امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(14-10-2013، 16:15)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:14)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضارو میبریم^_^

به ننـــــــــه ت میگم منو نبردی!Angel

نـــع >_<
بیشوور :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas* ، Alijah-1994 ، FARID.SHOMPET
آگهی
فوضولی نباشه ها ولی اتفاقا پارک خیلی بهتره
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Alijah-1994 ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 16:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من یه سری از دوستامم میارم که یه جشن عالی شه و بعدش همه سالسا میرقصیم و منم عکسارو میندازم..
فرید بدو پسر که دیر نشه <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195
Confusedای خدا به داد من برس خودت

نقل قول: نیگا فرید خوده تارا هم میداند خطرناکی . . . . |:
من؟! |:

نقل قول: معلوم نیست میخواهد چیکار کند که نمیزارد ما به خانه شان برویم . . . . .

خونه چیه؟!Confused چرا باز شما رو جو گرفت!؟ پارکی چیزی همو می بینیم.
خب دیگه بدتر جلوی مردمان ملت کشورمان میخواهی تارا دوسیه بنده را ببوسی؟!

دیگر بدتر آه خدای من

برای همین من آیسان نیسته ام اگر تغیبتان نکنیم {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Armila* ، Alijah-1994 ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 16:17)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:15)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها در خانه هستمSad
هيچكس تو خونه نيست باهاش صحبت كنمSad

اولا سلام
دوم خيلي وقته امدمSmile
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: نه ! تو رو خدا نه! تو این رضا رو نمیشناسی! <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195 رضا بیاد در اصل کل مدرسمون اومده. کافیه سوژه بیوفته دستش!
خیلی نامردی.....من اینجوریم؟! به درک خیلی دلت بخاد....!نمیام
 سپاس شده توسط τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994 ، T A R A ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 16:12)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:08)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نع>_<

اوه. تارا مخالفه. پس همه خفهSleepy

تارا جون کوتا بیا دیگه
من یه سری از دوستامم میارم که یه جشن عالی شه و بعدش همه سالسا میرقصیم و منم عکسارو میندازم..
فرید بدو پسر که دیر نشه TongueTongueTongue

پسokeye امشب همه با هم پیش فریدوتاراو kiss و سالسا و عکس و بستنی و شام و خواب و ....
چطوره؟؟؟؟ WinkBig GrinTongue
اواتار <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *Armila* ، T A R A ، FARID.SHOMPET
(14-10-2013، 16:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو خری دیگه!Dodgy

size=xx-large]نه ! [/size]تو رو خدا نه! تو این رضا رو نمیشناسی! Confused رضا بیاد در اصل کل مدرسمون اومده. کافیه سوژه بیوفته دستش!
بگم ژاکت صورتی رو؟Big Grin

لامصب این ارسالای فریدو نقل قول میکنی کلی کد میاد جلو چشمت!
خر عمه ته!Big Grin
رضـــــــــــــآ برو!الان نظرم عوض شد!Big Grin
دخدره ژاکتش صورتیه؟نه؟Confused
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، .. ReZa .. ، Alijah-1994
(14-10-2013، 16:18)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه بدتر جلوی مردمان ملت کشورمان میخواهی تارا دوسیه بنده را ببوسی؟!

دیگر بدتر آه خدای من

برای همین من آیسان نیسته ام اگر تغیبتان نکنیم {:

خخخ((:

اصن با مامانه فرید میریم^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، *Armila* ، FARID.SHOMPET ، Alijah-1994 ، *Nafas* ، .. ReZa ..
(14-10-2013، 16:20)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:12)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:08)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نع>_<

اوه. تارا مخالفه. پس همه خفهSleepy

تارا جون کوتا بیا دیگه
من یه سری از دوستامم میارم که یه جشن عالی شه و بعدش همه سالسا میرقصیم و منم عکسارو میندازم..
فرید بدو پسر که دیر نشه TongueTongueTongue

پسokeye امشب همه با هم پیش فریدوتاراو kiss و سالسا و عکس و بستنی و شام و خواب و ....
چطوره؟؟؟؟ WinkBig GrinTongue

eeee پس kiss رو این شکلی مینویسن ^ ــــ ^ همه جورشو نوشتم غیر از این جورشو |:

(14-10-2013، 16:19)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه ! تو رو خدا نه! تو این رضا رو نمیشناسی! <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195 رضا بیاد در اصل کل مدرسمون اومده. کافیه سوژه بیوفته دستش!
خیلی نامردی.....من اینجوریم؟! به درک خیلی دلت بخاد....!نمیام

ژاکت صورتی ؟! oــــO
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Alijah-1994 ، T A R A ، .. ReZa ..
نقل قول: فکر خوبیه.....!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195
نگا رضا یزید چه جوری می خنده! Confused

نقل قول: خونه بهترها!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195
تو پارک که نمیشه ماچ کرد!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 195
اصن کی گفته ما می خواهیم همو ماچ کنیم؟Huh

نقل قول: لامصب این سپاسا ها چرا کار نمیکنه؟:|
فریـــــــــــــــــــد :|
تو هم سپاس بده که بیشتر بشه داداشBig Grin

نقل قول: گفتش بـــَـــســــتــَـــــنـــِــــی ؟! oـــــO من کشته مرده ی بستنی هستم

پس حتما میآیم خانه یتان تا باهم بستنی بخوریم ^ــــ^ آخ جون یه بستنی رو امشب افتادیم
آیسان!؟ Confused بیخیال شو. تو بچه تهرانی خطرناک تری!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *Nafas* ، Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 158 مهمان