امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

نقل قول: اها یه سوال پیش اومد رومل یعنی چی؟ فامیلی خودتونه
راستی یه چی دیگه این جا قهوه نمی دن قلیون می دن حالا شما چه طعمی می کشی 7 8 تا سیب 7 میوه پرتغال تنباکو حالم ندارم کاما بذارم خسته ام ببخشین.

اروین رومل. لقب قدیمیمه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=404

ما دودی نیستیم!
ماکان تو چی!؟

نقل قول: گفتم ی وقت ی چ میگم،قهوه ایم میکنن.
جز من و ماکان که خیلی وقته اینجاییم کسای دیگه به مرور با ما اشنا شدن! اگه می خواستن همه مانند شما باشن هیچکس کسی رو نمیشناخت.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، M.K.N ، ըoφsիīkα ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT ، сÜтε Đévìł ツ ، ارتادخت
آگهی
(19-09-2013، 0:26)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:23)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکارونی؟Big Grin

نهDodgy
عمتDodgy

UndecidedUndecidedUndecidedUndecided
اثاب مثاب نداریا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 303
 سپاس شده توسط M.K.N ، ըoφsիīkα ، FARID.SHOMPET ، PROOSHAT ، ارتادخت
(19-09-2013، 0:27)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:25)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و علیکم
.
.
.
.
.
.
.
Sleepy
سلاملیکم
جواب نمیدادی بدجنس
.
.
.
.
.
.
.
.
خواهرمونو بیا ارشاد کنیم ستاره
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(19-09-2013، 0:25)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و علیکم
.
.
.
.
.
.
.
Sleepy
سلام
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، PROOSHAT
نقل قول: ابله/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 303
من دارم خودمو میکشم اونو به دست بیارم اونوقت داری میدی به نوه هات؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 303

خفهAngry
نقل قول: خب دوستان من فردا مسافرم
اگه با بنده کاری ندارید برم
باشه برو. هر چی هم می خوای با خودت ببر ولی کارنامم رو نبر!
بدرود و خدانگهدارت.

منم کم کم میرم
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، M.K.N
(19-09-2013، 0:28)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اها یه سوال پیش اومد رومل یعنی چی؟ فامیلی خودتونه
راستی یه چی دیگه این جا قهوه نمی دن قلیون می دن حالا شما چه طعمی می کشی 7 8 تا سیب 7 میوه پرتغال تنباکو حالم ندارم کاما بذارم خسته ام ببخشین.

اروین رومل. لقب قدیمیمه.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=404

ما دودی نیستیم!
ماکان تو چی!؟

نقل قول: گفتم ی وقت ی چ میگم،قهوه ایم میکنن.
جز من و ماکان که خیلی وقته اینجاییم کسای دیگه به مرور با ما اشنا شدن! اگه می خواستن همه مانند شما باشن هیچکس کسی رو نمیشناخت.
خب ببین من کلا. اینجوریم،اعتماد ب نفس ندارم!!!!!!
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(19-09-2013، 0:29)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و علیکم
.
.
.
.
.
.
.
Sleepy
سلام
سلام بر تو ای مهربان دختر
.
.
.
.
.
.
.
Wink
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، ارتادخت
(19-09-2013، 0:28)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دوستان من فردا مسافرم
اگه با بنده کاری ندارید برم

سوغاتی یادت نرهBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
(19-09-2013، 0:29)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:27)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و علیکم
.
.
.
.
.
.
.
Sleepy
سلاملیکم
جواب نمیدادی بدجنس
.
.
.
.
.
.
.
.
خواهرمونو بیا ارشاد کنیم ستاره
من دیگه بسیجی نیستم!
شبا همش کابوس میدیدم Confused

سپاس شده توسط PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
اها از رو این برداشتین اطلاع نداشتم با عرض پوزش.Idea
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان