25-09-2013، 14:32
هی بدک نبود
|
رمان بی کسی ها حتما بخونید |
||||||||||||||||||||||||||||||||
25-09-2013، 14:32
هی بدک نبود
26-09-2013، 17:49
منم مدرسه دارو مثل تو نمی تونم زیاد بیام ولی سعی کن زود تر بقیشم بزاری
27-09-2013، 13:21
من هر هفته میام هاااااااااااااااااااااا
(24-09-2013، 14:58)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله خب چون رمانه............................ (24-09-2013، 14:56)jinger نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از خدامه ولی موسمون خراب بود............. بعدم کی بورد................. کی بورد رو درسته حالا.................. ولیییی این موس........................... شاید خیلی دیر تر بقیشو بزارم.....................
ادامششششششششششششششششششششششششششششش
عزیزم جالب داری پیش میری امایکم با فضای واقعی ما جورنیس.نمیدونم چرااما موقع خوندن یاد سریال مدرسه شبانه روزی میوفتم.درش اغراغ موج میزنه درمورد دختریکه ازخودش دفاعی نداره اما خواستنی میشه ازسمت پسرخاص.دوسدارم ادامشوحتما بخونم.ممنون میشم واسم ایمیلش کنی
29-09-2013، 15:01
ببین من هی دارم چک می کنم
اگه تونستی برای منم بفرست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. amin.khozeymeh@yahoo.com
29-09-2013، 16:36
ارتادخت جونم.من یکی از طرفدارای این رمانم
ولی اولش فکر کردم شخصیتاش خارجی هستن.خارجی قابل باورتر بود
30-09-2013، 1:04
واقعن دیگه داره خیلی خیالی میشه!!!
30-09-2013، 16:54
(30-09-2013، 1:04)poorya0111 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب من خیالی دوس دارم ولی ممنون که خوندین......... (29-09-2013، 16:36)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب به نظرم بهتر بود این اتفاقات رویایی دقیقا توی ایران اتفاق میافتاد توی ایران رویایی.............. اخه بیشتر رمان هایی که هم سن و سالان من می نویسن خارج از کشورن ...... قبول داری خسته کننده می شه اون جوری.......... در ضمن من با فرهنگ کشور خودم بیشتر اشنام پس کارم این طور راحت تره................ ممنون که خوندی و نظر با ارزشتو دادی (29-09-2013، 12:04)elika.ja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی از این شبیه یابی ناراحتم................. فکر نمی کردم این جوری فکر کنین........... چون اون مدرسه شبانه روزیه و این جا هم یک مدرسه شبانه روزیه دلیل درستی برای شباهتشون نیست........ به نظر من رابطه یی مثل این و با اون طرز تموم شدن احتیاج به دروغ داره نه حتی اغراق........ منظورم اینه که این طور بهتره......... یه چیزی که از خیالات هم بگذره............ پسر خاص( ایدین) در اینده داستان دلیل این خواستن رو توضیح می ده........ خواستنی که کاملا یک هویی و بعد از حتی چند ساعت به یک دوستی صمیمی تبدیل می شه.......... و دختری که از خودش دفاع نداره درسته این دقیقا همون چیزی بود که من می خواستم از دل ارام ببینید......... ولی خواهش می کنم دیگه این رمان رو با هیچ فیلمی مقایسه نکنین....... در کل از این که خوندین و نظر دادید واقعا واقعا واقعا ممنونم............ خب دیگه حرفی نی اما خبر خبر............... جمعه همین هفته اگه شد منتظر قسمت جدید باشید.....................( موس و کیس رو با هم عوض کردم) از این پس هر جمعه یک قسمت جدید............ در ضمن اگر به نظرتون، اگر اسیب همیشه از یک طرف باشه همون طور که ترمیم خوب نیست ........... لطفا از من انتظار نداشته باشید این طور بنویسمش........... متاسفانه یا خوشبختانه بدختی از طرف یک ادم واحدهههههههههههه و نوچه هاش .......( توضیح اضافه: در تمام داستان) از همراهیتان صمیمانه ممنونم انتظار دیده هایتان را می کشم حتما دوباره سر بزنید قوووبون همه...................................................................................
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|