نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

ممنون

62.واكنش رحمتي به خبر بازگشت طالب لو به استقلال

وحيدطالبلو فصل پيش در حالي استقلال را ترك كرد كه مربيان تيم از وي ناراضي بودند و اين دروازه بان راهي شاهين بوشهر شد اما اين گلر اعلام كرده كه احتمال بازگشتش به جمع آبي ها وجود دارد و اين موضوع همزمان با حضور رحمتي در استقلال مشكلاتي را ايجاد كرده است.

اشگاه خبرنگاران، مهدي رحمتي فصل موفقي را در تيم استقلال سپري كرده و دروازه بان اول فوتبال ايران است، اما خبر بازگشت طالبلو به استقلال وي را با مشكل روبرو كرده است، زيرا در صورتي كه اين اتفاق رخ دهد و شرايط براي بازگشت طالبلو به اين تيم مهيا شود رحمتي در استقلال نمي ماند.

از طرفي مربيان و مسئولان فعلي تيم خواستار تمديد قرارداد رحمتي به عنوان اولين بازيكن تيم براي فصل آينده هستند و آنها خواستار حضور طالبلو در تيم شدند، اما بحث تغيير و تحولات و مطرح شدن نام گزينه اي مانند امير قلعه نوعي شرايط را به نفع وحيد طالبلو تغيير مي دهد زيرا او رابطه خوبي با اين مربي دارد و عنوان شده است كه نامش در فهرست قلعه نوعي است و در صورتي كه شرايط براي بازگشت اين مربي به استقلال فراهم شود طالبلو اولين گزينه جذب شده به اين تيم است.

اما در اين ميان مهدي رحمتي، نيز تمايل دارد تا در استقلال بماند و علي رغم اينكه مدير عامل پرسپوليس پيشنهاد قابل توجهي را براي جذب رحمتي پيشنهاد كرده است، دروازه بان آبي ها قصد ايجاد حاشيه و حضور در تيم رقيب را ندارد، به همين دليل وي نيز با شرايط خاص براي ماندن در تيم استقلال روبرو شده است، هر چند كه برخي اعلام كردند وي مي تواند در استقلال با وحيد طالبلو رقابت كند، اما اين دو دروازه بان اعلام كردند كه قصد ندارند در كنار يكديگر و در يك تيم حضور يابند به همين دليل ترجيح مي دهند در 2 باشگاه متفاوت مقابل يكديگر بايستند زيرا در غير اين صورت استقلال معدن حاشيه مي شود.
63.پیشنهادات وسوسه‌انگیر قطری‌ها برای جذب دروگبا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○ 6

با پیشنهادات تیم‌های قطری به ستاره ساحل‌عاجی چلسی، این مهاجم در راه لیگ ستارگان قطر قرار گرفت.

پس از اعلام جدایی دیدیه دروگبا، مهاجم سنگالی تیم فوتبال چلسی پس از ۸ سال از جمع آبی‌پوشان یک بار دیگر نام وی در رسانه‌ها مطرح شد.

گفته می‌شود دروگبا که نقشی اساسی در راه قهرمانی چلسی در لیگ قهرمانان اروپا ایفا کرده است پس از پیشنهاد وسوسه انگیز و هنگفت قطری‌ها طی فصل آینده به لیگ ستارگان بپیوندد.

قرار است مهاجم آفریقایی و ۳۴ ساله چلسی در تعطیلات، تصمیم قطعی خود در این مورد را بگیرد، هرچند که گفته می‌شود شانگهای شنهوا چین نیز برای زوج آنلکای فرانسوی در خط حمله به دروگبا پیشنهادی را ارائه کرده است.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، AmItiSe ، Son of anarchy
آگهی
روز چهاردهم :
64.کناره گيري فتح الله زاده از مديرعاملي استقلال

علي فتح الله زاده که مديريت عامل باشگاه استقلال تهران را بر عهده داشت، در نامه اي خطاب به وزير ورزش و جوانان، به طور رسمي استعفا کرد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گزارش مشرق ، علي فتح الله زاده که در فصل گذشته مديريت عامل باشگاه استقلال تهران را برعهده داشت، در نامه اي که براي محمد عباسي، وزير ورزش و جوانان ارسال کرد، به صورت رسمي کناره گيري خود را از اين سمت اعلام کرد.

اين اتفاق در حالي روي داد که از مدت ها قبل شائبه هايي در مورد تغييرات در راس اين باشگاه پرطرفدار به گوش مي رسيد. در اين بين، اظهارات رسولي نژاد (عضو هيئت مديره استقلال و معاون وزير ورزش) در کوران ديدارهاي هفته هاي پاياني مبني بر تحولات در راس اين مجموعه، موجب ايجاد حواشي زيادي شده و اين تيم را با مشکلات متعددي مواجه کرده بود.

فتح الله زاده در حالي از اين باشگاه جدا مي شود که استقلال در اين فصل توانست عنوان نخست جام حذفي را از آن خود کند. اين تيم آبي پوش در ليگ برتر نيز بر سکوي سوم ايستاد و در روز آخر، از رسيدن به جام قهرماني باز ماند. اين تيم در ديدار حذفي ليگ قهرمانان آسيا در مصاف با سپاهان اصفهان (قهرمان اين دور ليگ برتر و تنها تيم ايراني باقي مانده در رقابت هاي قاره اي) شکست را در فولاد شهر پذيرا شد.

در روزهاي اخير، ورزش کشور شاهد تغيير در برخي بخش هاي خود نيز بود که با شگفتي کارشناسان و دلسوزان مواجه شده بود. اکنون، به نظر مي رسد اين تيم پرهوادار نيز با تحولاتي اين چنيني مواجه است.

65.بند جالب قرارداد جدید مورینیو با رئال مادرید

در قرارداد جدید مورینیو، قید شده که هر گاه که مربی ستوبالی می خواهد می تواند بدون هیچ قید و شرطی از باشگاه جدا شود.

حقیقت این است که پشت شیرینی تمدید قرارداد مورینیو تا 2016، تلخی هایی هم وجود دارد. در واقع باید گفت که چه بسا این قرارداد تنها راهی برای آزاد شدن مربی برای جدایی از تیم در تابستان آینده است.
در قرارداد جدید مورینیو، قید شده که هر گاه که مربی ستوبالی می خواهد می تواند بدون هیچ قید و شرطی از باشگاه جدا شود. در قرارداد قبلی باید 20 میلیون یورو می پرداخت که به نظر می رسد با این قرارداد جدید که هیچ بعید نیست صرفا هیچ چیز جز جنبه تبلیغاتی نداشته باشد، دست مورینیو باز گذاشته شده که راحت تر در تابستان آینده از باشگاه جدا شود.
در قرارداد جدید، تغییری در دستمزد مربی پرتغالی ایجاد نمی شود اما دستمزد دستیارانش نظیر کارانکا، روی فاریا، سیلوینو لورو و مورایس افزایش یافته است.
لازم به ذکر است که باشگاه ها اغلب برای این که رفتن اعضایشان زیاد تلخ نباشد، از این حربه استفاده می کنند تا راحت تر کار رفتنشان را فراهم کنند.
مثلا یک سال و نیم پیش نیز آگوئرو در حالی با اتلتیکو تمدید کرد که مبلغ فسخ قراردادش از 60 به 45 میلیون یورو کاهش یافت که این باعث شد کار رفتنش از تیمش آسان تر شود.
66.تورس:فکر ميکردم که در ليست دل بوسکه نباشم

فرناندو تورس مهاجم اسپانيايي باشگاه چلسي در صحبتهايي اعلام کرد که نگران آن بوده که نامش را در ليست بازيکنان فراخوانده شده به اردوي يورو2012 نبيند.

اين درحالي است که در جريان ديدار دوستانه اسپانيا مقابل ونزوئلا در ماه فوريه، به دليل بازيهاي ضعيف تورس در چلسي، دل بوسکه، ال نينيو را به اردوي تيمش دعوت نکرده بود.

اما قرار گرفتن نام تورس در ليست ابتدايي رقابتهاي يورو2012، نشانه خوبي از حضور او در ليست نهايي دل بوسکه است و خود تورس هم از اين بابت خوشحال به نظر مي رسد.ال نينيو در صحبتهايي که در وب سايت رسمي اش بازتاب يافت گفت:« من خودم را خارج از ليست مي ديدم. من هيچ وقت از يک تماس تلفني اينقدر خوشحال نشده بودم.اسپانيا به شايستگي تيم مدعي ناميده مي شود و ما بايد اين ليبل را بپذيريم .هرچند که اين ليبل فعلا بي ارزش است؛ چون ما بايدتوانايي هايمان را در زمين مسابقه اثبات کنيم.»

تورس ادامه داد:« فتح سه جام متوالي، کاري است که هيچ تيمي موفق به انجام آن نشده است. اگر ما بتوانيم اين کار را بکنيم، يک الگوي بين المللي خواهيم شد؛ چرا که ساليان سال، نسلهاي مختلف درمورد ما صحبت خواهند کرد.»

تورس بعد از مصدوميت سختي که درجام جهاني 2010 گريبانگير او شد، اکنون پيغام حمايتي را براي داويد ويا دارد:« من فقط مي توانم حمايت، عشق ، روحيه و تحسين فردي ام را براي داويد ويا بفرستم .ويا بيش از هر فرد ديگري شايسته حضور در يورو بود.چرا که او ثابت کرده که وجودش براي اين تيم ضروري است. ما قطعا دلمان براي او تنگ خواهد شد و اگر غيبت پويول هم تائيد شود، ما دو غايب خيلي مهم دراين تورنمنت خواهيم داشت.»

67.دایی اولین گزینه ی تراکتور

علی دایی که در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ یازدهم توانست راه آهن را در لیگ برتر نگه دارد، حالا با پیشنهادهای زیادی برای فصل بعد رو به رو شده است.

به نوشته تماشا: علی دایی که در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ یازدهم توانست راه آهن را در لیگ برتر نگه دارد، حالا با پیشنهادهای زیادی برای فصل بعد رو به رو شده است.

جدی ترین باشگاهی که قصد دارد هدایت تیم فصل آینده اش را به دایی بسپارد، تراکتورسازی است. آنها تلاش زیادی کردند تا قرارداد امیر قلعه نویی، سرمربی فصل گذشته خود را تمدید کردند اما هر روزکه می گذرد مذاکرات آنها بیشتر به بن بست می خورد.

گفته می شود قلعه نویی دوست دارد فصل بعد را در استقلال سرمربیگری کند و به همین دلیل شرط هایی برای مدیران تراکتورسازی گذاشته که آنها نتوانند آن را برآورده کنند.

ظاهرا مدیران تراکتورسازی که از تمدید قرارداد با قلعه نویی ناامید شده اند، حالا به دنبال علی دایی هستند تا شاید بتوانند او را برای فصل بعد روی نیمکت نشینان ببینند.

محمد دایی، برادر علی دایی با تایید این خبر گفت: «یک صحبت هایی شده ولی به دلیل اینکه برادرم هم اکنون در سفر است، هنوز صحبتی نشده است. علی آقا چند روز دیگر به ایران برمی گردد و درمورد آینده اش تصمیم می گیرد.»

اما این تنها تیمی نیست که می خواهد دایی را به خدمت بگیرد. گفته می شود دایی جزو 3 گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی سوریه است و ممکن است او هدایت این تیم را به عهده بگیرد.

البته دایی معتقد است برادرش دوست دارد در ایران مربیگری کند: «چند هفته پیش فدراسیون فوتبال سوریه نماینده ای را به ایران فرستاد تا با علی مذاکره کند. البته این را باید بگویم که او دوست دارد در ایران مربیگری کند ولی هنوز آینده او مشخص نیست.»

به جز تراکتورسازی و تیم ملی سوریه، یک تیم قطری هم از مشتریان جدی دایی است. مع مولا در لیگ های قطر و امارات از ستاره ها استفاده می شود تا بتوانند سکوهای استادیوم هایشان را پر کنند.

محمد دایی این پیشنهاد را هم تایید می کند ولی ادعا می کند نام این تیم را نمی داند: «به جز تراکتورسازی و تیم ملی سوریه برادرم از لیگ قطر هم پیشنهاد دارد ولی من نام آن را نمیدانم تا چند روز دیگر تکلیف دایی برای فصل بعد مشخص می شود.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
68.استقلال و پرسپولیس مشتریان مهاجم سابق مس

مهاجم سابق مس کرمان، اعلام کرده است که پیشنهاد دو تیم استقلال و پرسپولیس را مورد بررسی قرار می دهد و براساس آن تصمیم گیری می کند.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، ادینهو یک فصل را در کشورهای عربی سپری کرد، اما وی قصد دارد به ایران بازگردد. این بازیکن که فصل گذشته مورد توجه سرخابی ها قرار داشت، اعلام کرده است که شرایط خوب تیم های بزرگ این را مورد بررسی قرار می دهد.
وی جزو بازیکنان گران قیمت فوتبال ایران محسوب می شود، اما به دلیل شرایط خوب حضور در سه کشور عربی، فصل پیش قبل از بررسی وضعیت آبی و قرمزها راهی لیگ عربی شد و پس از اتمام قراردادش اعلام کرده است که قصد دارد وضعیت را برای آینده فوتبالی خود در ایران مورد بررسی قرار دهد.
ادینهو اعلام کرده است که قصد دارد حضور در یکی از تیم های پایتخت ایران را تجربه کند و به همین دلیل این بازیکن اگر پیشنهادی از سوی قرمز و آبی ها باشد آن را مورد بررسی قرار می دهد.
ادینهو فصل پیش مورد توجه استقلال و پرسپولیس قرار داشت و اعلام کرد، به دلیل شرایط مالی که مدنظر اوست، سعی می کند برای فصول آینده، حضور در لیگ ایران را تجربه کند و این مهاجم معتقد است که در حال حاضر زمان آن فرا رسیده است.
بازیکن سابق مس کرمان بررسی اوضاع مالی را در اولویت کار خود قرار داده و از طرفی نیز اعلام شده است که این بازیکن صحبت هایی را با مسئولان پرسپولیس انجام داده و قرار است شرایط را مورد بررسی کامل قرار دهد.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
69.آخرین خبرها از نقل و انتقالات لیگ برتر: بازیکن سابق یوونتوس در راه ایران

* یحیی گل محمدی کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته با امضای قراردادی ۲ ساله هدایت تیم فوتبال صبای قم را به عهده گرفت و جانشین عبدالله ویسی در این تیم شد.

* سعید دقیقی مهاجم فصل گذشته شهرداری تبریز به پیشنهاد رسول کربکندی برای پیوستن به ذوب آهن پاسخ منفی داد، دقیقی می خواهد فصل آینده در تهران بازی کند و گفته می شود تیم های سایپا و نفت تهران در پی جذب این بازیکن هستند.

* باشگاه صنعت نفت آبادان قصد دارد "آپیا” بازیکن سابق تیم ملی غنا و باشگاه یوونتوس ایتالیا را برای فصل آینده لیگ برتر جذب کند. این بازیکن ۶۹ بازی ملی با پیراهن تیم ملی کشورش دارد و ۱۶ گل نیز در این تعداد بازی به ثمر رسانده است.

* سید جلال حسینی و محسن بنگر پس از پیروزی سپاهان مقابل استقلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بار دیگر برای پیوستن به پرسپولیس ابراز تمایل کردند.

* مدیربرنامه های علی کریمی با اعلام اینکه اولویت این بازیکن برای فصل آینده پرسپولیس است، این باشگاه را به خانه پدری جادوگر توصیف کرد.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
70.تازه ترین مصاحبه با تازه وارد تیم ملی ؛ نظری: از اینکه تیم ملی ایران را انتخاب کرده‌ام، بسیار خوشحالم

امید نظری می‌گوید: «خوب پاس می‌دهم، خوب شوت می‌زنم و به خوبی می‌توانم بازیکن مقابلم را دریبل کنم.»

بالاخره و پس از حدود دو ماه سر و صدای رسانه‌ای، «امید نظری» در تمرینات تیم ملی آفتابی شد؛ بازیکن ایرانی- سوئدی تیم ملی که متولد شهر مالمو و 21 ساله است. این بازیکن فوتبالش را در مالمو شروع کرد اما دچار مصدومیت شد و به‌ خاطر پارگی رباط زانو، مدتی خانه‌نشینی را تجربه کرد. بعد از پایان دوران مصدومیت، دوباره می‌خواست در مالمو و این بار کنار برادر 19 ساله‌اش یعنی امین نظری بازی کند که قراردادش به اتمام رسید و به ناچار به باشگاه آنجل هولم رفت. حالا هم این بازیکن در اردوی تیم ملی حضور دارد و می‌خواهد یک هافبک مؤثر برای کارلوس کی روش باشد. اولین مصاحبه او که با زبان انگلیسی انجام شده را می‌خوانید:

* چطور شد که ایران را به عنوان تیم ملی‌ای که می‌خواهی در آن فعالیت کنی، انتخاب کردی؟
- ما ایرانی هستیم. مادرم فیلیپینی و پدرم ایرانی است اما در سوئد به دنیا آمده‌ام، به همین علت با ایران آشنایی کامل دارم. وقتی به من پیشنهاد بازی در تیم ملی ایران رسید، متوجه شدم فرصت خوبی به دست آمده تا خودم را به تیم ملی برسانم و در کشور پدری‌ام فوتبال بازی کنم. سوئد کشور محل اقامت من و ایران در قلب من است. از این به بعد برای ایران بازی می‌کنم و امیدوارم یک بازیکن مؤثر در تیم ملی باشم.

* اولین بار بود که با تیم ملی تمرین می‌کردی. اوضاع و شرایط به نظرت چطور بود؟
- همه چیز بسیار عالی پیش رفت. همه بازیکنان بانشاط بودند و برای من هم فرصت خوبی به وجود آمد که با بازیکنان آشنا شوم. همه چیز در بهترین شرایط خود قرار دارد و فقط مانده خودم را با سایرین، هماهنگ کنم، بازیکنان را ببینم و آن ها هم با من بیشتر آشنا شوند.

* ما در راه رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل هستیم. فکر می‌کنی با این تیم، بتوانیم به سهمیه جام جهانی برسیم؟
- (او با جدیت حرف‌هایش را ادامه داد) من صد‌در‌صد مطمئن هستم تیم ملی ایران به جام جهانی می‌رود و من هم بازیکن آن تیم هستم!

* چرا کی روش تو را به تیم ملی دعوت کرده یعنی چه نقطه قوتی داشتی که به تیم ملی ایران دعوت شدی؟
- این را باید از کی روش بپرسید اما من دعوت شدم چون بازیکن خیلی خوبی هستم. خوب می‌دوم، خوب پاس می‌دهم، خوب شوت می‌زنم و به خوبی می‌توانم بازیکن مقابلم را دریبل کنم.

* پست بازی‌ات دقیقاً کجاست؟
- هافبک میانی یا همان هافبک وسط.

* ما در این پست، جواد نکونام را داریم، او را می‌شناسی؟
- تقریباً. می‌دانم که او در باشگاه اوساسونای اسپانیا بازی می‌کند و تعدادی از بازی‌هایش را از طریق تلویزیون دیده‌ام. بسیار خوشحالم کنار چنین بازیکن بزرگی، فوتبال بازی می‌کنم.

* تو می‌توانستی در تیم ملی سوئد هم بازی کنی. می‌دانی که دیگر این احتمال وجود ندارد که روزی برای سوئد بازی کنی؟
- من تصمیم قطعی‌ام را گرفته‌ام و می‌دانم دیگر نمی‌توانم برای سوئد به میدان بروم. از اینکه تیم ملی ایران را انتخاب کرده‌ام، بسیار خوشحالم و به این انتخاب، افتخار می‌کنم.

* تو به خاطر انجام چند بازی خوب در مالمو به تیم ملی رسیدی. فکر می‌کنی بتوانی جایگاه ثابتی در تیم ملی به‌دست آوری؟
- خیلی نسبت به این قضیه امیدوارم. البته چنین موضوعی در دست من نیست و بستگی به نظر مربیان تیم ملی دارد ولی باید تلاش زیادی انجام دهم و منتظر فرصت باشم تا ببینیم چه پیش می‌آید.

* اشکان دژاگه، هافبک وولفسبورگ آلمان، وقتی برای اولین بار برای تیم ایران به میدان رفت، دو بار گلزنی کرد و بهترین بازیکن دیدار با قطر شد، آیا باید از تو هم چنین انتظاری داشته باشیم؟
- مطمئن باشید بهترین بازی‌ام را برای تیم ملی ایران انجام خواهم داد و سعی می‌کنم در صورت داشتن فرصت بازی و موقعیت، در گلزنی هم موفق باشم تا یک بازی خاطره‌انگیز مقابل ازبکستان پشت ‌سر بگذارم.

* زبان فارسی را متوجه می‌شوی؟
- کاملاً متوجه می‌شوم اما نمی‌توانم صحبت کنم. باید بیشتر در این مورد تمرین کنم تا مشکلاتم به پایین‌ترین حد ممکن برسد.
71.کريمي: قرار گرفتن در ترکيب تيم ملي مهم نيست

علي کريمي ملي پوش فوتبال ايران گفت: قرار گرفتن در ترکيب تيم ملي فوتبال ايران در ديدار با تيم ازبکستان مهم نيست.

کريمي که از روز گذشته به جمع دعوت شدگان به اردوي تيم ملي فوتبال ايران در کمپ بشيکتاش استانبول اضافه شد ، روز جمعه پس از تمرين اين تيم در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با بيان اين مطلب گفت : قرار گرفتن در ترکيب تيم ملي فوتبال ايران به منظور ديدار با تيم ازبکستان مهم نيست ، بلکه مهم موفقيت تيم کشورمان در اين ديدار است.

وي با اشاره به اضافه شدن بازيکنان تيم هاي پرسپوليس ، استقلال و سپاهان به جمع ديگر ملي پوشان فوتبال کشورمان در کمپ بشيکتاش افزود : بازيکنان سه تيم به دليل درگير بودن در رقابت هاي فوتبال قهرماني باشگاه هاي آسيا ، اندکي خسته بودند و امروز پس از يک تمرين سبک ، به استراحت مي پردازند و از فردا در تمرينات حضور خواهند داشت.

بازيکن تيم پرسپوليس تهران شرايط مهيا شده براي دعوت شدگان به اردوي تيم ملي فوتبال ايران در کمپ بشيکتاش را مطلوب توصيف کرد و گفت : شرايط از همه لحاظ مناسب است و دعوت شدگان به اردو براي ديدار با تيم ازبکستان آماده مي شوند.

کريمي در باره ديدار با تيم ازبکستان نيز گفت : با توجه به اينکه ، اين ديدار نخستين بازي تيم کشورمان در مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني برزيل بشمار مي رود ، به نظر من بازي سختي را در پيش داريم که اميدوارم موفق به شکست اين تيم شويم .

11 بازيکن تيم هاي پرسپوليس ، استقلال و سپاهان روز گذشته خود را به کادر فني تيم ملي فوتبال ايران معرفي کردند.

تيم ملي فوتبال ايران که خود را براي شرکت در مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در آسيا آماده مي کند ، اردوي خود را از روز دوشنبه گذشته در کمپ بشيکتاش استانبول داير کرده است.

ملي پوشان فوتبال کشورمان ، نخستين ديدار خود را در اين مسابقات روز 14 خرداد در تاشکند مقابل تيم ازبکستان برگزار مي کنند.

تيم ايران پيش از ديدار با تيم ازبکستان ، روز يکشنبه آينده ديداري دوستانه مقابل تيم آلباني برگزار مي کند.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
72.رقم قرارداد قلعه نویی با باشگاه تراکتورسازی فاش شد

قلعه‌نویی و جعفری در برنامه ورزش و مردم ناخواسته مبلغ قرارداد سرمربی تراکتورسازی را فاش کردند.
به گزارش افکارنیوز به نقل از خبرآنلاین؛ در برنامه صبح امروز ورزش و مردم، امیر قلعه‌نویی مهمان بود و در ابتدای صحبت‌هایش گفت که ۳۰۰ میلیون تومان از تراکتورسازی طلب دارد.

در اواسط برنامه، سردار جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی روی خط آمد و بحث او با قلعه‌نویی در مورد پرداخت نشدن طلب بازیکنان بود که قلعه‌نویی می‌گفت تراکتورسازی هنوز ۳۰ الی ۴۰ درصد پول بازیکنان را نداده است اما جعفری می‌گفت آن‌ها فقط ۲۰ درصد از قراردادها را پرداخت نکرده‌اند.

جعفری همچنین تاکید کرد که خود قلعه‌نویی تنها ۲۰ درصد از قراردادش را نگرفته است.

با این حساب اگر ۲۰ درصد از قرارداد قلعه‌نویی معادل ۳۰۰ میلیون تومان بشود، با یک حساب و کتاب ساده می‌توان متوجه شد که قرارداد این مربی برای ا فصل قبل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
روز پانزدهم :

73.ملی پوشان فوتبال ایران در مراكز خرید استانبول

ملی پوشان فوتبال ایران عصر روز جمعه با حضور در برخی از مراكز خرید استانبول ، به خرید سوغات پرداختند.

ه گزارش زلال نیوز ،این ملی پوشان در پی استراحت در نظر گرفته شده از سوی ' كارلوس كی روش ' سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ، عصر امروز با حضور در مراكز خرید شهر استانبول ، به خرید سوغات برای دوستان و خانواده های خود پرداختند.

این آخرین زمان استراحت برای ملی پوشان فوتبال ایران بشمار می رفت ، چرا كه با حضور تمامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتبال ایران ، بازیكنان از فردا تمرینات جدی خود را برای رویارویی با تیم ملی فوتبال ازبكستان در چارچوب مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در كمپ بشیكتاش استانبول آغاز خواهند كرد.

ملی پوشان فوتبال ایران كه خود را برای شركت در رقابت های فوتبال مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل آماده می كنند، در اولین دیدار خود در مرحله دوم، روز یكشنبه 14 خرداد ماه در شهر تاشكند به مصاف تیم ازبكستان خواهند رفت.

كمپ اختصاصی باشگاه بشیكتاش تركیه در حومه شهر استانبول كه تیم ملی فوتبال ایران در آن اردو زده است، در یك منطقه جنگلی با آب و هوای معتدل قرار دارد. كمپ بشیكتاش در سال 2002 میلادی (حدود 10 سال پیش) افتتاح شد.

این كمپ در منطقه عمرانیه در بخش آسیایی شهر استانبول و در مسیر جاده شهر ساحلی شیله در سواحل دریای سیاه قرار دارد.

باشگاه بشیكتاش با وسعت 145 هكتار است، این كمپ اختصاصی شامل 31 اتاق، سالن‌ های مجهز بدنسازی، استخر و سونا، چهار اتاق فیزیوتراپی و سایر امكانات است.

این كمپ همچنین دارای چهار زمین چمن با نورافكن مطابق با استاندارهای جهانی است.

دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
74.آتیلا حجازی: حضور مردم از غیبت بازیکنان استقلال در مراسم ختم پدرم مهمتر بود ؛ حتما درگیر بیزینس بوده اند!

پسر مرحوم ناصر حجازی گفت: «حتما بازیکنان استقلال بیزینس و خانواده هایشان بودند که به مراسم ختم پدرم نیامدند.»

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از خبرآنلاین، مراسم سالگرد ناصر حجازی اسطوره باشگاه استقلال روز پنجشنبه در بهشت زهرا برگزار شد. چهره‌های سرشناسی در این مراسم حضور داشتند. نکته تعجب‌آور اما غیبت بازیکنان استقلال در این مراسم بود که حرف و حدیث های زیادی را به وجود آورد.
آتیلا حجازی فرزند مرحوم ناصر حجازی در پاسخ به این سوال که آیا از غیبت بازیکنان استقلال در مراسم سالگرد پدرتان ناراحت نیستید گفت: «این موضوع برای من اهمیتی ندارد و مهمترین چیز حضور گسترده مردم در این مراسم بود. آنها با حضور در بهشت زهرا ما را شرمنده خودشان کردند. حتما بازیکنان استقلال درگیر بیزینس و خانواده‌هایشان هستند که به این مراسم نیامدند ولی همین که بسیاری از مردم با اتوبوس از شیراز، اهواز، تبریز و شهرهای دیگر به تهران آمدند بسیار با ارزش است.»
حجازی در مورد وضعیت کادر فنی استقلال برای سال آینده اظهار داشت: «من در این مورد خبر خاصی ندارم. در حال حاضر خودم 2 پیشنهاد از لیگ دسته اول دارم و به این فکر می‌کنم که به عنوان سرمربی کار کنم. البته این به شرطی است که شرایط کار کردن برایم مهیا باشد و بتوانم کار مفیدی انجام داده و نتیجه خوبی بگیرم.»
از حجازی در مورد شایعه حضور قلعه‌نویی در استقلال سوال می‌کنیم که او اینگونه جواب داد: «من هیچ گونه اطلاعی از باشگاه استقلال ندارم. در ضمن هنوز وضعیت کادر فنی و مدیرعامل مشخص نیست. من هم منتظر ماندم تا تکلیف همه چیز مشخص شود و فعلا هیچ خبری ندارم.»

75.جواب رد علی دایی به قطری ها

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان که دو پیشنهاد از تیم‌های لیگ برتری دارد، به پیشنهاد سرمربیگری تیم امید قطر پاسخ منفی داد.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از مهر، علی دایی سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان که این روزها وضعیت ادامه همکاری‌اش با تیم فوتبال راه‌آهن مشخص نیست، چندین پیشنهاد داخلی و خارجی دارد.
در این بین مسئولان فوتبال قطر با علی دایی برای قبول سرمربیگری تیم فوتبال امید این کشور مذاکره کردند که این مربی به پیشنهاد مطرح شده از سوی آنها، پاسخ منفی داد.
علی دایی که این روزها به یکی دو پیشنهاد داخلی خود هم پاسخ مثبت نداده است، پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی سوریه را هم قبول نکرد. سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال راه‌آهن در حال حاضر دو پیشنهاد از تیم‌های داخلی دارد که در حال بررسی‌ها آنهاست و به زودی وضعیتش برای فصل آینده مشخص خواهد شد.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
76.رضا عنایتی به مس کرمان پیوست

قائم مقام باشگاه مس کرمان از جذب برترین گلزن تاریخ لیگ برتر فوتبال خبر داد.

رضا حسن واحدی در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: رضا عنایتی که عنوان برترین گلزن تاریخ لیگ برتر را در اختیار دارد با عقد قراردادی یک ساله به مس کرمان پیوست.

عضو هیئت مدیره باشگاه مس کرمان افزود: با برخی دیگر از بازیکنان لیگ برتر هم در حال مذاکره هستیم و پس از نهایی شدن مذاکرات و عقد قرارداد در مورد آنها نیز اطلاع رسانی خواهد شد.

عنایتی فصل گذشته عضو تیم صبای قم بود که با 18 گل زده در رده سوم گلزنان لیگ یازدهم قرار داشت.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
77.یک گزینه دیگر به گزینه های سرمربیگری استقلال اضافه شد

میشائیل هنکه نیز در لیست گزینه های مربیگری استقلال برای فصل آتی قرار گرفت.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به اوج، قرار است فردا هیئت مدیره استقلال تشکیل جلسه دهد و در این جلسه پیرامون مدیرعامل و سرمربی فصل آینده استقلال تصمیم گیری شود.

علاوه بر قلعه نویی، مظلومی و کریستوف دام، میشائیل هنکه نیز در لیست گزینه های مربیگری استقلال برای فصل بعد قرار گرفته است.

بررسی ها حاکی از آن است که امیر قلعه نویی شانس بیشتری نسبت به سایر گزینه ها دارد.

دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان