امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(12-10-2013، 19:27)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 19:25)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 19:22)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اييييييييييييييييييييييUndecided
چقدر خوار شدم اينجاUndecided
ديگه كسي دوستم ندارهUndecided
امدم اينجا اشتباه ولي رفيقامو نمي تونم ول كنمUndecidedShy

چت شده تو؟ :|
چيزيم ني خوفم هنگامهBig Grin

شک دارم :| =))
 سپاس شده توسط τοxικ
آگهی
خدافــــــ×ــــــــــــس
اي خداSad
ميخوام بپرم وسط كوچه داد بزنم و هرچيزي تو گلوم گير كرده بگم بگم به خداBig Grin
خدايا ااخه نوكرتم اين چه كاري با بنده هات ميكين؟:cool:
(12-10-2013، 19:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دلم نمیخواد > _ <

بی لیاقتی!kaffe2
نقل قول: خب منو مرضیه هم که دعوامون شد!>_<
حالا با کی حرف بزنم؟!>_<
vahidrk شومپت

کته کله! -_-
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، T A R A
(12-10-2013، 19:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دلم نمیخواد > _ <

بی لیاقتی!kaffe2
نقل قول: خب منو مرضیه هم که دعوامون شد!>_<
حالا با کی حرف بزنم؟!>_<
vahidrk شومپت

شاید Undecided
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
مــرضیه خـــُل شده .. ♥-_-♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 117
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، pink devil
(12-10-2013، 19:29)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 19:27)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 19:25)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 19:22)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شک دارم :|
اره يه چيزيم هستSad
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
نقل قول: کته کله! -_-

جوجه شومپت kaffe2

خوشگله کجایی؟

(12-10-2013، 19:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــرضیه خـــُل شده .. ♥-_-♥
بود!kaffe2در جریان نیستی جانم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، сÜтε Đévìł ツ ، pink devil
(12-10-2013، 19:31)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 19:29)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره يه چيزيم هستSad

:|

خو چته؟
 سپاس شده توسط τοxικ
مرمری بیا قسمت 4 خشم مرمرو بسازیم.....!!!
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط T A R A ، pink devil ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان