امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(11-10-2013، 16:26)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 16:25)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 16:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنگـآمـه منـ پریـامـآ!!!!Sleepy

تـــآرا نفـسـه عمیقـ آرومـ بـاشـ عشقمـ!!

آشنا میزنه اسمت Angel

واقعـاً نشنـاختــی؟؟؟؟؟! بزنمـ کنسرو شیـآDodgy
paria/1بودمـAngel

آهان یادم اومد Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
آگهی
غزال تو ضعيفه ميخواي منو ناقص كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ميزنم همينجا شتكت ميكنم اصلا بحث به تو مربوط ني مياي گوخوري ميكني هيDodgyDodgy
شما ها اون رو منو نديدDodgyDodgyDodgy
من لعيارو خشك كردم انداختم روبند 2تا گيره هم زدمDodgyDodgy
تو كه ديگه جوجه ايDodgy
انقدر هم پاچه خواري نكن كه از هرچي پاچه خواره حالم به هم ميخوره Dodgy
فك كردي من خودمو معصوم نشون ميدم هر گه ي كه ميخواي ميتوني بخوري بهتره پس دهنتو جلو من ببنديDodgy
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
(11-10-2013، 16:26)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی... خدافس

به جا سلام سپاس زدمConfused
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
گرگیین به منم سلام نمیدن
آدامـسـبـآ اونـ هَـمٍـهشـیـک بـودَ نٍشـ بَــــو دهــدقــ  زیـرهـ ***پــام لــــهـ مــیکنــــم تــــو کــــه***(نـــدونیــ بــهــترهـ {خـوابـ بَـــــــدمـــیـبیـنیــــــ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
(11-10-2013، 16:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــعــــی |:

ارتادخت بیا با من بحرف منم تنها شدم {:
خدایا شکرت................
حالا چرا نفس عمیق می کشی...............
(11-10-2013، 16:27)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 16:26)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگرد به حالت اولیه ت kaffe2

باوشه^_^

چه بچه گُلی Big Grin
عاقا مرمری هی می گفت لباس بپوشین اخر تنها رفت kaffe2
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(11-10-2013، 16:26)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی... خدافس

خـودتــی اونچیزی کـه فکـر میکنـی مـاییمـSleepy

خوشـ اومـدی

در خروج از بالاست!!
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آیسان خوف شدم؟
(11-10-2013، 16:28)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرگیین به منم سلام نمیدن

بابا سلام اما سپاس زدمBig Grin
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Ƒαкє ѕмιƖє
(11-10-2013، 16:28)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 16:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــعــــی |:

ارتادخت بیا با من بحرف منم تنها شدم {:
خدایا شکرت................
حالا چرا نفس عمیق می کشی...............

{: خو .. .. .. .. .. یه چیزی بگو

(11-10-2013، 16:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان خوف شدم؟

وری نایس گلم {:

من چطور؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 47
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان