05-06-2012، 10:46
کاش دستان خدا پیدا بود
تا در آن وقت که بی حوصله و تنهایی ودلت از غم دنیا مملو،
بزنی تکیه بر آن و بخندی به همه رنج جهان
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
کاش دستان خدا پیدا بود تا در آن وقت که بی حوصله و تنهایی ودلت از غم دنیا مملو، بزنی تکیه بر آن و بخندی به همه رنج جهان
شايد درست نگاه نكردي
به اين كوشه كنارها هنوز ميتون مردانگي را يافت اگر درست بنگري به در ديوار اين شهر هنوز ميبيني مردانگي مرداني را كه حاظرند همه چيزشان را بدهند فقط براي لحظه شادي دخترك اگر درست بنگري به كوچه پسص كوچه هاي تاريك شهرهاي غريب هنوز ميبيني مردانگي را همان مرد كه حاظر است بميرد ولي نبيند كه دخترش را بي آبرو ميكنند برادري كه حاظر است به زندان برود براي كشتن كسي كه نميتوان اسم مرد رو او گذاشت پس بياييد با هم درست نگاه كنيم شايد هنوز مردانگي نمرده باشد
05-06-2012، 10:50
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم....!! حال من و باران..... ابری از بغض فسرده... لب آن جوی ! نه صدایی نه نگاهی و نه چشمان سیاهی..... آسمان سخت گرفته,شب و ظلمت,من و تنهایی و غربت.... آری غربت!! بی تو من در همه ی شهر غریبم............! ......... یادم آمد تو به من گفتی از این عشق حذر کن,بشنو سخن و بر این آب نظر کن...... اما..... ای یار....!! لحظه ای چند درنگ کن...... آب آینه ی عشق گذران نیست و چرا نگاه تو به نگاهم نگران نیست ؟! این دل عاشق من با دگران نیست نشنیدی...... تو گسستی تو رمیدی..... دلبرم بی من از این شهر سفر کرد,بگذشت ز من,از من و این عشق ساده گذر کرد.. و در این حال...... نوری بدرخشید,کوچه لرزید....... دو سیاهی دست در دست........ فانوس بدست ز کنارم بگذشتند..... آه........ دلبرم بود با دگران بود ,فارغ از غم این قلب نگران بود...... .......... بغض ابر شکست........ آسمان هم ,به سوگ این دل دیوانه نشست..........
تمام چسب زخم هایت را هم که بخرم
باز نه زخمهای من خوب میشود نه زخمهای تو ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببخشيد اگه بد نوشتم درست بلد نبودم بنويسم اخه بار اولم بود به بزرگي خودتون ما رو ببخشيد
05-06-2012، 10:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-06-2012، 10:52، توسط Hamidreza jefri HHH.)
نگرانم
نگران این قفل هستم ! نکند این "گل" ها فریبش دهند بازش کنند! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
05-06-2012، 10:54
هوای دلم ابریست!
بغض نشکسته ای که دیگر تاب تحملش نیست....... برایم دعای باران بخوان......! چشمانم کویر خشکیده ای است, که سکوت سراب را به سوگ نشسته .....!!
05-06-2012، 11:00
هواي دل تو ابريست
هواي دل من هميشه بارانيست از ديدن رخ توست كه ميشود هواي دل من افتابي اما تو همچون ماه شب 14 فقط خود را يك بار نشان ميدهي زين روست كه ميگويم هواي دل من بارانيست تو بياو اين ابرها را به كناري بزن شب تاريك من را باسپيدي روز جا بزن تا كه ديگر نباشد هواي دل عشاق باراني
05-06-2012، 11:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-06-2012، 11:05، توسط frozen✘girl.)
من از خودم هم بریـــــــــــــــــــــــــــده ام تو مرا از رفتنــــــــــــــــــــــــت میترسانی؟!! من اگر از رفتنــــــت میـــــــترسیـــدم/هرگز نمیگفتم "دوســـتت دارم"
05-06-2012، 11:10
نميروم ك
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |