امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(21-09-2013، 14:38)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:32)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:28)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:27)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:24)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا؟

چطولی عشقم (زارت)؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 329

خوبم عجقم
این فرید خله رو دیدی؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی خله وضعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروره شومپتاس دیه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی چه خبر؟Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(21-09-2013، 14:39)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:35)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:33)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزاله فقط سپاس میزنی!؟ Big Grin

نقل قول: اره خیلی خله وضعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://emoticoner.com][/url]
ببین من از تو دیوونه ترما! ستاره و مرضیه می دونن. با خودم حرف بزنم چیزای ناجور میگم پس دهن منو باز نکن.

اولا ک غزال ن غزاله!!!!!!!!!
آره دو باره جغد درونم فعال شدهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
چه جغد قشنگیAngelAngel
میدونستی من جغد دوس دارم چشاش خیلی قشنگهAngel

خسته شم از جغد بودن.......
ی چ بگین!!!!!!!!1Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
نقل قول: میدونستی من جغد دوس دارم چشاش خیلی قشنگه× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 329
اره راست میگی

نقل قول: من قرم

قرم
قرم
قرم
قرم

...
...
...
...
...
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT
(21-09-2013، 14:39)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادقـو نمیبینم کوجآس ؟Undecided
کاری داری شادی؟؟ کار خاصی داری پ خ بده بعدا میخونم!!
باید پاشم دیگه!! :|
بای!!
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Apathetic ، FARID.SHOMPET
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.niloblog.com/allup/images/f1w89b2up3cllhx50x3w.jpg

هنـوزم مآتـم بردع !Angel
خوب، ولی اشتباه...
(21-09-2013، 14:37)MAKAN  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1080631 dateline=1379763102][quote pid=1080603 dateline=1379762947]
به آبجیِ من توهین کردی؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 329
اره کردم !
مشکلی نداری کهDodgy
[/quote]

خونت پایِ خودته× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 329

[/quote]
به عبارتی

بشین بینم باوRolleyes

Dodgy

سپاس شده توسط PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
باشه فري چرا جوش مياري قلبم ايستاد..O_O
گفتم نميزنم ديه._.
آروم من قلبم با باتري كار ميكنه-_-

اضافه كنم كه..
به پرنيا و تارا نيز بگين امشب نسخه نزنن فردا خودم ميام ميزنم..

K
H
O
D
A
F
E
S
s
497
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(21-09-2013، 14:41)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:39)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادقـو نمیبینم کوجآس ؟Undecided
کاری داری شادی؟؟ کار خاصی داری پ خ بده بعدا میخونم!!
باید پاشم دیگه!! :|
بای!!

نـع :|

ب سلآمـت داداش !

خدافظت ..!
خوب، ولی اشتباه...
(21-09-2013، 14:36)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:34)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 14:31)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
سلام پلو جونمAngel

کوفتDodgyDodgyالان میرم داریوشو میارم
پلو جونم Angel

من پلو دوس دارم Heart

سپاس شده توسط PROOSHAT ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
فقط باماکان وشیوا
دوستم
دوستم
دوستم
دوستم
 سپاس شده توسط AmItiSe ، M.K.N ، PROOSHAT ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان