23-05-2012، 11:03
زندگی حکمت اوست چند برگى را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت ،
قسمتت شادی باد!
قسمتت شادی باد!
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
|||||||||||||||||||||||||||||
23-05-2012، 11:03
زندگی حکمت اوست چند برگى را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت ،
قسمتت شادی باد!
23-05-2012، 22:03
دوسـت داشـتـن مـيـدونی يـعـنـی چـی ...؟!
* یعنی هـر وقـت قـهـر مـيکـنـی مـيـدونـی کـسـی جـاتـو نـمـيـگـيـره *
23-05-2012، 22:18
مثل آسمــــان می مانی
دوستتـــ دارم اما نمیتـــوانم داشـــته باشمتــــ تقدیم به عشقم گیتا
24-05-2012، 8:28
هروقت شبا خوابت نبردبشین توخیالت گوسفندا رو بشمر،اگه تموم شد به ستاره ها نگاه کن اگه کم اومد به عشق من فکرکن که نه کم میاد ونه تموم میشه.......
24-05-2012، 9:29
بگم پررومیشه
24-05-2012، 9:38
بگو پرو نمیشه
بگو ببینم چقدر احساسات داری
24-05-2012، 19:01
گفتي :عاشقا نه هايت عشق نيست
گفتم: سبزه زلرش باطل نيست گفتي :شعر هايت همه رنج و عذاب گفتم :عاشقم بر فرض محال گفتي :عشق چيست تو مي داني؟ گفتم :عشق هست معناي ناداني گفتي :عشق فقط غم نيست گفتم :غمش تموم زندگي ايست گفتي:چرا عشق همزبانش دوري ايست گفتم:شيريني اش درد دو ري ايست گفتي:چرا ماندن هميشه سخت است؟ گفتم:كودك عشقت كم سال است گفتي:مرا اين شوريده حالي چه حاصل ؟ گفتم : زماني مي رسد داني بي حا صل گفتي:پس از عشق فا صله گيرم گفتم:از نفسهايم چه بگويم گفتي :بي ترديد عاشقم كردي گفتم:عاشق نيستس عاشقي نكردي گفتي:پس اين همه عذاب چيست؟ گفتم:عاشقا نه هايم همه دلتنگي ايست گفتي :از من خام نباش دلگير گفتم:عشق حاصل همين خا مي ايست گفتي مي پندارم كه تو عاشق تريني گفتم:عاشق ترين هم شود قرباني گفتي:قربا ني تو ميشوم روزي گفتم:آن روز من دهم ميهماني گفتي :مهما ني اش به عهده ي من گفتم:مهمانش تو هستي در مرگ عاشقا نه ام گفتي : اخر داستان عشقت همين بود؟ گفتم : معني عشق همين است گفتي:پس عشق از وصال مي گريزد گفتم:وصال به پاي عشق نمي سوزد گفتي :عشق چيست بي حاصل؟ گفتم :حاصلش نيست وصال عاشق گفتي: پس ما هر دو عاشق ترينيم؟ گفتم :خوب مي داني كه هر دو غافل ترينيم گفتي:پس هر دو مي شويم قرباني گفتم:گر شويم قرباني ما هم ماندگاريم
25-05-2012، 17:45
مثل او كه در كنار ساحل دريا نشسته
به امواج دريا دل بسته من هم نشسته ام در كنار ساحل قلب تو و دل بستم به تو دل بستم به امواج خروشان عشق تو .
25-05-2012، 18:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-05-2012، 13:27، توسط pink devil.)
دیگه سراغمو نگیر ، که از تو هم بدم میاد
دلم یه چند روزیه که ، مرگ نگاهتو میخواد تازگیا حس میکنم ، مال غریبه ها شدی بهتره که یادم بره ، شور یه عشق بی خودی بهتره که دل بکنم ، از کلک نگاه تو جدا کنم راهمو از ، راه پر اشتباه تو باید منم غریبه شم مثل خودت مثل چشات قلبمو سنگی بکنم از تب سرد خنده هات باید که از شهر دلت ، برم که دربدر بشی تو کوچه ی نگاه من ، مثل یه رهگذر بشی اگه یه روز به خاطرت ، شدم تو غصه ها اسیر حالا ازت بدم میاد ، دیگه سراغمو نگیر
26-05-2012، 13:14
حکایت جالبیه که هیچ وقت حق با من نیست.........نه ................
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|