امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(20-09-2013، 11:35)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارم خوبه ؟ :|

آره عجیجمممممممممممممممممممممممممم..خیلی خوبههههههههههه
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط Mason ، .. ReZa .. ، Aiden Pearce
آگهی
(20-09-2013، 11:35)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه راستشو به خوای نه

چرا همه ساکتین
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 170
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(20-09-2013، 11:37)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه راستشو به خوای نه

اواتار تو هم افتضاحه (:
 سپاس شده توسط pegah jb ، .. ReZa .. ، Aiden Pearce ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
بچه ها باییییییییییییییییییBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط Mason ، .. ReZa .. ، Aiden Pearce
(20-09-2013، 11:38)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 11:37)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه راستشو به خوای نه

اواتار تو هم افتضاحه (:
مال من مال یه بازی ولی الآن مال تو چه معنایی داره
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
نقل قول: اواتارم خوبه ؟ :|
نسبتا...! قبلیه بهتر بود...! باورت میشه من یه بارمم آواترمو عوض نکردم... ازبس این عکس قشنگه...!
 سپاس شده توسط Mason ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(20-09-2013، 11:40)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 11:38)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه راستشو به خوای نه

اواتار تو هم افتضاحه (:
دخترونه (:
که سلیقه شما پسرا نمیدونه معنیش چیه (:
اواتار نباید حتما معنی دار باشه (:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، .. ReZa .. ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(20-09-2013، 11:41)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 11:40)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه راستشو به خوای نه

اواتار تو هم افتضاحه (:
دخترونه (:
که سلیقه شما پسرا نمیدونه معنیش چیه (:
اواتار نباید حتما معنی دار باشه (:
خو نظر بعضیا اینه

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(20-09-2013، 11:40)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسبتا...! قبلیه بهتر بود...! باورت میشه من یه بارمم آواترمو عوض نکردم... ازبس این عکس قشنگه...!

یارو منو یاد همونی میندازه که میاد برقمونو میخونه :|
عوضش کن :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، .. ReZa ..
(20-09-2013، 11:43)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2013، 11:40)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یارو منو یاد همونی میندازه که میاد برقمونو میخونه :|
عوضش کن :|
 25r30 شرمندتم من از دختره خوشم میاد...بعدشم پسره خوشگل نیست؟!Dodgy
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان