امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

هــــــــــــــــــــــــویش ^_^

زِکی:| آغآ جَوّه مدیریَتی بِت دس داده رفتی گفتگو باز کردی؟!:|

رُزی ... 0_0

مـــرمــری 0_0

رزی احسان رف؟! چرا نِگَهِش نداشتی موخوام دعوا کنم=(
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 62
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR ، pink devil
آگهی
سلام همگی یه چی میگم و میرم
مرمر منو تو لیست دوستات بزار>__<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، pink devil ، T A R A
سلام بر زنای گلم چطور متورین ؟
Channel
 سپاس شده توسط pink devil ، Mason ، T A R A
(11-10-2013، 18:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــــــــــــویش ^_^

زِکی:| آغآ جَوّه مدیریَتی بِت دس داده رفتی گفتگو باز کردی؟!:|

رُزی ... 0_0

مـــرمــری 0_0

رزی احسان رف؟! چرا نِگَهِش نداشتی موخوام دعوا کنم=(

اومده بود رف .. ):
 سپاس شده توسط pink devil ، T A R A
1- دیگه پستونک نمیخورم

2- تو جام جیش نمیکنم

3- همین دیروز پریروزا وقتی پام زخم شد فقط 30 دقیقه گریه کردم پس یعنی من بزرگ شدم

4- و خیلی چیزای دیگه که ثابت میکنه من بزرگ شدم

خب خیلی خوشحال شدم از اینکه اومدین تو پروفایلم و شما هم باید به خودتون افتخار کنید که همین الان دارین از پروفایل یه مرد

بزرگ بیرون میرین.
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، Mason
(11-10-2013، 18:19)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 18:17)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 18:17)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 18:14)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُزییییییییییییییییییییی!>__________________________________________<
ها ؟! Big Grin

خوفـی؟!^ _ ^ Shy

خوبم تو خوبی ؟ ^____^*

(11-10-2013، 18:18)باربد1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 
بسته شد به این تاپیک مراجعه کنید.گفتوگوی آزاد نسخه ی پنجاه و هفت

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=63857

سلام . من باربد نیستم بلکه اسم زیبا تری دارم یعنی فرزاد.

11 سالمه و همتونو دوست دارم.

من وقت زیادی برای فکر کردن دارم . خیلی فکر میکنم . بعضی وقتا اونقدر فکر میکنم که خسته میشم.بعدم فکر میکنم که چطور فکر نکنم.

خانه ی ما طبقه ی 1200 یه آپارتمانه یعنی آخرین طبقه و من حق ندارم پامو از خونه بیرون بذارم چون ممکنه زیر ماشین برم یا با 

یکی دعوا کنم یا شایدم به گربه و سگای کثیف تو خیابون دست بزنم. همه ی این حرفا رو " مامان" میگه. ولی من تو تابستونا با 

کسی دعوا نمیکنم چون اون بچه ها هم با من قهر میکنم . 

و حالا اصل مطلب:

مامانم میگه من یه مرد شدم و من هم حرفشو تایید میکنم چون:

1- دیگه پستونک نمیخورم

2- تو جام جیش نمیکنم

3- همین دیروز پریروزا وقتی پام زخم شد فقط 30 دقیقه گریه کردم پس یعنی من بزرگ شدم 

خب خیلی خوشحال شدم از اینکه اومدین تو پروفایلم و شما هم باید به خودتون افتخار کنید که همین الان دارین از پروفایل یه مرد 

بزرگ بیرون میرین.

حالا قبل از این که برین بیرون من میخوام براتون یه شعر که از مهد کودکم یاد گرفتم براتون بخونم.

bye bye

see you tomarrow

bye bye

see you tomarrow

bye bye

see you tomarrow

bye bye

see you tomarrow

bye bye 

see you tomarrow . . .

0_0

حالا من نمیدونم بخندم یا گریه کنم :|
((((((:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، pink devil ، Mason
ســلآم اصغـــــــــــــــر♥ ^ _ ^
تارایم؟! ♥
رُزی؟!^ _ ^
مهسایم؟! ^_^
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason ، T A R A
(11-10-2013، 18:24)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر زنای گلم چطور متورین ؟

آواتارتو عوض کن زشته :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
نقل قول: ســلآم اصغـــــــــــــــر♥ ^ _ ^

پسرمون چطورۀ/؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 62
Channel
 سپاس شده توسط pink devil
(11-10-2013، 18:24)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 18:19)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 18:17)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 18:17)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 18:14)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُزییییییییییییییییییییی!>__________________________________________<
ها ؟! Big Grin

خوفـی؟!^ _ ^ Shy

خوبم تو خوبی ؟ ^____^*

(11-10-2013، 18:18)باربد1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 
بسته شد به این تاپیک مراجعه کنید.گفتوگوی آزاد نسخه ی پنجاه و هفت

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=63857

سلام . من باربد نیستم بلکه اسم زیبا تری دارم یعنی فرزاد.

11 سالمه و همتونو دوست دارم.

من وقت زیادی برای فکر کردن دارم . خیلی فکر میکنم . بعضی وقتا اونقدر فکر میکنم که خسته میشم.بعدم فکر میکنم که چطور فکر نکنم.

خانه ی ما طبقه ی 1200 یه آپارتمانه یعنی آخرین طبقه و من حق ندارم پامو از خونه بیرون بذارم چون ممکنه زیر ماشین برم یا با 

یکی دعوا کنم یا شایدم به گربه و سگای کثیف تو خیابون دست بزنم. همه ی این حرفا رو " مامان" میگه. ولی من تو تابستونا با 

کسی دعوا نمیکنم چون اون بچه ها هم با من قهر میکنم . 

و حالا اصل مطلب:

مامانم میگه من یه مرد شدم و من هم حرفشو تایید میکنم چون:

1- دیگه پستونک نمیخورم

2- تو جام جیش نمیکنم

بزرگ بیرون میرین.

حالا قبل از این که برین بیرون من میخوام براتون یه شعر که از مهد کودکم یاد گرفتم براتون بخونم.

bye bye

see you tomarrow

bye bye

see you tomarrow

bye bye

see you tomarrow

bye bye

see you tomarrow

bye bye 

see you tomarrow . . .

0_0

حالا من نمیدونم بخندم یا گریه کنم :|
((((((:

خدایا با کیا شدیم 3 میلیارد ! :|
بخند بخند <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 62

بلی مرمری ؟ <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 62
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A ، pink devil

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان