18-05-2011، 15:43
به غضنفر میگن چرا اینقدر زشتی ؟ میگه وقتی کوچیک بودم تو بیمارستان عوضم کردن !!
|
لطیفه جدید،جوک،جک،باحال،خنده دار،طنز |
||||||||||||||||||||||||||||||||
18-05-2011، 15:43
به غضنفر میگن چرا اینقدر زشتی ؟ میگه وقتی کوچیک بودم تو بیمارستان عوضم کردن !!
19-05-2011، 19:01
به احترام پدرم:
نزديك عمليات بود و موهاي سرم بلند شده بود بايد كوتاهش ميكردم مانده بودم معطل توي آن برهوت كه سلماني از كجا پيدا كنم. تا اينكه خبردار شدم كه يكي از پيرمردهاي گردان يك ماشين سلماني دارد و صلواتي موها را اصلاح ميكند. رفتم سراغش ديدم كسي زير دستش نيست طمع كردم و جلدي با چرب زباني قربان صدقه اش رفتم و نشستم زير دستش. اما كاش نمينشستم. چشم تان روز بد نبيند با هر حركت ماشين بي اختيار از زور درد از جا ميپريدم. ماشين نگو تراكتور بگو. به جاي بريدن موها، غلفتي از ريشه و پياز ميكندشان! از بار چهارم هر بار كه از جا ميپريدم با چشمان پر از اشك سلام ميكردم. پيرمرد دو سه بار جواب سلامم را داد اما بار آخر كفري شد و گفت: «تو چت شده سلام ميكني؟ يكبار سلام ميكنند.» گفتم: «راستش به پدرم سلام ميكنم.»...
21-05-2011، 9:08
اگه یه روز تنها شدی… تا کسی نیست دستتو بکن تو دماغت، حالشو ببر!
21-05-2011، 17:30
غضنفر داشته یكی رو بدجور میزده و هی داد میزده كمك كمك!
بهش میگن بابا تو كه داری اینو می زنی، تو چرا كمك میخوای؟ میگه آخه این گفته اگه بلند شم لهت می كنم
25-05-2011، 15:29
غضنفر تو انگليس راننده تاکسي مي شه بهش ميگن سختت نيست فرمون سمت راسته اينجا ؟
ميگه والا سخت که نيست فقط يه مشکلي که دارم اينه که هر وقت تف مي کنم مي افته رو مسافر بغلي
28-05-2011، 11:21
به غضنفر گفتن بیا شرکت نفت 15 روز کار 15 روز استراحت ماهی 300 هزار تومان ، غضنفر کمی فکر کرد گفت: نمیشه اون 15 روز هم نیام ماهی 150 تومان بدین بهم؟؟ !
روز تولد
اولین جلسه ی کلاس بود، استاد اسامی بچه ها را یکی یکی می خواند، رسید به اسم «بارانه». شخص مورد نظر را که پیدا کرد پرسید: واسه چی بارانه؟ دختر جواب داد: واسه اینکه روز تولدم بارون میومده ! برادر اهل دلی از ته کلاس گفت: خوبه اون روز آفتابی نبوده !!! زن نصیحت غضنفر به پسرش : هیچ وقت زن نگیر و به پسرت هم بگو زن نگیره !!! سوسک کش حیف نون چند روز پشت سر هم می رفت گچ سوسک کش می خرید. مغازه دار ازش می پرسه چرا اینقدر گچ سوسک کش می خری؟ حیف نون می گه: آخه هرچی اینا رو پرت می کنم به سوسکها نمی خوره! می گویند "مریلین مونرو" نامه ای به "آلبرت انیشتن" نوشت که فکرش را بکن که اگر من و تو ازدواج کنیم بچه هایمان به زیبایی من و هوش و نبوغ تو شوند چه محشری می شود! اینشتن در جواب نوشت: این یک روی سکه است فکرش را بکنید که اگر قضیه بر عکس شود چه رسوایی بزرگی برپا می شود. ******************************** روزی در یک مهمانی مرد خیلی چاقی سراغ برنارد شاو که بسیار لاغر بود رفت و گفت: آقای شاو! وقتی من شما را می بینم فکر می کنم در اروپا قحطی شده اتفاق افتاده است برنارد شاو هم سریع جواب می دهد: بله! من هم هر وفت شما را می بینم فکر می کنم عامل این قحطی شما هستید. ******************************** روزی نویسنده جوانی از جرج برنارد شاو پرسید شما برای چه می نویسید استاد؟ برنارد شاو جواب داد برای یک لقمه نان. نویسنده جوان برآشفت که متاسفم برخلاف شما من برای فرهنگ مینویسم. برنارد شاو گفت: عیبی ندارد پسرم هر کدام از ما برای چیزی مینویسیم که نداریم. ******************************** نانسی آستور – اولین زنی که در تاریخ انگلستان به مجلس عوام بریتانیای کبیر راه یافته و این موفقیت را در پی سختکوشی و جسارتهایش بدست آورده بود – روزی از فرط عصبانیت به چرچیل – نخست وزیر وقت انگلستان – رو کرد و گفت: من اگر همسر شما بودم توی قهوه تان زهر می ریختم. چرچیل با خونسردی و نگاهی تحقیر آمیز گفت : من هم اگر شوهرتان بودم می خوردمش.
28-05-2011، 20:35
غضنفر از جوب مي پره ازش فيلم مي گيرن .
دور آهسته ميزارن ميفته تو جوب. دور تند مي زارن مي خوره به ديوار
29-05-2011، 15:04
غضنفر میرسه تهران از اتو بوس ترمینال پیاده میشه.چشماش بیه دختر خوشگلی میخوره میره طرف دختر می گه: ببخشید خانم دوست دختر میگن شمااید؟
29-05-2011، 16:28
به غضنفر میگن : وبا اومده . میگه : چی چی آورده؟!!!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|