امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(14-10-2013، 20:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چی شده؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224فرید داداشم چی شده؟

این زن گوشش بدهکار نیDodgy

نقل قول: فوش بده (:
خفه تا نیومدم بزنم تو دهنتا.
Angry
هعی به خواهرم فوش نده kaffe2
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، FARID.SHOMPET
آگهی
(14-10-2013، 20:55)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:52)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:51)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:49)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:46)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــع تو باید خوب باشی ^__^

|: تو خوبی؟

علیک . . .
چته؟

اون آرتین راجع به من بهت چی گفت؟
تورو خدا بگو توضیح بدم

آدم برای من میفرستی . . . .

واقعا که دیگه با من حرف نمیزنی
چی؟
آدم بفرستم؟
چرا جوک میگی؟
توروخدا بگو....
من از هیچی خبر ندارم

-__- برو یکی دیگرو خر کن
آیسان به خدا من خبر ندارم

تورو خدا بگو چی شده.....

اون به من گفتش خب دیگه تموم شد کار من با تو حسابتو رسیدم
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 20:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چی شده؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224فرید داداشم چی شده؟

Angry

هوی برا تارااای من گوجه نزارا...Angry
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє

Angry
فریـــــــــــد ؟! |: واقعا که تارا وسایلاتو جمع کن از اینجا بریم اینجا دیگه جای تو نیست

پسره فلان فک کرده کیه داره سر آبجیه من داد میزنه >ـــ< اصلا هم سر قرار نمیاد
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ

فوش بده (:
Angry
[/quote]

cry girl

بیا بزن بیشوور>_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
نقل قول: نرید
چه بی ادب!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
خبریه؟
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، T A R A
مرمری؟؟؟؟^_^
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink devil ، FARID.SHOMPET ، T A R A
(14-10-2013، 20:59)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان به خدا من خبر ندارم

تورو خدا بگو چی شده.....

اون به من گفتش خب دیگه تموم شد کار من با تو حسابتو رسیدم

منم خبر ندارم . . . .

من دیگه هیچ نسبتی با تو ندارم آقای محترم

امتحان هم تموم شد
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 224
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 20:59)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی به خواهرم فوش نده kaffe2

^_^
(14-10-2013، 20:59)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی برا تارااای من گوجه نزارا...Angry

غــزالی عشخم ^_^
فریـــــــــــد ؟! |: واقعا که تارا وسایلاتو جمع کن از اینجا بریم اینجا دیگه جای تو نیست

پسره فلان فک کرده کیه داره سر آبجیه من داد میزنه >ـــ< اصلا هم سر قرار نمیاد
[/quote]

خُربونت آیسان .. 0_0
^_^
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 84 مهمان