امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اگه میخوایی بخندی بدوتو ازدست میدی☻☺

خب دوستان گلم امکان داره بعضی هاش تکراری باشن.باکلی ذوق وشوق براتون گذاشتم:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه میخوایی بخندی بدوتو ازدست میدی☻☺ 1

تو خیلی با ارزشی! نه به خاطر خودت به خاطر این که بدنت به اندازه کافی شامل: سولفور برای کشتن تمام شپش های بدن یک سگ، کربن برای ساخت 900 مداد، پتاسیم برای آتش زدن یک توپ فوتبال، چربی برای ساختن 7 قالب صابون، فسفر برای درست کردن سر 2200 کبریت و آب برای پر کردن 10 تنگ داره. تو اون کله پوکت که چیزی نیست مردم ازش استفاده کنن، حد اقل بمیر که یه نفعی به کره زمین برسونی. اگه میخوایی بخندی بدوتو ازدست میدی☻☺ 1

غضنفر به تاكسی میگه آقا چند میگیری منو برسونی به راه آهن؟ راننده میگه 1000 تومن غضنفر میپرسه واسه چمدونام چند میگیری؟راننده میگه هیچی. غضنفر میگه پس چمدونام رو ببر من هم اومدم.اگه میخوایی بخندی بدوتو ازدست میدی☻☺ 1

پنج تا داداش پولاشونو رو هم میذارند تاکسی می خرند بعد از چند وقت ورشکست می شند اگه گفتی چرا ؟ آخه پنج تایی با هم می رفتن مسافرکشی. 

معلم کلاس اول از ساسان کوچولو می پرسه ..اگه تو 10 تا شکلات داشته باشی 2 تاشو بدی به سمیرا..3 تاشو بدی به مریم و یه دونه هم بدی به شراره اونوقت چی خواهی داشت؟؟؟ ساسان میگه .خوب معلومه 3 تا دوست دختر جدید

غضنفر با دوست دخترش میرن پارك غضنفر میگه :عزیزم اگه این درخت كاج زبون داشت الان به ما چی میگفت ؟ دختره میگه اگه زبون داشت میگفت احمق من زردآلوام نه كاج ...

مادر : پسرم ، من دارم می رم خرید یه وقت به كبریت دست نزنی ها پسر : نه مامان جون من خودم فندك دارم 

دو تا خجالتی با هم ازدواج می کنند بچه شون آب می شه

غضنفر میره آزمایشگاه داد میزنه میگه چرا جواب خون شهدا رو نمیدین؟ اگه میخوایی بخندی بدوتو ازدست میدی☻☺ 1

سه نفر دیر به قطار میرسن ، دنبالش میدون ، دو تاشون سوار میشن ، سومی نمی رسه ، شروع میکنه به خندیدن . میگن چرا میخندی ؟ میگه : آخه اونا واسه بدرقم اومده بودن

غضنفر با ماشینش تو برفا گیر می کنه زنجیر نداشته سینه می زنه!

یه روز غضنفر رو به جرم دزدی می برن دادگاه قاضی میگه خجالت بکش این دفعه چهارمته که میای دادگاه. غضنفر به قاضی میگه تو خجالت بکش که هر روز اینجایی !اگه میخوایی بخندی بدوتو ازدست میدی☻☺ 1

تركه سوار تاكسی بوده ... بعد از مدتی یكی پیاده میشه و درو محكم میبنده ... راننده میگه : الاغ بی شعور ... یه كمی جلوتر یه نفر دیگه پیاده میشه و باز در و محكم میبنده و بازم راننده میگه : الاغ بی شعور ... خلاصه نوبت به تركه میرسه و تركه هم با دقت در و آهسته میبنده میبینه راننده داره نگاش میكنه به راننده میگه : چیه ... الاغ باشعور ندیدی 

یارو اسم بچه اش رو میزاره «اس ام اس» دوستاش میگن: این چه اسمیهبرای بچت گذاشتی؟ میگه: چیه مگه! از پیام که با کلاس‌تره.

یارو می‌ره ساندویچی می‌گه آقا یه همبرگر بدین توش خیارشور نذارین فروشنده می‌گه آقا خیار شور نداریم می‌خوای گوجه نذارم!!

به ترکه خبر میدن که بابا شدی میگه به زنم نگید میخوام غافلگیرش کنم اگه میخوایی بخندی بدوتو ازدست میدی☻☺ 1

ترکه با خدا قهر می کنه، صبح که از خونش میاد بیرون میگه: به امید بعضی ها‎! اگه میخوایی بخندی بدوتو ازدست میدی☻☺ 1 

چرانظرنمیدین؟
پاسخ
 سپاس شده توسط عشق سلنا ، | NEON DEMON | ، khanomekhone ، علی کاراته باز ، mobin220 ، 122333 ، RєƖαx gнσѕт ، ESSE BLACK ، هاکان ، آیتک ، aivdhv9 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، هلیا78 ، ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، ELISA J0ON ، ''HeisEnbErg'' ، fatemeh00 ، noora92 ، Jack Daniel'ѕ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، shawkila ، -м α є ∂ є- ، **zeinab** ، فریده...15 ، m love f ، *دل تو دل* ، ຖēŞค๑໓ ، *!hasti!* ، A General ، خوشتیپ انجمن ، AMIR ALI 22 ، الهه 1379 ، golbarg 284 ، عذرا 79 ، saba 3
آگهی
قشنگ بود 25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، mina81 ، ملیکا80
sang turka bara baziya sangine vagan Big GrinSmileWink
پاسخ
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
فقط میتونم بگم خاک تو سر فاشیستت کنند ح... زاده
فلش خور از تو هم بعیده که مطالب قومیتی رو بذاری رو صفحه بیاد
پاسخ
seppppppppppppppas
مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم Heart هواداران کویش را چو جان خویشتن دانمnky
پاسخ
عالی بود کلی خندیدم
پاسخ
بی کیفیت قدیمی
MADE IN AM
پاسخ
(19-09-2013، 22:33)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ بود 25r30
 افرین باز امد بوی گوه ماه مهر با اجازه امضام کنم

خوب بودبدون شوخیBig Grin
Tongue Tongue 
پاسخ
مر30عالی بودش
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
پاسخ
بی کیفیت
❤خیــــلی سـخته عاشــق کسی باشی که روحشــم خبــر نداشـتته باشه ولی خیلی شرینه عاشــقانه یواشکی نگاهش کنی تو دلت بگی دوست دارم❤

سربزنی خوشحال میشم
شهرک دخترانhttp://urbsgirls.blogfa.com /
کلبه کوچک کودکان سرطانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ilove1320.blogfa.com
http://sherziba.loxblog.comנڵכ ּۅݜتﮧ ﮧاے נڵ
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Wink اگر بگن فقط یه بار دیگه میتونی اهنگ گوش بدی اهنگ کدوم خواننده و گوش میدی
  کلیک کن بخندی
Big Grin بدو بدو جوک اوردم کلیک کن تا بخندی د می گم کلیک کن
Wink بدو بدو جوک اوردم کلیک کن تا بخندی د می گم کلیک کن(شماره ی 2)
  اگه میخوای بخندی (کلیک کن) پ ن پ تصویری
Tongue بمب خنده...سال 94...میخوای بخندی بیا تو..
  عکسای طنز+بدوتو
  یه داستان طنزه که نخونی از دستش میدی!ازما گفتن بود
  اگه میخوای بخندی بهترین جا اینجاس که بترکی از خنده ضد دخترااا
  اگه میخوای بخندی بیا:/

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان