امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(19-09-2013، 11:01)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:52)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:50)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ جديد امير فوق العادس..Angel
سلـام بـلد نیسـی*__*
مائـی بوگو اون چیزیو که میخواسی بگـی((=

احسان الان بت اخطار ميدم((((:
برا چي؟
آگهی
(19-09-2013، 11:05)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 11:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیSleepy
درود داداش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 326
ورژن مال تو هم اینجوریه ؟ >ــــ<

من نمیدونم مالِ تو چجوریه ولی مالِ من یه مدت خیلی خوب بود و باهاش راحت بودم ولی الان شده مثه همون 2سال پیش
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mrs f.a.t.e.m.e.h ، Mason
(19-09-2013، 11:02)RASHIN 2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:58)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *2gether4ever*، happy girl، RASHIN 2012، sky boy، ƝeGaЯ، ساحره ............شیطون1، ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖2 کاربر پنهان

(19-09-2013، 10:57)RASHIN 2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:55)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:53)RASHIN 2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـــــــــــهــ×ــــا مـــن نامــــــــــــــرعیمـــــ×××ـــ؟؟؟؟
نه نيستيدUndecidedUndecided
شما يه حرفي بزنيد تا ما هم جواب بديم ديگهUndecided
خو هیشکی اینجا بحث پیش نمیکشه ...
شوما ی بحث بدهـــ؟
اصلا شما اهل كتاب خوندن هستيد؟Undecided
بعله رمان و شعر شعر هم بخصوص آقای نظری ...
یو؟
من قبلا زياد ميخوندم ولي الان ديگه وقت نمي كنم متاسفانهUndecided
هووووووم >ـــــ<
وختی میخوام با فونت بنویسم فونته اصن کار نمی کنه نیگا البته برا تغییر امضا یا ارسال مطلب کار می کنه ولی برا نظر سنجی نه !!
کمکـــــــــ >ــــ<

[size=large][color=#FF1493]می بینین ؟ :|
اص کار نمیکنه >ــــ<

(19-09-2013، 11:07)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 11:05)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 11:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیSleepy
درود داداش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ورژن مال تو هم اینجوریه ؟ >ــــ<

من نمیدونم مالِ تو چجوریه ولی مالِ من یه مدت خیلی خوب بود و باهاش راحت بودم ولی الان شده مثه همون 2سال پیش
اوهوم همونو میگم م با اون راحت تر بودم >ـــ<
جیییییییییییییییییییغ >ــــ<
 سپاس شده توسط M.K.N
(19-09-2013، 11:08)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووم >ـــــ<
وختی میخوام با فونت بنویسم فونته اصن کار نمی کنه نیگا البته برا تغییر امضا یا ارسال مطلب کار می کنه ولی برا نظر سنجی نه !!
کمکـــــــــ >ــــ<

[size=large][color=#FF1493]می بینین ؟ :|
اص کار نمیکنه >ــــ<

برو به صابر بگوSleepy
احتمالا برایِ همون اِرورِ مای بیبی باشهSleepy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
کله ظهره هیشکی نیست Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N
(19-09-2013، 11:08)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 11:02)RASHIN 2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:58)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *2gether4ever*، happy girl، RASHIN 2012، sky boy، ƝeGaЯ، ساحره ............شیطون1، ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖2 کاربر پنهان

(19-09-2013، 10:57)RASHIN 2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 10:55)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نيستيدUndecidedUndecided
شما يه حرفي بزنيد تا ما هم جواب بديم ديگهUndecided
خو هیشکی اینجا بحث پیش نمیکشه ...
شوما ی بحث بدهـــ؟
اصلا شما اهل كتاب خوندن هستيد؟Undecided
بعله رمان و شعر شعر هم بخصوص آقای نظری ...
یو؟
من قبلا زياد ميخوندم ولي الان ديگه وقت نمي كنم متاسفانهUndecided
چیه زنو بچه داری
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[code]تق تق :|
تست می کنیم -_-
 سپاس شده توسط Mrs f.a.t.e.m.e.h
(19-09-2013، 11:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کله ظهره هیشکی نیست Undecided

من الان هلیوم ام؟Dodgy
 سپاس شده توسط Mrs f.a.t.e.m.e.h ، Mïņ̃†êR
ندا بلد نیستی باید کله نوشتتو انتخاب کنی بعد فونتتو انتخاب کنی اینطوری
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان