امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

ستاره جون خوفی؟؟؟؟ دلم برات تنگ شده بودHeart
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Łost Đλtλ ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994
آگهی
خدافس
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، Ƒαкє ѕмιƖє ، عشقم 2afm ، FARID.SHOMPET ، *Nafas* ، T A R A ، Alijah-1994
(14-10-2013، 16:38)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:35)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسی تو هم میای !؟ ^ـــ^ خوبه یکی رو دارم که باهاش بخندم ^ــــ^

قیافه ی فردی وقتی دست و پا میشه دیدنیه . . . . ^ـــ^
اوهوم*ـــــ-
چرا دست و پا بشه؟AngelAngelConfused

چون میخواد قیافه ی خشگل آبجیمو ببینه . . . ^ـــ^

( دقت کردین رگ شهرستانیم بالاخره گرفت |: )

(14-10-2013، 16:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کافه شاید ولی رستوران گرونه! پول ندارم! هرچند که تارا شکمو نیست ولی من که هستم!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
قرار کرج نیست!Sleepy

خودم پولشو میدم ، خیر سرم خواهر زنم ^ــــ^

بـــــــــــله دیگه شما جای تارا بخور . . . . |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *Nafas* ، T A R A ، عشقم 2afm ، Alijah-1994
نقل قول: من موخوام با مامانت تنها برم سره قرار((:
فک کردی تورو راه میدم؟!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
اندیشه کردی واسه چی اون بار گوشی رو به مادرم ندادم؟Big Grin

نقل قول: قیافه ی فرید وقتی دست و پا میشه دیدنیه . . . . ^ـــ^
25r30

نقل قول: فداااااااااااااااااااااات!منم راهی شدم!فخط تاریخ دقیقو بگو!راستی من با گلـــــی میام!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200

من ازت پرسیدم توم گفتی اره!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
تاریخ رو نمیگم بهت و نمیذارم تارا هم بگه که 5 شنبه ی هفته دیگه همو می بینیمSleepy

نقل قول: خاله به قربانت بره ^ـــ^ من خالت نیستم من ..... من ...... من خواهرتم {:

من آبجیتم ، آبجی به قربانت بره منم میام پیشتون {: من به همراه تارا میآیم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
هی وای من! یه لشگر می خوان بیانConfused
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas* ، T A R A ، Alijah-1994
همه رفتن.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Łost Đλtλ ، Alijah-1994
لا کردار ای شهرام با آهنگاش آدم از خود بی خود میکنه....!
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994 ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 16:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چی؟0_0

رضا یه دختر خوشگله رو میگه که خیلی مغروره و به پسری نخ نمیده و اصن کسی رو محل نمیده و نگا هم نمیکنه. بیشتر روزا سر راه می بینیمش. خو تو هم دست کمی ازش نداری! تازه خدا می دونه دختره واقعا چه جوریه. ظاهر که همه چیز نی! در ظاهر همچین دختریه و نمیشه مطمین بود. به رضا میگم بیخیال بشه ولی میگه نه!

نقل قول:  فرید این چی میگه...؟!!!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
راستش نمی دونم چی بگم!
Big Grin

نقل قول: خودم ازش پرسیدم اونم گفت اره!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
یه اهوم گفت ها!Dodgy

نقل قول: رضا جون چه بی ادبی تو...<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
یه نصیحتم میکنم که تجربه ثابت کرده ِژاکت صورتی اا-معمولا جالب نیستن<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
یه نصیحتم به فریدوتارا که اینم تجربه ثابت کرده اینکه پارک خوب نیس معمولا..برین کافه یا رستوران یا...
ما ام که هستیم با چیزاییی که گفتم(عکس و سالسا و بستنی ودوستان و...)

OKeye دیگه<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
راستی منم کرج ام آآآآآآ....محض اطلاع گفتم
نه. این طرف که رضا دنبالشه سوژه ی خوبیه . در حدی که همه بیرون نگاش میکنن!Big Grin
کافه شاید ولی رستوران گرونه! پول ندارم! هرچند که تارا شکمو نیست ولی من که هستم!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
قرار کرج نیست!Sleepy
من محض اطلاع گفتم ولی یقین دارم ژاکت صورتی ااا باحال نیستنTongueBig GrinBig Grin
گرون چیه بابا..حالا یه شبه دیگه خسیس Tongue
ما که هر شب میریم پس چی Big Grin
کرج نیس ..اشکال نداره..ما میاییم تهرانTongueTongue
اواتار <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، FARID.SHOMPET
اومدم.....
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط عشقم 2afm ، Ƒαкє ѕмιƖє ، .. ReZa .. ، T A R A ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994 ، τοxικ
(14-10-2013، 16:40)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره جون خوفی؟؟؟؟ دلم برات تنگ شده بودHeart
موتوشوکوروم!
بهتر از این نمیشه Big GrinBig Grin

تو جطوری بیتا ؟!

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994
(14-10-2013، 16:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من موخوام با مامانت تنها برم سره قرار((:
فک کردی تورو راه میدم؟!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
اندیشه کردی واسه چی اون بار گوشی رو به مادرم ندادم؟Big Grin

نقل قول: قیافه ی فرید وقتی دست و پا میشه دیدنیه . . . . ^ـــ^
25r30

نقل قول: خاله به قربانت بره ^ـــ^ من خالت نیستم من ..... من ...... من خواهرتم {:

من آبجیتم ، آبجی به قربانت بره منم میام پیشتون {: من به همراه تارا میآیم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
هی وای من! یه لشگر می خوان بیانConfused

بلی خنده هم دارد . . . . (((:

خوبه فقط من و نفس میخوایم بیایم و مادرتون . . . . . شما توی شهرتون به این چند نفر میگین لشگر !؟ . . . . @ـــــ@
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 200
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، *Nafas* ، Alijah-1994

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان