امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(12-10-2013، 21:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرمر فیلم ک چیزی نیست ما پشت دبیر ریاضیمون مانتوش سفید بود فک کنم خیلی دوس داشت دکتر بشۀ ولی ب ارزوش نرسیدۀ بود خخخ

چیز بد نوشتۀ بودیم یارو رفت تو دفتر زنگ تفریح کادر دفتر ریختن تو شیوا مهدیۀ صبا بیاید دفتر رفتیم من انغد خندیدم ک مردۀ بودم فغط میگفتم زنگ بزنید بابام بیاد من تا بابام نباشۀ چیزی نمیگم مسل اینا ک تا وکیلشون نیاد چیزی نمیگن خخخخخخخ

بزا تازۀ داشتم خاطره میگفتم بدرودDodgy

شیوای خل و چل!!!!!Big Grin

هوووووف

صفحه ها لود نمیشنDodgy

ای بابا این نسخه چرا اینطوریه؟؟؟؟؟
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
آگهی
آره ایمان فرار کردم! ... خو بهت گفتم که چند ماهی طول میکشه! برو از روشا2012 بپرس بهت میگه چند ماه مدیر بوده

نقل قول: چ شادی تو.......
برو پیش زنت!!!!!!

اصن شکلکه Big Grin منم!
دارم میرم دیگه! چرا حولم میدی؟!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Wanton ، сÜтε Đévìł ツ
(12-10-2013، 21:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ایمان فرار کردم! ... خو بهت گفتم که چند ماهی طول میکشه! برو از روشا2012 بپرس بهت میگه چند ماه مدیر بوده

نقل قول: چ شادی تو.......
برو پیش زنت!!!!!!

اصن شکلکه Big Grin منم!
دارم میرم دیگه! چرا حولم میدی؟!

آخه نمیری مثل آدم ک باید حولت دادDodgy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(12-10-2013، 21:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماه؟ :|

من 2 دوازدهم سال مدیر آزمایشی بودم -___-
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: شیوای خل و چل!!!!!
خلو چل چیۀ من داشتم مسخرشون میکردم اونام حرس میخوردن نمیتونستن کاری کنن یبارم نزدیک بود با مدیر درگیر بشیم خخخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(12-10-2013، 21:42)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیوای خل و چل!!!!!
خلو چل چیۀ من داشتم مسخرشون میکردم اونام حرس میخوردن نمیتونستن کاری کنن یبارم نزدیک بود با مدیر درگیر بشیم خخخخخخ

ب خدا خیلی خنده ای!!!!!

خو دیگه من برم بکپم....
بدرود..
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
بیشوورا همه رفتن .. >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 143
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(12-10-2013، 21:48)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشوورا همه رفتن .. >_<

شووووهرت همین جاها بود الآن....
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A ، FARID.SHOMPET
نقل قول: بیشوورا همه رفتن .. >_<

چی میگۀ؟Sleepy
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، сÜтε Đévìł ツ
(12-10-2013، 21:50)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 21:48)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشوورا همه رفتن .. >_<

شووووهرت همین جاها بود الآن....

خخخ.(:

شیوا 0_0
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 143
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان