18-09-2013، 13:18
چه کسیو دوس داری؟
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||
18-09-2013، 13:18
چه کسیو دوس داری؟
18-09-2013، 13:57
ها؟
تو چنه؟
18-09-2013، 15:00
بپرسید دیگه...
ها من اومدم باز
![]() ازم تشکر کن ![]() خب بریم سر سوالا ! چاقی یا لاغر؟ ![]() کله پاچه دوس داری؟ برای هر دسته از کلمات زیر جمله بسازید (2نمره) : * کتاب-کبوتر-عاشق *گل نرگس- .ستاره *پژمرده-دیوار-پرستو واژگان زیر رو توی یک کلمه توصیف کن (2 نمره) : * آب : *نگاه : *سنجاقک *شکوفه *شوفاژ مشنگ *پروانه *سپید *نیلوه موضوعات روانشناسی علاقه داری ؟ ( 0/5 نمره ) 4-به شعر علاقه داری ؟ شعر های کدوم شاعر بیشتر به دلت میشینه ؟ ( 0/5 نمره ) 5-تا حالا توی زمستون بستنی یخی خوردی ؟ ( 0/5 نمره ) 6-یاس یا رز ؟ ( 0/5 نمره ) 7- خواستنی ترین هدیه ای که گرفتی چی بوده ؟ ( 0/5 نمره ) 8- از خواننده های ایرانی از کدوم ها خوشت میاد ؟ ( 0/5 نمره ) 9-من ستارم ؟ ( 2 نمره !!! ) 10-در آینده دوست داری شاغل بشی ؟ چه شغلی ؟ ( 0/5 نمره ) 11-سیب یا پرتقال ؟ ( 0/5 نمره ) برای ستاره یه شکلک بذار : *برای ستاره یه اسم دیگه بگو : * برای ستاره یه صفت خوب بگو : *برای ستاره یه صفت بد بگو : * به ستاره از 20 چند میدی ؟ : * بهستاره از 100 چند میدی ؟ : به ستاره از 1000 چند میدی ؟ ![]() (کلا 2 نمره) -بهترین مارک شکلات ؟ بهترین فیلمی که دیدی ؟ بهترین مارک خودکار ؟ بهترین مارک تلفن همراه ؟ بهترین مارک پفک ؟ بهترین مارک لواشک ؟ بهترین مارک کفش ؟ (کلا 2 نمره) کفش پاشنه بلند میپوشی ؟ ........ خب نپوش ضرر داره ! باشه ؟ برای هرکدوم یه مارک بگو ساعت مچی ؟ *رب گوجه فرهنگی ؟ *مداد نوکی ؟ *عینک افتابی ؟ *شامپو ؟ *آدامس ؟ *تلویزیون ؟ *لپ تاپ ؟ *دوربین ؟ *فرش ؟ *بیسکوییت ؟ *بستنی ؟ نظرت درباره آواتار و امضام ؟! چرا همش از این شاخه به اون شاخه میپرم؟! خیلی دختر قشنگیم نه؟! تاحالا یزد اومدی؟! میدونی من اصالتن اصفهانیم ![]() حالا با لهجه اصفحانی ازم خوافظی کن خودافظ ![]() بازم میام !
19-09-2013، 15:37
بچه بابایی یا مامان؟یعنی کدومشونو بیشتر میخوای؟
درس مورد علاقه ات؟ تاچه حد در مواقع اعصاب خوردی به خودت مسلطی؟ تا حالا گم شدی؟ کجاها حاضری از خودت بگذری؟ سرگرمیهات چیه؟ از کجای خودت یا قیافه اتبدت میاد؟ تا حالا کتک خوردی؟از کی ودرچه حد؟ بزرگترین کاری که میتونی برای رفیقت بکنی چیه؟ و در آخر اگه برای آرزویی بیش از حد تلاش کنی ولی وقتی بهش برسی ببینی کاملا اشتباه کردی و جوانب منفی رو در نظر نگرفتی چیکار میکنی؟ ممنون با آرزوی سلامتی و بهروزی
19-09-2013، 15:59
(18-09-2013، 13:18)rayan20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماکان (18-09-2013، 13:57)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ها؟کیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟چیــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟
19-09-2013، 21:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-09-2013، 21:44، توسط black devil.)
چرآ خــوب نیــسی دوسی؟! 0__0
چی شده شی شی؟! چرا آخــہ؟! بیخیال اصن (( : امضآم خوبه شی شی!؟ آوآتـآرم چی ! خــوبہ!؟ تو چی خوبی؟ ( : چرآ !؟ (( : آهنــگ مورد علاقت اسمش چیه شی شی! همین دیگه عزیزم ♥ فعلن بابای شی شی جون (( :
20-09-2013، 7:28
شي شي
اجي جون ![]() خوبي؟ چيکارميکني؟ حالتخوبه؟ منچمه؟ باي..
نقل قول: ها من اومدم باز نقل قول: بچه بابایی یا مامان؟یعنی کدومشونو بیشتر میخوای؟ نقل قول: شي شي
20-09-2013، 12:00
[color=#FF1493][size=large]
شیواسلام: خوب من چه جوریم؟ دوسم داری؟ آواتارم وامضام چگونه است؟ شیوا منو میبری پروفایلت؟ خواهر شوهر خوبیم؟ اخلاقم شبیه اخلاق ماکانه؟ پویا چه جور آدمیه؟ به نظرت من چیکاره میشم؟ یه شکلک بزار که شبیه به من باشه: شمارمو بدم؟ حالا بیا بغلم.
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |