی از خبرنگاران به فتح‌الله‌زاده گفت شما مصاحبه کرده بودید که حرف مرد یکی است و دیگر به استقلال بازنمی‌گردید که وی پاسخ داد: «من چنین صحبتی نکردم که حرف مرد یکی است. اتفاقا حرف مرد دو تا است. قرار است امشب همه چیز مشخص شود. یک جلسه خصوصی با هیئت مدیره داریم و پس از اینکه به جمع‌بندی رسیدیم تکلیف مشخص می‌شود.»

فتح‌الله‌زاده در جواب این پرسش که چرا استعفایش را به وزیر ورزش داده و آیا این استعفا به او رسیده یا خیر، گفت: «من از مدیر عاملی باشگاه استعفا کردم. بنابراین باید استعفای خود را به رئیس هیئت مدیره بدهم نه وزیر ورزش. در این دو روز تعطیلی هم رئیس هیئت مدیره را ندیدم اما فکر می‌کنم تا یکی دو ساعت دیگر استعفایم به دست هیئت مدیره برسد.»

مدیر عامل استقلال در خصوص اینکه رسولی‌نژاد گفته یک ساعت قبل از استعفای فتح‌الله‌زاده حرفی از این مسئله نبود، عنوان کرد: «این مسئله‌ بماند برای بعد.»

فتح‌الله‌زاده درباره اینکه فکر نمی‌کند احساسات هواداران با چنین تصمیماتی به بازی گرفته شده، گفت: «چنین چیزی نیست. هواداران استقلال می‌دانند که تا فتح‌الله‌زاده زنده است، یار و یاور استقلال است و امشب هم می‌بینید که با دو سه بازیکن گردن کلفت قرارداد امضا می‌کنیم.»

وی در این باره که چه طور می‌خواهد با بازیکنان صحبت کند، عنوان کرد: «درست است که از اسب افتاده‌ام اما از اصل نیفتاده‌ام. من اعتبار دارم. اسم بازیکنان را نمی‌گویم چون قیمت‌شان بالا می‌رود. احساس کردم هواداران استقلال فکر کردند این تیم را تنها گذاشته‌ام و یا عده‌ای فکر می‌کنند من نمی‌خواهم یارگیری کنم چون می‌خواهم کنار بروم. به همین دلیل هواداران بدانند که من یک تیم خوب می‌بندم و از آن لذت می‌برند.»

فتح‌الله‌زاده درباره اینکه آیا با حضور امیر قلعه‌نویی بازیکنانی مثل جباری و رحمتی در استقلال می‌مانند یا خیر، گفت: «من همیشه حرفه‌ای فکر کرده‌ام. نه از بالا دست خود زیاده خواستم و نه به زیر دست خود ظلم کرده‌ام. اعتقاد دارم تیم را سرمربی باید مشخص کند. من نمی‌توانم هیچ بازیکنی را به او تحمیل کنم و در این خصوص اختیار تام را به امیر قلعه‌نویی دادم. وظیفه من گرفتن بازیکن است اما به شرط اینکه قلعه نویی آن ها را تائید کند. در لیست امیر قلعه نویی هم جباری و رحمتی هستند.»

وی درباره اینکه آیا نام وحید طالب‌لو در فهرست قلعه‌نویی هست یا خیر، گفت:‌ «من اسم او را تا به حال ندیدم.»
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط poya ، AmItiSe ، Hamidreza jefri HHH ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
130. فتح‌الله‌زاده در استقلال ماندني شد

امروز جلسه‌ سه نفره‌اي با حضور احمد رسولي نژاد، علي فتح‌الله‌زاده و امير قلعه‌نويي برگزار شد و در پايان با استعفاي فتح‌الله‌زاده مخالفت شد و او به عنوان مديرعامل استقلال به کارش ادامه خواهد داد.

فتح‌الله‌زاده يکشنبه از استعفاي خود از مديرعاملي استقلال خبر داده بود.
131.فتح‌الله‌زاده:باهيئت مديره همدل وهم‌قسم شديم

جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال در حالي برگزار شد که علي فتح‌الله‌زاده در سمت خود به عنوان مديرعامل ابقا شد.

علي فتح‌الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال که روز شنبه گذشته تصميم گرفت از مديرعاملي اين باشگاه کناره‌گيري کند در جلسه عصر امروز هيئت مديره اين باشگاه شرکت کرد و پس از برطرف شدن سوتفاهمات در سمت خود ابقا شد و به کار خود ادامه خواهد داد.

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اين اتفاق گفت: عصر امروز به همراه دوستان در جلسه‌اي مهم شرکت کرديم که در اين نشست ساير اعضاي هيئت مديره همدل و هم‌قسم شديم تا براي موفقيت استقلال تلاش کنيم و من نيز تصميم گرفتم بازهم در کنار هواداران استقلال براي موفقيت اين تيم به کارم ادامه دهم.

وي افزود: امير قلعه‌نويي نيز در اين جلسه حضور داشت و به جمع‌بندي‌هاي خوبي رسيديم و نقطه‌نظرات خود را گرفتيم و قرار شد از امشب با قدرت و جديت نسبت به گذشته به کارم ادامه دهم و براي بستن يک تيم خوب در حد نام استقلال و هوادارانش تلاش کنم.

فتح الله زاده گفت: هواداران استقلال نگران نباشند و من از امشب با بازيکناني که مدنظر کادر فني‌ است وارد مذاکره مي‌شوم و نويد اين را مي‌دهم که بازيکنان بزرگ و خوبي را براي استقلال در فصل جديد به خدمت بگيريم.

نشست اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال در حالي برگزار شد که تاکنون اين تيم با ميثم بائو و هاشم بيگ‌زاده براي فصل جديد به توافق رسيده است
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe ، Hamidreza jefri HHH ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
روز بیست و هفتم :
132.ماهینی و سیف پناهی پرسپولیسی شدند/ رضایی و نوری دو ساله تمدید می‌کنند

باشگاه پرسپولیس با دو بازیکن دیگر به توافق رسید.
به گزارش خبرآنلاین؛ حسین ماهینی بازیکنی که از چند هفته قبل زمزمه پیوستن او به پرسپولیس وجود داشت، سرانجام با این تیم به توافق رسید. او قراردادی دو ساله با پرسپولیس ثبت کرد. همچنین پوریا سیف پناهی دفاع چپ پاس همدان با پرسپولیسی‌ها قرارداد داخلی امضا کرد تا در اولین فرصت به هیات فوتبال برود و قراردادش را ثبت کند. محمد نوری و غلامرضا رضایی دو بازیکن فصل گذشته پرسپولیس هم با این تیم به توافق رسیده‌اند و قرار است قرارداد خود را دو سال دیگر با این تیم تمدید کنند.
133.خرید های مشکوک در تیم های قلعه نویی

اولین خرید امیر قلعه نویی برای استقلال لیگ دوازدهم، میثم بائو بود. بازیکنی که حضور در استقلال کم حاشیه نداشت وقتی بدانیم او باجناق منصور عظیمی است، دوست صمیمی قلعه نویی که می گویند همان کسی است که به مهدی رحمتی زنگ زده و گفته در استقلال دیگر جایی ندارد و از طرف قلعه نویی با بازیکنان مذاکره می کند.
نکته دیگر هم اینکه بائو به دلیل 3 کارته شدن بازی برگشت این فصل شهرداری با تراکتورسازی را از دست داد ولی مدیرروستا معتقد بود بائو به عمد این بازی را از دست داده. از این دست نمونه های مشکوک در دوران مربیگری قلعه نویی کم نبوده.

رامین محرم نژاد

او در بازی استقلال – شموشک در لیگ چهارم یک پاس رو به عقب اشتباه به اکبرپور داد و همین توپ با ضربه سر عنایتی به تک گل استقلال در نوشهر تبدیل شد و این تیم را همچنان در کورس تعقیب و گریز با فولاد نگه داشت. محرم نژاد فصل بعد به عنوان یک سهمیه لیگ برتری به استقلال آمد ولی هرگز در طول فصل بازی نکرد.

مهدی کریمیان

ستاره برق شیراز در لیگ هشتم بود، در لیگی که شیرازی ها در نهایت سقوط کردند. کریمیان بازی با استقلال را به دلیل محرومیت از دست داد و فصل بعد به تیمی رفت که قلعه نویی روی نیمکتش بود یعنی سپاهان.

ابراهیم توره

توره که برای پرسپولیس بازی می کرد، در بازی با داماش و بعد از سوت داور، به حرکتش ادامه داد و شوت زد تا با گرفتن کارت زرد، دربی برگشت لیگ هشتم را از دست بدهد. توره هم فصل بعد به سپاهان رفت که امیر قلعه نویی را به عنوان سرمربی جذب کرده بود.

محمد نوری

قلعه نویی همیشه یکی از تحسین کنندگان بازی محمد نوری بوده و به خصوص وقتی قبل از بازی با استقلال در لیگ هشتم، سه کارته شد همه از حضورش در تیم قلعه نویی خبر دادند ولی رفتن قلعه نویی از استقلال و عدم تمایل نوری برای بازی مجدد در سپاهان باعث شد نوری به تیم قلعه نویی نرود.

ابراهیم تقی پور

محمد مایلی کهن هنوز هم می گوید، تقی پور در بازی فینال جام حذفی به استقلال برای قهرمانی کمک کرده، ادعایی که البته هرگز تایید یا تکذیب نشد. تقی پور بعد از این بازی عازم استقلال شد و در لیگ هشتم با این تیم به قهرمانی رسید.

134.صدای پای دایی در ساختمان پرسپولیس؛
با جایی نبندید، من دارم می آیم!

آرامش، واژه غریب و نامأنوس سالهای اخیر پرسپولیس است. از روزی که افشین قطبی آخرین جام را با پرسپولیس به ارمغان آورد، تا امروز پرسپولیس رنگ و روی آرامش را ندیده است.

اوج ناآرامی های روحی و روانی و فنی پرسپولیس هم درست از وقتی آغاز شد که حبیب کاشانی به سراغ جنس ایرانی رفت و زلاتکو کرانچار را کنار زد و علی دایی را جای او نشاند. از روزی که دایی آمد، آرامش هم از پرسپولیس بار و بندیلش را بست و رفت. دایی شد مسؤول مستقیم دعاوی فوتبال ایران. مردی که مربی پرسپولیس بود، اما هر روز یا با فدراسیون فوتبال، یا با محمد مایلی کهن، یا با امیر قلعه نویی، یا با لیدرهای باشگاه، یا با داوران لیگ و یا با حبیب کاشانی سرشاخ می شد. تملکی که او نسبت به پرسپولیس داشت، زندگی استیلی با پرسپولیس را هم فنا کرد. استیلی و دایی مشترکا پرسپولیسی را ساختند که حتی اعتبار دنیزلی را هم زیر سؤال برد.
حالا پس از مدتها، پرسپولیسی ها نیمچه امیدی دارند که با دور شدن از دارودسته مربیانی نظیر دایی و استیلی، روزگار جدیدی را با تیمی که رویانیان در حال بستن آن است و البته مصطفی دنیزلی به عنوان مغز فکری اش شناخته می شود. آیا آرامش به این تیم در حال بازگشت و لبخند زدن است؟
از گوشه و اطراف ایران خبرهایی می رسد. مثلا بعضی از کارکنان باشگاه پرسپولیس دیده اند که نیمه شب یکی از روزهای تعطیل، پیش از اینکه علی دایی به سفر تفریحی آخر سال خود برود، سری به باشگاه پرسپولیس زده بود تا در اتاق مدیریت، با محمد رویانیان دیدار و گفت و گو کند.
آقای مدیرعامل بعدها به همان کارکنان که کنجکاو شده بودند گفته بود دایی سراغ مطالباتش آمده است. همان مطالباتی که از سوی علی دایی در زمان حبیب کاشانی بخشیده شده بود و اما کمی بعد خود دایی ادعا کرد باید تا ریال آخرش را باشگاه پرسپولیس به او پرداخت کند. از گوشه ای خبر می رسد یک هافبک چپ سرعتی که اتفاقا رابطه حسنه ای هم با علی دایی دارد و فقط هم در زمان مربیگری علی دایی به تیم ملی دعوت می شد و بعد از آن، هرگز رنگ پیراهن ملی را هم ندیده، به یک مهاجم قد بلند و سرزن که او هم در تیم شمالی لیگ بازی می کند پیغام داده که علی دایی به او گفته صبر کند و با تیمی قرارداد نبندد. دلیلش هم این است که دایی می خواهد به پرسپولیس برگردد و در صورت بازگشت به پرسپولیس، هر دو بازیکن را به پرسپولیس خواهد برد. حتی شنیده می شود علی دایی به یکی از دوستان مهرداد پولادی هم پیامی فرستاده با این مضمون: «اگر می خواهی به استقلال بروی برو. من اگر بیایم روی تو نه نظر دارم و نه اعتقاد!» البته که در انتخابهای خاص آقای دایی نمی توان شگفت زده شد.
هرچند که نمی توان به صورت قاطع در مورد آینده پرسپولیس نظر داد، هرچند که شنیده می شود شایعه مذاکره دنیزلی در ترکیه در حد شایعات روزنامه های محلی است، هرچند که رویانیان در مصاحبه دیروز خود گفته برنگشتن دایی زیاد مهم نیست، اما باز هم می توان انتظار داشت که پرسپولیس دچار یک زلزله غیرمنتظره شود! علی دایی برای بازگشت به پرسپولیس تلاشی بی وقفه را آغاز کرده است. در این راه وعده داده که کمترین هزینه ممکن را برای خرید بازیکن روی دست باشگاه خواهد گذاشت و حتی وعده قهرمانی در یکی از دو جام را هم داده است. فهرست مازاد دنیزلی را قبول نکرده و حتی از رویانیان خواسته در حفظ چند بازیکن این تیم از جمله نصرتی و جواد کاظمیان تجدید نظر کند. وقتی می بینیم که کاظمیان هم قراردادش را تمدید کرده است، بیشتر مشکوک می شویم که آیا این از رد پای پررنگ دایی بوده یا کاظمیان باز هم از طریق آن واسطه غیرورزشی سال قبل به پرسپولیس چسبیده!
تصور پرسپولیس با دایی چندان جذاب نیست. اما دور از ذهن هم نیست. اگر دنیزلی کمی به ترکها چراغ سبز نشان دهد، دایی حتما تنها گزینه جدی پرسپولیس خواهد شد. به روزی فکر کنید که یک مدیر بخواهد دایی را از پرسپولیس کنار بگذارد. این یعنی آغاز یک جنگ جدید و دعوای دایی بر سر ملک شخصی اش یا همان پرسپولیس!.
135.پرسپولیس صاحب دروازه بان شد

شهاب گردان به طور رسمی به پرسپولیس پیوست.

به گزارش (ایسنا)، شهاب گردان پس از توافق با مسئولان باشگاه پرسپولیس قرارداد یک ساله خود را با این باشگاه تا دقایق دیگر در هیات فوتبال استان تهران به ثبت می‌رساند.

گردان فصل گذشته در ذوب آهن حضور داشت. او یکی از بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی برای بازی با قطر است.

136.جدایی هافبک تیم ملی از استقلال

هافبک تیم ملی به احتمال فراوان سال آینده در خارج از ایران فوتبالش را ادامه خواهد داد.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از خبرآنلاین، تیموریان بعد از بازگشت از فوتبال انگلیس تا به امروز ترجیح داد که فوتبالش را در ایران پیگیری کند ولی او حالا به دنبال لژیونر شدن است تا دوباره از فوتبال ایران برود.
او با یک پیشنهاد جالب از یکی از تیم‌های قطری مواجه شده و تصمیم خودش را برای حضور در لیگ این کشور گرفته است. آندو در صورت رفتن به قطر پول خوبی خواهد گرفت و مدیربرنامه‌های این بازیکن در حال فراهم کردن شرایط لازم برای حضور تیموریان در لیگ قطر است.
اگر آندو به لیگ قطر نرود در ایران فقط برای استقلال بازی خواهد کرد ولی او گفته که به احتمال فراوان لیگ قطر را برای ادامه فوتبالش انتخاب خواهد کرد.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe ، Hamidreza jefri HHH ، ps3000 ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
136.هافبک تیم ملی: به استقلال می روم

قاسم دهنوی می‌گوید تیم ملی با کمک شانس ازبکستان شکست داده، اما چلسی هم با همین شانس بایرن‌ مونیخ را شکست داد و قهرمان اروپا شد.

هافبک تیم ملی فوتبال درباره پیروزی تیم ملی فوتبال مقابل ازبکستان در نخستین دیدار مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2014، اظهار کرد: «برد شیرینی به دست آوردیم. شاید بعضی‌ها بگویند شانسی این بازی را بردیم، اما به هر حال شانس هم جزئی از فوتبال است. این موضوع در بازی چلسی و بایرن‌ مونیخ هم اتفاق افتاد. خود ازبکستان روی اتفاق و حادثه ژاپن را برده بود.»
وی ادامه داد: «تیم ملی مقابل آلبانی هم بازی خوبی انجام داده بود، اما حریف تنها یک توپ روی دروازه ما آورد و همان گل شد. امیدوارم که تیم ملی این روند را در بازی‌های بعد هم حفظ کند تا راهمان برای صعود به جام جهانی هموار شود.»
دهنوی درباره وضعیت خود در تیم ملی هم گفت: «فعلا آمادگی بالایی دارم و کی‌روش هم به من اعتماد دارد. در پست من آندرانیک تیموریان و مجتبی جباری هستند و کار سختی برای حضور در ترکیب اصلی دارم، اما امیدوارم در بازی بعد مقابل قطر شانس بازی پیدا کنم.»
هافبک تیم ملی درباره شادی‌های بازیکنان پس از پایان بازی با ازبکستان گفت: «خوشحال بودیم و می‌خواستیم به نوعی جای مردم را در زمین خالی کنیم. من هم از شدت خوشحالی روی دوش نکونام پریدم!»
دهنوی پیرامون آینده خود و این که فصل بعد در چه تیمی خواهد بود، گفت: «من هنوز یک سال دیگر با مس کرمان قرارداد دارم و به خاطر اظهار علاقه هواداران این تیم در پایگاه‌های اجتماعی خودم مایلم در کرمان بمانم، اما مثل این که قاسمپور هنوز با من مشکل دارد. ماجرای اختلاف من با قاسمپور چیزی شبیه به اختلاف قلعه نویی و جباری بود، اما همه دیدند که قلعه نویی پس از آمدن به استقلال گفت من با جباری مشکلی ندارم.»
وی افزود: «با این حال قاسمپور زحمات من را در مس نادیده گرفت و همه چیز به نام او تمام شد. البته مصطفی سیفی هم وضعیتی شبیه به من دارد. ما هیچ مشکل فنی و اخلاقی نداریم، اما قاسمپور دارد سخت گیرانه برخورد می‌کند. او اگر من را نمی‌خواهد باید این را به باشگاه بگوید تا من هر چه زودتر بتوانم رضایت نامه‌ام را بگیرم و به پیشنهادهایی که دارم فکر کنم.»
هافبک ملی‌پوش مس کرمان در پایان با اشاره به پیشنهاد باشگاه استقلال به خود، گفت: «فردی از باشگاه استقلال با من تماس گرفت و برای حضور در این تیم به من پیشنهاد داد. البته هنوز به طور رسمی مذاکره‌ای با این تیم انجام نداده‌ام، اما احتمال دارد که فصل بعد در این تیم توپ بزنم، چون بازی کردن در استقلال و پرسپولیس همیشه فرصت بزرگی برای یک بازیکن است. با این حال منتظر نظر نهایی مسئولان باشگاه مس می‌مانم.»

137.آرش برهانی قراردادش با استقلال را تمدید کرد

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران قرارداد خود را به مدت یک فصل دیگر با آبی پوشان تهرانی تمدید کرد.

به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، آرش برهانی که در پایان یازدهمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور قراردادش با باشگاه استقلال به اتمام رسیده بود، بعدازظهر امروز چهارشنبه با حضور در محل این باشگاه قرارداد خود با آبی پوشان را تمدید کرد.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران پس از امضای قرارداد با علی فتح‌الله‌زاده عنوان کرد قراردادش با این تیم یکساله و تا پایان فصل ۹۲ - ۹۱ فوتبال ایران است.

پیش از این میلاد میداودی و حنیف عمران‌زاده نیز قرارداد خود را با باشگاه استقلال تمدید کرده بودند.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، Son of anarchy
وای استقلال بد بخت شد
شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، Newsha ti ti ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان