امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(18-09-2013، 19:33)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 19:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کی؟

نمیشناسید ولی دیدیدش احتمالا. مهم نی. نزدیک مهر هست خخیلی ها خودشون رو هی لو میدن که سبک بشن!
اوهوم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 235
یکی دیه ؟! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاقا من میخوام مدیر شم =((((((((
فرید ابان میری خودتو خلاص میکنی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من مدیر بشم میخوام مدیر کامل شم مدیر کامل شدم میخوام ناظم شم خواسته هام تمومی نداره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصغر:من پشتتم Big GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT ، Mason ، Łost Đλtλ
آگهی
نه رز. من 28 مهر به بعد دیگه نمیام.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، PROOSHAT ، Mïņ̃†êR ، Łost Đλtλ ، Mason
(18-09-2013، 19:28)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماكان جان زر زر رو نكن قد قد مردم خر نيستناDodgyDodgyDodgy

(18-09-2013، 19:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان جواب ندیا بسه دیگه Sleepy

شما بیا یاهو کارت دارمDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نمیدونم باس چی امروا خواب ک پاشدم صورتم پره جوش شده...
دارم میمیرم...
نه...
من آرزو دارم...
ناکام شدم رف...
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(18-09-2013، 19:32)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 19:30)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعلاممممممممم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 235
سلام
اوه اوه چه اواتاری
چالش یه ساعته با اواتارم داشتم اخرش به این نتیجه رسیدم Sleepy

سپاس شده توسط PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
(18-09-2013، 19:33)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 235 مالی نی!

شریل بهترهSleepy
این خوبهDodgy

ستاره نامرد به ما چش قورباغه ای میدی واسه خودت چی میزاری129f
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، FARID.SHOMPET
اصلا به من چه مردم با كي دوست ميشنSadSad
همينو بگو انگار وكيل اونا هستيم طرفشونو هم ميگيريم از پشت خنجر ميزننSadSad
ميگم چرا فريد انقدر اعتبار داره بين كاربرا رو نميده به كسيSadSad
سلام

آقا این موضوع :"کاخ های تخت جمشید را بشناسید+عکس " تکراریه؟
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(18-09-2013، 19:33)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 235 مالی نی!

نمنه ؟!(ایکن چپ جپ نگاه کردن و چونه خاروندن )

شریل بهترهSleepy

سپاس شده توسط PROOSHAT

شریل بهترهSleepy
فقط اواتار خودم فرید هم بادیگارد آواتارمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 81 مهمان