نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

میدونم
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، Son of anarchy
آگهی
چند سوال من چند وقتي وقت ندارم برم جستجو
1.قلعه نويي تو استقلاله بطور قطعي؟؟
2.سرمربي تيم تراكتور كيه پس؟
3.جواب بدين بالا رو
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
بله ژنرال مطمئنا به قلعه ی آبی ها برگشته !

احتمالا فراز کمالوند سرمربی تراکتور بشه ولی قبلا شایعه بود که علی دایی میخواد سرمربی بشه . به هر حال فراز محتمل ترین گزینه است.

اینو ویرایش کردم :

پرویز مظلومی هم به گزینه ها اضافه شد
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
روز بیست و سوم :
108.چهار نقل و انتقال مهم در آستانه رخ دادن است كه اگر اتفاق بيفتند هر چه تا امروز در بازار نقل و انتقالات رخ داده از يادتان خواهد رفت.

استقلال و قلعه‌نويي سه خريد مهم دارند كه يكي از آن‌ها تقريبا قطعي شده و دو تاي ديگر در مرحله مذاكره هستند. آبي‌ها براي خط حمله خود امين منوچهري را از سايپا مي‌خواهند كه نامه‌نگاري‌ها براي دريافت رضايت‌نامه او از باشگاه كرجي آغاز شده است. منوچهري مهاجمي است كه فصل گذشته مقابل استقلال صابونش به تن استقلالي‌ها خورده و در بازي برگشت دو تيم دو گل نارنجي‌پوشان را وارد دروازه استقلال كرده است.

در خط هافبك هم مازيار زارع و قاسم دهنوي دو هافبك دفاعي مورد نظر قلعه‌نويي هستند كه تلاش براي جذب آن‌ها ادامه دارد. هر دوي اين بازيكن‌ها در حال حاضر همراه تيم ملي در ازبكستان به سر مي‌برند.

از سوي ديگر احتمال رفتن مهدي رحمتي از استقلال هر لحظه بالاتر مي‌رود. دروازه‌بان شماره يك تيم ملي با آمدن قلعه‌نويي به احتمال زياد استقلال را ترك خواهد كرد و مقصد بعدي او هم مس كرمان خواهد بود. اگر اين انتقال قطعي شود آن وقت پروژه بازگشت طالب‌لو به استقلال هم سرعت بيشتري خواهد گرفت.

109.استقلال و یک خرید جنجالی جدید

به نظر می رسد توصیه های یکی از گزینه های اصلی مدیریت استقلال که اصالتی خوزستانی دارد در بازگشت قریب الوقوع مبعلی به استقلال ، بی اثر نبوده است.

به گزارش 598 به نقل از خبرآنلاین، ایمان مبعلی ، هافبک دائما ذخیره قصل گذشته الشارجه امارات به استقلال بر می گردد تا سهمیه بازیکن آسیایی استقلال پر شود. مبعلی که ابتدای فصل گذشته از استقلال جدا شد و به تیم اماراتی الشارجه پیوست به هیچ وجه نتوانست در این تیم موفق باشد.

ایمان که در سال اول حضور مظلومی به استقلال آمده بود در این تیم در ایامی که جباری مصدوم می شد ، مجال برای بازی پیدا می کرد. به نظر می رسد توصیه های یکی از گزینه های اصلی مدیریت استقلال که اصالتی خوزستانی دارد در بازگشت قریب الوقوع مبعلی به استقلال ، بی اثر نبوده است. پیش از این قلعه نویی میثم بائو را به استقلال برگرداند و جذب مبعلی در خط هافبک درحالی که عمده مشکل استقلال در پست دفاع و هافبک چپ است ، می تواند بیش از قبل شایعه جدایی هافبک های فعلی استقلال یعنی جباری و تیموریان که با تیم قرارداد ندارند را قوت ببخشد.

110.این خبر جدیدیه ! خیلیم عجیب به نظر میرسه چون تا حالا هیچ صحبتی در موردش نشده بود :

توافق مظلومی با تراکتورسازی

طبق توافق های اولیه، شرایط فراهم است تا سرمربی سابق آبی‌پوشان هدایت تیم تراکتورسازی را برعهده خواهد بگیرد.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، پس از جلسه عصر امروز حسین جعفری، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با پرویز مظلومی، سرمربی فصل گذشته استقلال با مسئولان تبریزی به توافق رسید تا فصل آینده هدایت تیم تراکتورسازی را بر عهده داشته باشد.

قرار است طی روزهای آینده این مذاکرات با بین طرفین ادامه داشته باشد و قرارداد نهایی و رسمی با مظلومی امضا شود.

امیر قلعه‌نویی سرمربی فصل گذشته تراکتورسازی بود که توانست نایب قهرمان لیگ یازدهم شود. قلعه‌نویی این فصل هدایت استقلال را برعهده گرفته است.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe ، Newsha ti ti ، Son of anarchy
111.سید مهدی رحمتی در گفت و گو با خبرآنلاین/نه استقلال نه پرسپولیس، شاید بچه داری کنم!

رحمتی در این گفت و گوی کوتاه حرف های جالبی می زند

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○ 9

به گزارش خبرآنلاین از تاشکند ؛ سید مهدی رحمتی اعلام کرد به پرسپولیس نمی رود. گلر فصل گذشته استقلال، در این باره به خبرآنلاین می گوید: «برخلاف شایعات، به پرسپولیس نمی روم.» او درباره تمدید قرارداد با استقلال هم توضیح روشنی نداد: «قراردادم با این تیم تمام شده و شاید نماندم.» او در پاسخ به این سوال که پس به چه تیمی خواهی رفت، لبخندزنان جواب می دهد: «فکر کنم به بچه داری مشغول شوم!» درباره آینده گلر تیم ملی شایعات بسیاری شنیده می شود. دیروز نیز خبر مذاکره او با مس کرمان در رسانه ها مطرح شد که سید مهدی رحمتی این شایعات را نیز رد کرد: «نه، به مس هم نمی روم!»

112.فهرست مازاد قلعه نوعی اعلام شد!

امیر قلعه نوعی در نظر دارد استقلال را با شرایط ایده آلی برای فصل آینده آماده کند، اما این درحالی است که وی یک فهرست مازاد و سیاه نیز برای فصل آینده تهیه کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران : اعضای تیم استقلال در حالی برای فصل آینده آماده می شوند که شرایط مشخصی ندارند از طرفی قلعه نوعی نیز به عنوان سرمربی این تیم تصمیم دارد که بهترین انتخاب را برای فصل آینده داشته باشد.

بازیکنانی که قصد ندارند به همکاریشان با استقلال ادامه دهند مشخص نیستند اما امیر قلعه نوعی نام چند بازیکن را مطرح کرده است که برای فصل آینده نیازی به آنها ندارد و میلاد میداودی یکی از این بازیکنان است، مهاجم تیم استقلال فصل خوبی را در جمع آبی ها سپری نکرد و این موضوع باعث شد که امیر قلعه نوعی نیز به همین دلیل وی را در لیست مازاد خود قرار دهد.

این مهاجم از اواخر سال قبل نیز جدایی اش قطعی بود اما امیر قلعه نوعی که نام چند بازیکن را در خط حمله مطرح و برای فصل بعد مد نظر دارد به این بازیکن نیازی ندارد.

شایان ذکر است، در فهرست مازاد سرمربی جدید تیم استقلال مهدی امیر آبادی نیز حضور دارد با اینکه این بازیکن در سالهای حضور قلعه نوعی در استقلال حضور داشته اما به دلیل شرایط فعلی و وضعیتی که در حال حاضر با آن روبه روست در این تیم جایی ندارد.

از طرفی دیگر بحث جدایی شیرزاد مدافع استقلال نیز مطرح است که گفته می شود با مشکل مصدومیت روبه روست و قصد ادامه دادن به فوتبالش را ندارد.

این در حالی است که وضعیت فریدون زندی هم در تیم امیر قلعه نوعی مشخص نیست
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، Ali MuSiC ، Son of anarchy
113.
کی روش: ما فردا از تمام پتانسیل و قدرت خود استفاده می کنیم ؛ دوست دارم ایران و ازبکستان از این گروه بالا بروند

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران امروز با روحیه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با ازبکستان، حاضر شد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از خبرآنلاین، کی روش گفت: «علت حضور من در اینجا آن است که به خاطر مرحله آخر جام جهانی آمده ام و می خواهم صعود کنم. مرحله سخت و سنگینی در پیش داریم. هم برای من و هم برای مربیان دیگر، مرحله نهایی دشوار خواهد بود. در مقطع زمانی کوتاهی باید چند بازی انجام دهیم.» کی روش این حرف ها را در ابتدای کنفرانس مطبوعاتی خود زد و به سوالات دیگر نیز پاسخ داد.

* فردا می توانید ازبکستان را شکست دهید؟
- صد در صد در بازی فردا ما و ازبکستان خواهان برد هستیم. به ویژه ازبکستان که در خانه اش بازی می کند. این اولین بازی دو تیم است. ازبکستان به خاطر نتایجی که در مرحله گذشته و همچنین جام ملت های قبل به دست آورد، طبیعتا شانس بیشتری نسبت به ما دارد. این تیم علاوه بر یک مربی خوب، بازیکنان خوبی دارد و توانسته موفق باشد ولی ایران نیز با تمام قابلیت ها و توانایی ها خود فردا بازی خواهد کرد. ما از تمام پتانسیل و قدرت خود استفاده می کنیم. در نهایت برای دو تیم بازی سختی در پیش خواهد بود.

* شما چه برنامه ای برای این دیدار دارید؟
- ما با در نظر گرفتن تمام قابلت های ازبکستان به تاشکند آمده ایم ولی می خواهیم لحظه به لحظه و متر به متر در زمین بازی بجنگیم و برنده باشیم.

* 5 بازیکن ازبکستان محروم هستند و 2 بازیکن این تیم نیز مصدوم. این مسئله چقدر در بازی فردا تاثیرگذار خواهد بود؟
- محرومیت بازیکنان مسئله ای که توسط رسانه ها مطرح شده است و من علاقه ای به دنبال کردن آن ندارم. اهمیتی به این موضوع نمی دهم. تنها می دانم که از بین 5 بازیکن محروم این تیم، تنها دو نفر فیکس بودند. به همین دلیل نمی خواهم بیش از این به چنین موضوعی بپردازم. قطعا غیبت آن ها تاثیری در بازی نخواهد داشت. مطمئن هستم که محرومیت این بازیکنان برای دوست و همکار من در تیم ملی ازبکستان، سردرگمی داشته چرا که او بدون این بازیکن ها توانست ژاپن را در توکیو با یک گل شکست دهد!

* پس وضعیت ازبکستان بسیار مشخص است ولی اوضاع ایران به چه شکل است؟ آیا کسی در ترکیب شما غایب خواهد بود؟
- من دوباره می گویم ازبکستان مشکلی با غیبت بازیکنانش ندارد. بازی ژاپن و برد ازبکستان، بهترین مثال برای این توضیح است. درباره ایران نیز می توانم بگویم، مشکلی نداریم. خوب تمرین کرده ایم. اردوی آماده سازی خوبی داشتیم و تک تک بازیکنانم آماده هستند.

* آیا مجتبی جباری و اشکان دژاگه می توانند بازی کنند؟
- بله مشکل حادی ندارند ولی بعد از تمرین امروز، درباره آن ها تصمیم خواهیم گرفت.

* آقای کی روش شما در بهترین تیم های اروپایی کار کرده اید و اولین بار است در آسیا چنین تجربه ای را به دست می آورید. نظر کلی شما درباره فوتبال قاره چیست؟
- لبته این اولین تجربه من نیست. قبلا در ژاپن و امارات نیز مربیگری کرده ام، پس تجربه کار در آسیا را دارم. اما قطعا تفاوت های زیادی بین فوتبال اروپا و آسیا وجود دارد. این تفاوت در بخش حرفه ای گری، بیشتر است. ولی یک چیز در تمام دنیا مشترک است. هم بازیکنان، هم طرفداران و هم عوامل یک تیم، برد می خواهند؛ چه در برزیل، چه ایران و چه ازبکستان.

* آقای کی روش چندی پیش فدراسیون فوتبال ازبکستان و رسانه های این تیم لیست اسامی بازیکنان تیم ملی ایران را اعلام کرد. گویا این مسئله شما را خیلی ناراحت کرد.
- من 33 سال است که در فوتبال کار می کنم و تجربیاتی به دست آورده ام. می خواهم تجربیاتم را خیلی دوستانه با شما در میان بگذارم. شما تمام مسایلی که در مطبوعات می خوانید را نباید باور کنید!(خنده جمعی) مسئله دوم اینکه، بعد از سال ها کار در فوتبال، نباید ناراحت شویم. خود من در قراردادم بندی به نام ناراحتی وجود ندارد و مثلا اگر ناراحت شوم، به من پولی نمی دهند!(خنده جمعی)

* پیش بینی شما از بازی فردا چیست؟
- فقط می توانم بگویم که خوشحالیم اینجا هستیم و فردا نیز با تمام قدرت به میدان می رویم. در پایان می گویم دوست دارم ایران و ازبکستان از این گروه بالا بروند.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، AmItiSe ، Son of anarchy
روز بیست و چهارم

114.جانشین فتح الله زاده مشخص شد!

امیدوار رضایی عضو هیات مدیره استقلال جانشین علی فتح الله زاده می شود.البته احتمالا

به گزارش بي باک به نقل از خبرآنلاین؛ رضایی که چند سالی سابقه عضویت در هیات مدیره استقلال را دارد، جدی ترین گزینه جانشینی علی فتح الله زاده است. پس از استعفای علی فتح الله زاده، حالا هیات مدیره استقلال باید مدیرعامل جدید را انتخاب کند که آن ها پیش از این در مورد مدیرعاملی رضایی به نتیجه مثبت رسیده بودند. حتی چند روز قبل هم که شایعه شده بود فتح الله زاده استعفا خواهد کرد، هیات مدیره با رضایی مذاکراتی را انجام داده بود. شانس رضایی از این جهت بیشتر از سایر گزینه هاست که او رابطه خوبی با امیر قلعه نویی سرمربی جدید تیم دارد.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
115.با بازیکنان جدید پرسپولیس آشنا شوید

تیم فوتبال پرسپولیس دو بازیکن جوان جذب کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ دنیزلی از مسئولان باشگاه پرسپولیس خواسته که چند بازیکن جوان جذب کنند. محمد رویانیان مدیرعامل این باشگاه در همین راستا با چند بازیکن مذاکره کرده و با دو نفر از آن ها قرارداد بسته است. محمدرضا خانزاده دفاع راست فصل قبل راه آهن با پرسپولیس قرارداد سه ساله بسته است. همچنین علی اسماعیل زاده که یک هافبک است و سابقه کاپیتانی تیم ملی جوانان را دارد، با پرسپولیسی ها قرارداد دو ساله امضا کرده است. به نوشته سایت باشگاه پرسپولیس، این تیم می خواهد با 5 بازیکن جوان قرارداد ببندد که تا به حال دو نفر از آن ها را جذب کرده است.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Ali MuSiC ، Newsha ti ti ، AmItiSe ، Son of anarchy
116.گاف مظلومی که دل هواداران تراکتور را شکست

گاف پرویز مظلومی در اولین مصاحبه اش به شدت دل هواداران تراکتور را شکسته. این یادداشت یک نگاه منطقی به این ماجراست.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از سایت گل، پرویز مظلومی در آخرین مصاحبه اش گفت: "از قول من بنویسید که من همیشه استقلالی هستم و رنگم آبی خواهد ماند. اما فوتبال حرفه‌ای است و حالا به مردم تبریز و آذربایجان دین دارم و باید برای این تیم و موفقیتش تلاش کنم." این چند جمله بخشی از مصاحبه پرویز مظلومی مربی سابق استقلال تهران هستند او در بخشی دیگر اشاره کرده فقط بازیکنانی را برای تراکتور از استقلال می گیرد که در لیست مازاد آبی ها باشند.

چندین بازی از شروع خوب امیر قلعه نویی گذشته است، کسی در استادیوم فریاد می زند "امیرپاشا" جمعیت با او همراه می شوند و لقب چسبانده می شود. هواداران هیجان زده تمام فصل این لقب را در استادیوم صدا می زنند بی توجه به اینکه چرا باید یک مربی به خاطر چند بازی خوب و یا اصلا یک فصل ویژه چنین لقبی را دریافت کند؟ نمونه مشابه منطقی، اعطای لقب سر(Sir) به آلکس فرگوسن است که نه پس از چند نتیجه خوب که پس از کسب چندین افتخار بزرگ اتفاق افتاد. ولی اینجا و در ایران که شرایط کمی متفاوت با اروپا است همچنان برخی مربی ها با پسوندهایی مثل خان، پاشا یا ... ملقب می شوند، گویا سیستم ارباب رعیتی حتی بر روی چمن فوتبال هم جاری است.

هر فصل چهره هایی در لیگ ایران حضور دارند که با سابقه حضور در تیم های سرخابی از ترکیب این تیم ها دور مانده اند و به ناچار با تیم دیگری قرارداد بسته اند. اتفاق مناقشه برانگیز زمانی پیش می آید که این بازیکنان یا مربیان در برابر تیم های سابق خود قرار می گیرند و این زمانی است که بی توجه به قرارداد خود با تیم فعلی یاد ایام گذشته می کنند. نمونه هایی از لیگ یازدهم سیاوش اکبرپور با زیرپیراهنی آبی به یاد استقلال، محسن خلیلی بازیکن مس کرمان که به شکلی عجیب پس از گلزنی با پیراهن مس به پرسپولیس اشک ریخت و حمید درخشان سرمربی سابق شاهین بوشهر که به جای تمرکز روی تیم خود بارها در مورد پرسپولیس و نیمکتش مصاحبه کرد، بودند.

سردار جعفری مدیرعامل تراکتورسازی است، چهره ای که چندین ماه پیش این پست را تحویل گرفته است و اکنون سعی دارد با فضای فوتبال آشنا شود. در روزهای گذشته گزارش هایی مبنی بر مذاکره باشگاه تراکتورسازی با مربیانی از لیگ های اروپایی منتشر شد، اخباری که امیدوار کننده به نظر می رسیدند ولی ناگهان ورق بازگشت و پرویز مظلومی مربی تراکتورسازی شد. استدلال آقای جعفری در مورد این انتخاب جالب به نظر می رسد. "ما مربی را انتخاب کرده ایم که تجربه حضور در لیگ آسیا را دارد، جمع بندی باشگاه این است که مربی خارجی بنا به عدم آشنایی با جو لیگ ایران و آسیا موفق نخواهد بود!" گویا زبان و قوانین فوتبال در ایران چیزی متفاوت با لیگ های معتبرتر است و البته با استدلالی چنین مورینیو نمی توانست به کالچیو و بعدها لالیگا برود چون در گذشته حضور در این لیگ ها را تجربه نکرده بود و یا مثلا کارلوس کی روش نمی توانست مربی تیم ملی ایران باشد چون تجربه حضور در مقدماتی جام جهانی آسیا را ندارد!

چهره ای سرمربی تراکتورسازی شده است که در اولین مصاحبه خود بیشتر از تراکتورسازی در مورد تیم سابق خود حرف زده است! آیا او به این روال در طول فصل ادامه خواهد داد؟ هواداران تراکتورسازی در ادامه روال لقب سازی های جوگیرانه او را به پاشا یا خان یا چیز مشابهی تبدیل خواهند کرد؟ و اینکه احتمالا یک فرصت طلایی که با حضور یک مربی شاخص می توانست برای تراکتورسازی و لیگ ایران ایجاد شود از دست رفته است.

117.جدول کامل نقل و انتقالات لیگ برتر سال 1391 تا کنون

احتمالی : قرمز
قطعی : سیاه

*. قرارداد های داخلی جزو دسته ی احتمالیست .

پرسپوليس :
خروجی ها :معمارزاده - هوشيار - آودوکيچ
ورودی ها : گردان - ادينيو - محسن بنگر - محمد قاضي - سيدجلال حسيني

استقلال
خروجی :.....
ورودی :سياوش اکبرپور- ميثم بائو

تراکتورسازي :
خروجی :حدادي فر- سياوش اکبرپور
ورودی : آنسلمو گنزالس - ژائو ويلا

سپاهان :
خروجی :محسن بنگر - سيدجلال حسيني
ورودی :باقر صادقي - محمد غلامي

راه آهن :
خروجی :کاظمي

نفت تهران :
خروجی :مارسيو خوزه
ورودی :وريا غفوري

صبا :
خروجی :رضا عنايتي
ورودی :ميثم خداشناس - سعيد لطفي

ذوب آهن
خروجی :محمد علي احمدي - ماهيني - طالبي - کاسترو - سيد محمد حسيني - قاضي - گردان - باقر صادقي
ورودی :مهدي رجب زاده - حدادي فر - محسن مسلمان

فولاد
خروجی : .....
ورودی :عباس پورخسرواني

نفت آبادان :
خروجی :...
ورودی :مهدي دغاغله - ابوذر رحيمي

مس
خروجی :سپهر حيدري
ورودی :محمد علي احمدي - ايوان پتروويچ - فردريک کانوته - رضا عنايتي - مسعود نظر زاده - آودوکيچ - کاظمي - حميد کاظمي - شهرام گودرزي

سایپا :
خروجی : ....
ورودی :مارسيو خوزه - جونيور تورتا

گهر زاگرس :.....

آلومينيوم هرمزگان : ...

پیکان
خروجی : جونيور تورتا
ورودی :...

فجر سپاسي
خروجی :مهدي رجب زاده

شهرداري تبريز

خروجی : وريا غفوري - ميثم بائو - شهرام گودرزي

ورودی :....

ملوان بندرانزلي

ورودی :محسن مسلمان - مهدي دغاغله

شاهين بوشهر

خروجی :ايوان پتروويچ - طالب لو - عباس پورخسرواني - مسعود نظر زاده

مس سرچشمه : ....

118.مظلومی از تراکتور پیاده شد!

در شرایطی از دیروز بعد از ظهر خبر توافق باشگاه تراکتور سازی با پرویز مظلومی بطور غیر رسمی در سطح شهر منتشر شدکه از همان دقایق اولیه موج مخالفت هواداران این تیم با این گزینه در فضای مجازی کلید خورد و کماکان ادامه دارد ،

از طرفی حوالی ظهر امروز مذاکرات دو طرف برای رسیدن به توافق نهایی در شرایطی به پایان رسید که به نظر حضور این مربی در تبریز قطعی به نظر می رسید ولی آخرین خبر ها حاکی است که بدلیل مصاحبه این مربی با خبر گزاری فارس موج جدید این مخالفت ها موجب شده که مدیریت این باشگاه مذاکرات خود را با این مربی را به حالت تعلیق در آورد . سردار جعفری مدیر عامل این باشگاه دیشب میهمان برنامه ورزش از نگاه دو بود که گفت هنوز با مظلومی قراردادی بسته نشده است !
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
119.3 عاملي که پيروزي تيم ايران را رقم زد

کارشناس فوتبال کشورمان و عضو سابق تيم ملي گفت: هدف کي روش اين بود که با حداقل امتياز به تهران برگردد.

علي اصغر مديرروستا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ، اظهار داشت: کي روش با ترکيبي که روانه ميدان کرد نشان داد که هدفش برد نبوده و خواستار حداقل امتياز مي باشد.

وي تصريح کرد: اگر بخواهيم عادلانه قضاوت کنيم حق ايران برد نبود اما خوشحالم که ايران توانست در اولين گام سه امتياز بازي را کسب کند.

مديرروستا در مورد نوع بازي ملي پوشان کشورمان افزود: من از ناهماهنگي بازيکنان متعجب شدم زيرا آنها ماه ها با يک تفکر کنار هم هستند و اميدوارم در بازي هاي آينده اين ناهماهنگي ها به حداقل برسد.

وي خاطرنشان کرد: درخشش مهدي رحمتي، تجربه بالاي سيد جلال حسيني و در نهايت اشتباهات داور ژاپني سه عاملي بودند که به پيروزي تيم ملي کشورمان کمک بسزايي کردند و به طور حتم کسب اين سه امتياز در ابن بازي در پايان مسابقات ارزش 30 امتياز را براي ما خواهد داشت.

دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان