امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(18-09-2013، 10:34)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:31)RASHIN 2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:30)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم فرید کدوم گوریه؟؟
میخوام بزنم دهنشو آسفالت کنم!!
:|

باز چی شده؟
کلا که از دیروز باهاش مشکل دارم اومدم دیدم اخطارم بهم داده بی شعور میخوام بزنم دهنشو آسفالت کنم!! :|Dodgy

ملومه 7-8 تا حساب کاربری داری نمیترسی از محروم شدن .ایول
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 159
 سپاس شده توسط яᎧмιиα ، sjmmc
آگهی
(18-09-2013، 10:36)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:32)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:29)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:25)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:21)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ pid=1064434 dateline=1379488669]روز اول مدرسه که هزار تا پله میذارن تا برسی به در هر چی میری این پله ها تموم نمیشه کثافت :/
بعدش با صدای بلند باید ورزش کنی و از زیر قران رد شی و به زور یه کیک خامه ای میگن وردا بعد مب فرستنتون سر کلاس تا یه ساعت بعد که معلم میا اخه یکی نی بگه معلما چرا انقد دیر میان ؟ >ـــ<
امسال خوبیش اینه هیشکی نیس پز بده از ما بزرگتره ^__^
-_____-

حـآلا ب ما همون کیک خامه ایم نمیدن:|||

گندشون بزنن ینی>_<

لعنتی!امسال تو مدرسه اا همه کوچیک ترم>_<

مَن اِنقَد ر**** میــشه به اعصآبَم حآلیــم نـــی چی میخورم...!

تــُـــف:|

آرع مَنَم همینطور کوچیک تَرَم اَه...!:cool:

مـــن اَ همــه بزرگتـــــرم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 159

آرع الاغ کوفتت شعـــBig Grin

توعم سال دیگه کوچولویی

هر هر بیچـآره...!
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط яᎧмιиα
(18-09-2013، 10:34)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآی رزی

رومینا ؟!؟!AngelDodgyAngel

لِعی تو کجآ رَفتی آخه؟؟؟cryingHeartcrying

آرع منم بآس میرفتمRolleyes

بآی

لعی
رزی
رومی
و.....

همه

بـــــــــآی صبـــی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 159
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(18-09-2013، 10:35)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:31)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو دیه من برم مطلب بذارم و به کارام برسم .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعی دخدرم جواب پخ رو بده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بــآوش مامی(:

صبا بتمرگ:|

عروس خانوم دلم خیلی واسه این دومادی تنگیــدهcrying

Big Grin
 ,ιт'ѕ a paper тown

سپاس شده توسط L.A.78 ، яᎧмιиα
(18-09-2013، 10:37)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:36)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:32)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:29)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:25)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_____-

گندشون بزنن ینی>_<

مـــن اَ همــه بزرگتـــــرم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 159

توعم سال دیگه کوچولویی

هر هر بیچـآره...!

بــــیچاره خودتی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 159

امســـال هر چقــــد دلم بخواد زور میگـــــــم ..... ســآل بعدم مهم نیAngel
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(18-09-2013، 10:36)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرِع پارسال خعلی خوش میگذش ما لامبورگینی بودیم کوچولو ها پیکان:cool:
خخخ=)

تشبیهت تو حلقت=)

دلم واس اذیت کردن ناظممون تنگیده):
 سپاس شده توسط яᎧмιиα ، ~JaSmIn~
بای من برم
رفتم که رفتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط яᎧмιиα ، ~JaSmIn~ ، Mrs f.a.t.e.m.e.h
چیشده امرو شیوا اصن آن نشده دلم براش تنگ شودهــــ):
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

سپاس شده توسط яᎧмιиα
(18-09-2013، 10:38)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عروس خانوم دلم خیلی واسه این دومادی تنگیــدهcrying

Big Grin
.-.
مـنم دلم تنگیدهSad
نت نداره):
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، яᎧмιиα ، Mrs f.a.t.e.m.e.h

(18-09-2013، 10:21)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ pid=1064434 dateline=1379488669]روز اول مدرسه که هزار تا پله میذارن تا برسی به در هر چی میری این پله ها تموم نمیشه کثافت :/
بعدش با صدای بلند باید ورزش کنی و از زیر قران رد شی و به زور یه کیک خامه ای میگن وردا بعد مب فرستنتون سر کلاس تا یه ساعت بعد که معلم میا اخه یکی نی بگه معلما چرا انقد دیر میان ؟ >ـــ<
امسال خوبیش اینه هیشکی نیس پز بده از ما بزرگتره ^__^
-_____-

گندشون بزنن ینی>_<

توعم سال دیگه کوچولویی

اَه رومینا عکس خالی نده دیروز ک تو جیم شدی میدونی با ماکان چقد دعوا کردیم ک به خاطر اون اسپمت که اومده بودی داده بودی دعوا داشتم ک بت اخطار نده؟؟؟؟

انقد عکس و شکلک خالی نفرس/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 159

عزیزم من خیلی مهربونم نه؟Tongue

نقل قول: Exclamation
 ,ιт'ѕ a paper тown

سپاس شده توسط яᎧмιиα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان